ورود سامانه بارشی به خراسان شمالی

مدیرکل هواشناسی خراسان شمالی گفت: به تدریج و با ورود سامانه بارشی شاهد بارش باران و برف، کولاک در ارتفاعات و کاهش دما خواهیم بود.

نوربخش داداشی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در خراسان شمالی اظهار کرد: طبق پیش‌بینی سامانه‌های هواشناسی تا روز پنجشنبه جوی به نسبت پایدار در خراسان شمالی مستقر است.

وی افزود: به تدریج و با ورود سامانه بارشی شاهد بارش باران و برف، کولاک در ارتفاعات و کاهش دما خواهیم بود.

مدیرکل هواشناسی خراسان شمالی با تاکید بر اینکه هشدارهای هواشناسی با قطعی شدن شرایط سامانه‌های ورودی به اطلاع مردم خواهد رسید، خاطرنشان کرد: با توجه به روند کاهشی دما، رعایت الگوی مصرف با هدف پیشگیری از قطعی گاز و برق ضروری است.

داداشی عنوان کرد: مسافران هنگام سفر زنجیر چرخ همراه داشته باشند و از عملکرد چراغ‌های مه‌شکن اطمینان حاصل کنند.

کد خبر 836457

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.