سرمایه اصلی ما مردم هستند و هر کاری که با کمک مردم جلو ببریم برکات زیادی دارد ‌

رئیس قوه قضائیه با بیان اینکه ما ابزارهای لازم را برای گسترش «جهاد تبیین» در اختیار داریم، گفت: ما از سخنرانان و خطبای توانمندی بهره‌مندیم؛ ما تریبون‌ها و رسانه‌های فراگیر داریم، همچنین زمینه‌های مناسبتی مطلوبی نیز برای «جهاد تبیین» در کشور ما وجود دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از مرکز رسانه قوه قضائیه، حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای در دیدار با اعضای ستاد مرکزی دهه فجر انقلاب اسلامی ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و ایام‌الله دهه مبارک فجر اظهار کرد: ستادهای دهه فجر انقلاب اسلامی، طی سال‌های اخیر با تمرکز بر مردمی‌سازی مراسم برنامه‌های متنوع و متکثری را با محتواهای مطلوب اجرایی کرده‌اند؛ فلذا جا دارد بدین‌سبب از شما و همه دست‌اندرکاران این مراسم و برنامه‌ها تقدیر به عمل آورد. باید توجه داشت که مردم، سرمایه اصلی نظام ما هستند و هر کاری که در این نظام با مشارکت مردم صورت گرفته است، با برکت و ظفرمندی همراه بوده است.

وی با تشریح ابعاد مختلف مقوله بسیار مهم «جهاد تبیین» افزود: ما ابزارهای لازم را برای گسترش «جهاد تبیین» در اختیار داریم، ما از سخنرانان و خطبای توانمندی بهره‌مندیم، تریبون‌ها و رسانه‌های فراگیر داریم، همچنین زمینه‌های مناسبتی مطلوبی نیز برای «جهاد تبیین» در کشور ما وجود دارد؛ شاید نقص و کاستی ما در این فقره بسیار مهم، مقوله «تولید محتوا» باشد، بنابراین ضروری است بخش‌هایی در نهادهای متولی و ذی‌ربط از جمله در خودِ «شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی» مسئولیت تولید محتوای نغز، غنی و هنرمندانه را برعهده بگیرند تا حاملان و مباشرانِ امرِ خطیرِ «جهاد تبیین» با دست پر به این مهم اهتمام ورزند.

رئیس دستگاه قضا تصریح کرد: گاه نیاز است که در پیشبرد امر خطیر جهاد تبیین، از قالب‌ها و ادبیات جدید و بدیعی بهره گرفت؛ گاهی این یک ضرورت است و نباید در این عرصه، موانع بلاوجه ایجاد کرد، گاه نیاز است در عرصه جهاد تبیین، تولید محتوای متناسب با اقتضائات طبقات و اقشار مختلف، صورت گیرد.

رئیس عدلیه افزود: بعضاً عده‌ای که در کشور به امر تبلیغ و تبیین اشتغال و ممارست دارند، با اقدامات خود، یکدیگر را خنثی می‌کنند و نتیجتاً نقض‌غرض صورت می‌گیرد! بنابراین انسجام و همگرایی میان عاملان و مباشران امر خطیر تبلیغ و جهاد تبیین، یک ضرورت انکارناپذیر است.

رئیس قوه قضائیه ادامه داد: باید رویکرد کلی در تولید محتواهایی که در راستای جهاد تبیین انجام می‌دهیم، مبتنی بر احسان و همدلی و اجتناب از تفرقه باشد؛ گاهی تولید محتواهایی که صورت می‌گیرد سبب افتراق، ناامیدی، تضعیف و تحقیر است.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای اظهار داشت: میدان جهاد تبیین در کشور ما فراخ است؛ باید این مهم را قدر بدانیم؛ باید به نحو احسن از تریبون نماز جمعه، ظرفیت‌های هیئات مذهبی و مناسبت‌های دینی و ملی، در جهت بسط و توسعه جهاد تبیین بهره بگیریم.

شخصیت‌های عظیم خود را زنده نگه‌داریم

رئیس قوه قضائیه تصریح کرد: پرچم‌داران جهاد تبیین، جهادگونه عمل کنند و منتظر بولتن و سایر لوازم و تشریفات نباشند و با زبان بلیغ و رسا و با بهره‌گیری از ادبیات هنرمندانه و بدیع، دستاوردهای نظام اسلامی را برای همگان در هر قشر و صنف و طبقه‌ای تشریح کنند و در تبیین توطئه‌ها و خباثت‌های دشمنان، کوشا باشند.

رئیس دستگاه قضا بیان داشت: برگزاری مراسم جشن و سرور در اعیاد و مناسبت‌های مذهبی و ملی نظیر نیمه‌شعبان و دهه مبارک فجر، یک ضرورت است؛ اما در اینجا باید توجه داشت که هدف اصلی از برپایی این مراسم مغفول نماند؛ ما دهه مبارک فجر و یوم‌الله ۲۲ بهمن را جشن می‌گیریم چرا که اعتقاد راسخ داریم که نظام اسلامی ما زمینه‌ساز نظام جهانی حضرت بقیه‌الله‌الاعظم ارواحنا فداه است، بنابراین نباید در مراسم جشن و سرور ملی و دینی، هدف اصلی را گم کنیم و باید همت خود را معطوف این کنیم که این قبیل مراسم بدون حواشی و پیش‌برنده باشد.

رئیس عدلیه خاطرنشان کرد: یکی از نکات اساسی و کلیدی در برپایی مراسم ملی و مذهبی، زنده نگاه داشتن یاد شهداست؛ انقلاب اسلامی ما، مکتب انسان‌سازی بود؛ انسان‌هایی در دل این انقلاب تربیت شدند که با اقدامات‌شان جهانیان را متحیر ساختند و در آخر فوز عظیم شهادت نصیب‌شان شد؛ یک نمونه از آنها، شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی است؛ یاد و خاطره این شهدا باید همواره زینت‌بخش مراسم ملی و مذهبی ما باشد.

کد خبر 836932

برچسب‌ها