ثبت ۲ اثر ناملموس فرهنگی استان ایلام در فهرست آثار ملی کشور

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ایلام از ابلاغ احکام دو اثر ناملموس فرهنگی این استان در فهرست آثار ملی کشور به اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام، فرزاد شریفی امروز _دوشنبه پانزدهم بهمن_ در جمع خبرنگاران از ابلاغ احکام دو اثر ناملموس فرهنگی این استان در فهرست آثار ملی کشور به اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان خبر داد.

وی افزود: این دو اثر ناملموس فرهنگی استان در جلسه شورای سیاست‌گذاری ثبت آثار وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، مورد تأیید اعضای شورای ثبت قرار گرفت.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ایلام تصریح کرد: این دو اثر ناملموس فرهنگی که در فهرست آثار ملی کشور ثبت شدند، شامل شیوه تهیه و پخت خوراک کفته‌گیه (کوفته سیرابی) به‌شماره ۳۱۶۰ و مهارت ساخت ملوانه و کارکردهای اجتماعی آن به‌شماره ۳۱۶۱ هستند.

شریفی خاطرنشان کرد: به دلیل وجود فرهنگ‌های مختلف در استان ایلام، آثار شاخص فراوانی در حوزه میراث ناملموس در استان قابل شناسایی و مستندسازی است.

کد خبر 836313

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.