بهره‌برداری از ۹۶ واحد نهضت ملی مسکن روستایی در فارس

همزمان با دهه فجر انقلاب اسلامی، بهره‌برداری از ۹۶ واحد نهضت ملی مسکن روستایی استان فارس با استاندار فارس و جمعی از مسئولان در مجموعه نشاط سلطان‌آباد شیراز آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس و به نقل از روابط‌ عمومی بنیاد مسکن فارس، همزمان با دهه فجر انقلاب اسلامی، بهره‌برداری از ۹۶ واحد نهضت ملی مسکن روستایی استان فارس با حضور حسینعلی امیری، استاندار فارس و جمعی از مسئولان در مجموعه نشاط سلطان‌آباد شیراز آغاز شد.

سیدعلیرضا حمیدی، مدیرکل بنیاد مسکن فارس در حاشیه این مراسم اظهار کرد: این پروژه‌ها با بهره‌گیری از تسهیلات مسکن روستایی بنیاد مسکن افتتاح شد و به بهره‌برداری رسید.

وی با بیان اینکه سهم قابل توجهی از طرح‌های دهه فجر مسکن روستایی در بخش بهسازی معابر و نهضت ملی مسکن هستند، افزود: بنیاد مسکن استان فارس با افتتاح طرح‌های توسعه و محرومیت‌زدایی روستایی با دست ُپر به استقبال افتتاح طرح‌های دهه فجر رفته است.

مدیرکل بنیاد مسکن فارس با تشریح جزئیاتی از طرح‌های دهه فجر سال جاری عنوان کرد: بهره‌برداری از طرح ۲۱۹ هزار مترمربع بهسازی روستاها، بازسازی ۱۱۸۰ واحد مسکن روستایی و افتتاح ۶۸ واحد نهضت ملی مسکن در دهه فجر سال جاری، هدیه‌ای به روستاییان، متقاضیان مسکن ملی و افراد آسیب‌دیده از سوانح و حوادث در مناطق روستایی و کم برخوردار شهرها و روستاهای استان است که از تسهیلات بنیاد مسکن برخوردار شده‌اند.

حسینعلی امیری، استاندار فارس در این مراسم به صورت نمادین کلید یک واحد مسکونی از مجموعه بلوک ۵ و بلوک ۱۰ نشاط سلطان‌آباد را به خانواده یکی از متقاضیان تحویل داد.

کد خبر 835909

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.