تخلفات احتمالی در هزینه‌های پارک حاشیه‌ای بررسی شود

رئیس شورای شهر اردبیل گفت: لازم است تخلفات احتمالی در هزینه‌های پارک حاشیه‌ای که موجب نارضایتی شهروندان شده است، بررسی شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، ابراهیم علی‌پور امروز _چهارشنبه هفدهم بهمن_ در جلسه رسمی شورای اسلامی شهر ضمن گرامیداشت دهه مبارک فجر و تبریک اعیاد شعبانیه اظهار کرد: انقلاب اسلامی یادآور حماسه ماندگار مردم ایران اسلامی است که فصلی زرین در تاریخ حیات ملت ایران رقم زدند، بلکه موجب حیرت جهانیان شد.

وی ضمن دعوت از عموم شهروندان اردبیلی برای حضور پررنگ در راهپیمایی باشکوه ۲۲ بهمن افزود: از ملت شریف اردبیل دعوت می‌شود که همچون سال‌های گذشته با حضور همه‌جانبه و حماسی خود در راهپیمایی ۲۲ بهمن، بار دیگر موجبات یأس و ناامیدی دشمنان را فراهم سازند.

رئیس شورای شهر اردبیل با اشاره به بررسی لوایح شهرداری اردبیل در جلسه رسمی شورای شهر گفت: با توجه به ضرورت کامل پل داروپخش، هفت ملک باقی مانده در حریم پل باید تعریض شود که از شهردار درخواست داریم هرچه سریع‌تر نسبت به این امر اقدام کند، چراکه این موضوع یکی از بزرگترین معضل‌های منطقه است.

وی با بیان اینکه معضل فاضلاب در محله احمدیه موجب نارضایتی شهروندان شده است، افزود: این مشکل نیز نیاز به مدیریت و ارائه راهکار مناسب است.

علی‌پور در ادامه جلسه با تاکید بر اینکه باید تخلفات احتمالی در هزینه‌های پارک حاشیه‌ای در شهر اردبیل بررسی شود، بیان کرد: از شهردار اردبیل در خواست داریم هرچه سریع‌تر به این موضوع نیز ورود کنند، چراکه موجب نارضایتی شهروندان از این طرح شده است.

رئیس شورای شهر اردبیل با اشاره به بررسی و تصویب تعرفه عوارض ۱۴۰۴ شهرداری اردبیل گفت: عوارض شهرداری اردبیل برای سال ۱۴۰۴ با حداقل ۲۵ درصد افزایش تصویب شد.

وی اضافه کرد: تعرفه ۱۴۰۴ شهرداری اردبیل با در نظر گرفتن طرح تفصیلی و به‌صورت عادلانه، شفاف و مطابق با قوانین و نیازهای شهروندان تصویب شد.

کد خبر 836868

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.