واکاوی پیشرفت‎های استان مرکزی قبل و بعد از انقلاب

موفقیت‌ها و پیشرفت‌های کشور و استان مرکزی در عرصه‌های مختلف از دستاوردهای انقلاب اسلامی بوده که نسبت به قبل رشد چشمگیری داشته است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، پیروزی انقلاب اسلامی مردم ایران در بهمن ۱۳۵۷، پیشرفت‌های چشم‌گیری در زمینه‌های مختلف به ارمغان آورده و بر اساس آمار پیشرفت‌های فراوانی بعد از پیروزی انقلاب در حوزه‌های مختلف از جمله بهداشت و سلامت، صنعت و آموزش حاصل شده است، پیشرفت‌هایی که نسبت به دوران حاکمیت رژیم پهلوی از رشد کمی و کیفی چشمگیری برخوردار است.

بهبود وضعیت سلامت عمومی شهروندان، افزایش محصولات درمانی و پزشکی در نقاط مختلف کشور، افزایش سطح امید به زندگی و کاهش مرگ و میر از جمله مواردی بوده که نشان دهنده رشد و پیشرفت در حوزه سلامت است.

جمهوری اسلامی ایران، وارث صنعتی است که میزان وابستگی آن به خارج بسیار زیاد بود، با این وجود کشور توانست پس از انقلاب در زمینه کاهش وابستگی شدید به مواد اولیه وارداتی، کالاهای سرمایه‌های خارجی، تخصص‌های فنی و اطلاعات و دانش فنی خارجی که تهدیدی برای صنعت به شمار می‌رود، اقدامات در خور توجهی انجام دهد.

واکاوی پیشرفت‎های استان مرکزی قبل و بعد از انقلاب

بخش صنعت، کشوری که قبل از انقلاب همه کالاهای صنعتی خود را از خارج وارد می‌کرده و معدود کالاهای ساخت داخل نیز از کیفیت و مرغوبیت پایینی برخوردار بوده است، هم‌اکنون در بسیاری از زمینه‌ها به تولیدکننده تبدیل شده و تولیداتش نیز از نظر کیفیت و استاندارد، قابل رقابت با مشابه خارجی است.

ایران در صنعت پتروشیمی پیشرفت‌های غیرقابل انکاری داشته است و در زمینه سدسازی نیز بین سه کشور برتر دنیا قرار داریم. پیشرفت پر سرعت دانش و تکنولوژی در ایران و دستیابی به فناوری‌های نوین از واقعیت‌های غیر قابل انکاری است که کشور ما و دانشمندان ایرانی در دنیا گوی سبقت را از بسیاری از کشورها ربوده‌اند و امروزه شاهد نفوذ پرقدرت این دانش و فناوری در همه حوزه‌های صنعت و به ویژه صنعت غذای کشور هستیم، استفاده از فناوری‌های نانو در صنایع غذایی از پیشرفت‌هایی است که در سال‌های اخیر شاهد آن هستیم و همچنان در حال رشد و گسترش است.

صنایع تبدیلی در سال‌های پس از انقلاب رشد و توسعه چشمگیری داشته است، توان مهندسان و نخبگان ایرانی در طراحی و ساخت بسیاری ماشین آلات از دیگر دستاوردهای میهن عزیزمان در طول این سالهاست.

در حالی که پیش از انقلاب اغلب مواد اولیه، محصولات غذایی و ماشین آلات و مواد و تجهیزات بسته بندی وارداتی بود امروزه در تولید و دستیابی به بسیاری از این مواد و تجهیزات به خودکفایی رسیده‌ایم و کمتر نیاز به واردات داریم. از دستاوردهای دیگر انقلاب اسلامی می‌توان به عدالت آموزشی در حوزه زنان و مناطق دوردست اشاره کرد که همه‌ی ایرانیان و با هرگونه سطح درآمد و هر سنی می‌توانند آموزش ببینند و به پیشرفت خود و جامعه‌ی خود کمک کنند.

مطابق با گزارش نرخ باسوادی در سال ۵۵ حدود ۴۱ درصد، در سال ۶۵ حدود ۶۲ درصد و در سال ۸۵ به ۸۴ درصد رسید؛ این نرخ سال ۹۷ به بالاترین میزان خود رسید، به نحوی که امروز بیش از ۹۶ درصد از افراد ۱۰ تا ۴۹ سال کشور باسواد هستند.

در این گزارش به گوشه‌ای از دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی در حوزه بهداشت و درمان، صنعت، آموزش استان مرکزی پرداخته‌ایم که شرح آن را در ذیل می‌خوانید.

واکاوی پیشرفت‎های استان مرکزی قبل و بعد از انقلاب

صنایع مادر و بزرگ صنعتی استان مرکزی تأمین کننده نیاز صنعت کشور است

حسن میرزاخانی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مرکزی نیز به خبرنگار ایمنا عنوان می‌کند: درست است که شروع صنعتی شدن استان مرکزی در سال ۱۳۵۳ رخ داده است، اما رشد و ترقی استان در حوزه‌های مختلف از جمله صنعت به زمان دوره بعد از جنگ بازمی‌گردد.

وی ادامه می‌دهد: در دوره بازسازی رشد صنعت استان افزایش چشمگیری می‌کند و پس از دوره بازسازی رشد صنایع استان به اوج خودش می‌رسد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مرکزی تصریح می‌کند: در حال حاضر بیش از سه هزار و ۵۰۰ واحد صنعتی فعال در استان داریم، صنایع مادر و بزرگ صنعتی استان تأمین کننده نیاز صنعت کشور و تأمین کننده قطعات صنایع پایین دستی است.

میرزاخانی با بیان اینکه این صنایع و ظرفیت‌های آن بعد از انقلاب رشد کرده است عنوان می‌کند: در دوره فعلی شرایط به گونه‌ای است که خوشبختانه تأمین کننده اغلب نیازهای کشور هستیم، بیش از هفت هزار و ۹۰۰ نوع قلم کالا در استان تولید می‌شود که نیاز صنایع کشور در موضوعات و صنایع مختلف را تأمین می‌کند.

وی اضافه می‌کند: تولیدات متنوع و گسترده موجبات ایجاد اشتغال خوب در بخش صنعت در استان مرکزی شده است، صنایع بزرگ استان غالباً بعد از انقلاب ایجاد و رشد و توسعه پیدا کرده‌اند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مرکزی ادامه می‌دهد: با وجود نوساناتی که داشته است هم اکنون شاهد نرخ رشد اقتصادی در استان هستیم، در ابتدا دولت قبل صنایع استان به ویژه صنایع بزرگ با چالش‌های متعدد کارگری و تولید مواجه بودند که موجب مسائل اجتماعی و امنیتی برای استان به ویژه شهر اراک شده بود.

میرزاخانی عنوان می‌کند: تلاش‌هایی صورت گرفته در دولت قبل و دولت فعلی که ادامه‌دار است، موجب شد واحدهای صنعتی از حالت تعطیلی مطلق به تولید و رشد دست پیدا کنند.

وی می‌گوید: شرکت هپکو علاوه بر نیاز بازار داخل در حال صادرات محصولات خود به بازارهای هدف است، شرکت ماشین سازی و آذر آب هم که یک صنعت صنعت ساز هستند روند رو به رشد خود را طی می‌کنند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مرکزی تصریح می‌کند: تمام این فعالیت‌های صنعتی گویای آن است که استان در حوزه صنعت با برنامه حرکت کرده است.

واکاوی پیشرفت‎های استان مرکزی قبل و بعد از انقلاب

میرزاخانی تاکید می‌کند: با توجه به اهداف بنیادین توسعه استان در چهارچوب سند آمایش سرزمین که مبتنی بر حفظ و صیانت از منابع اکولوژیک خلق ثروت و توسعه اقتصادی، ارتقای هویت مکانی، منطقه‌ای و افزایش توان نگهداشت نخبگان توسعه اجتماعی و انسانی و در نهایت تقویت پیوندهای درون و بیرون استانی است، نقش استان مرکزی در تقسیم کار ملی اینگونه تعریف شده است.

وی می‌افزاید: استان مرکزی به عنوان قطب فعالیت‌های صنعتی (در حوزه تجهیزات و ماشین آلات نیروگاهی قضائی تجهیزات پزشکی، پتروشیمی، شیمیایی و پالایشگاهی) صنایع تبدیلی، معدن، خدمات فنی و مهندسی در حوزه صنعت صادرات انواع محصولات صنعتی و برخی اقلام کشاورزی باید قطب تولید انرژی‌های تجدید پذیر نقش آفرین باشد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مرکزی ادامه می‌دهد: در تقسیم کار منطقه‌ای نیز می‌توان به نقشی که برای استان مرکزی تعریف شده به مواردی از قبیل قطب ارائه خدمات ویژه پزشکی در زمینه بیماری‌های سرطان و ناباروری، گردشگری، سلامت و آموزش عالی با رویکرد فنی و مهندسی، قطب خدمات آموزش‌های مهارتی و جوار کارگاهی و در نهایت مرکز لجستیک منطقه‌ای اشاره کرد.

میرزاخانی تصریح می‌کند: بر این اساس مهمترین ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های توسعه استان در بخش صنعت شامل صنایع فلزی ساخت و تجهیزات ماشین‌آلات، صنایع پتروشیمی، شیمیایی و پالایشگاهی و نیروگاهی صنایع کانی غیرفلزی وسایل نقلیه موتوری برق و الکترونیک، صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی و تولید انرژی‌های تجدید پذیر است.

وی تاکید می‌کند: مهم‌ترین ظرفیت‌های توسعه استان در بخش کشاورزی شامل گل و گیاه زینتی، تولیدات دامی (شیر گوشت قرمز و مرغ و تخم مرغ) ماهیان زینتی، محصولات باغی شامل پسته و انار است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مرکزی ادامه می‌دهد: در بخش خدمات می‌توان از فعالیت‌هایی همچون ترانزیت و حمل‌ونقل بار و مسافر، خدمات گردشگری بین راهی، آموزش عالی با رویکرد فنی و مهندسی گردشگری سلامت خدمات پزشکی به عنوان مهم‌ترین ظرفیت‌های توسعه بخش خدمات نام برد.

میرزاخانی خاطرنشان می‌کند: در حوزه تأمین زیرساخت‌ها با توجه به اینکه استان مرکزی در مرکز تبادل انرژی کشور و محور ترانزیتی شمال جنوب و غرب به شرق کشور قرار دارد و از سوی دیگر در تمام شهرستان‌ها دارای شهرک و ناحیه صنعتی است، زیرساخت‌های مورد نیاز برای توسعه بخش صنعت البته با تاکید بر صنایع پیشرفته و کم‌آب‌بر، وجود دارد.

وی تاکید می‌کند: در حوزه کشاورزی نیز سیاست کلی استان جایگزینی کشت‌های موجود با فعالیت‌های نوین دارای ارزش افزوده از جمله تولیدات گلخانه‌ای، گیاهان دارویی و توسعه صنایع تبدیلی است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مرکزی اظهار می‌کند: در استان مرکزی در حوزه زیرساخت موجود در بخش خدمات فنی و مهندسی امکانات لازم مهیا است.

واکاوی پیشرفت‎های استان مرکزی قبل و بعد از انقلاب

بیش از ۹۰ درصد داروهای مورد نیاز کشور در داخل تولید می‌شود

سیدمحمد جمالیان، نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی نیز با بیان اینکه هم اینک بیش از ۹۰ درصد داروهای مورد نیاز کشور در داخل تولید می‌شود، خاطرنشان می‌کند: ایران اسلامی در حوزه بهداشت و درمان پیش و پس از انقلاب شرایط متفاوتی را کشور تجربه کرد، هیچکس نمی‌تواند منکر این واقعیت شود که ما در روزهای ابتدایی انقلاب برای یک معاینه ساده سرماخوردگی، مردم مجبور بودن به پزشکان هندی و پاکستانی مراجعه کنند.

وی عنوان می‌کند: قبل از انقلاب از لحاظ نیروی تخصصی در این حوزه در مضیقه جدی بودیم اما امروز به برکت انقلاب نه تنها در بیماری‌های عمومی بلکه در حوزه بیماری‌های تخصصی به اندازه کافی نیروی تخصصی و فوق تخصصی توسط سیستم آموزش وزارت بهداشت تربیت شده‌اند.

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی عنوان می‌کند: در شرایط حاضر جمهوری اسلامی ایران یکی از کشورهای سرآمد در حوزه پزشکی است و این افتخار بزرگ برای کشور ما بعد از انقلاب با گسترش و توسعه دانشگاه‌های علوم پزشکی در سراسر کشور رخ داده است وی ادامه داد: امروز ما شاهد این هستیم که در همه جا پزشک حضور دارند و در کنار این مهم شاهد گسترش شبکه‌های بهداشت بوده‌ایم.

جمالیان خاطرنشان می‌کند: نظام بهداشت و درمان کشور تنها به درمان و توسعه پزشکی اکتفا نکرده و امروز شبکه‌های بهداشت ما شامل مراکز جامع سلامت، خانه‌های بهداشت و طرح پزشک بهداشت روستایی یکی از کامل‌ترین شبکه‌های بهداشتی است که حتی در کشورهای توسعه یافته هم ما این شبکه را نداریم.

وی اضافه می‌کند: یکی از دستاوردهای بزرگ انقلاب اسلامی توسعه بهداشت بوده است، البته ما منکر این نیستیم که در سال‌های اخیر آن توجه ویژه‌ای که باید به بهداشت و پیشگیری می‌شد، مورد غفلت واقع شده است.

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی عنوان می‌کند: امروز شبکه بهداشت کشور یکی از قوی‌ترین شبکه‌های بهداشت در کلاس جهانی است، به نحوی که در دوران سخت کرونا شبکه بهداشت عملکرد خوب خود را به خوبی نشان داد.

جمالیان ادامه می‌دهد: امروز در حوزه غذا و دارو مشاهده می‌شود که با توسعه کارخانه‌های داروسازی بسیاری از داروهایی که باید برای آن‌ها ارز هزینه می‌کردیم در کشور تولید می‌شود و در تولید آن‌ها به خودکفا رسیده‌ایم.

واکاوی پیشرفت‎های استان مرکزی قبل و بعد از انقلاب

وی تاکید می‌کند: امروز و در دوران سخت تحریم کشور، ایران اسلامی توانسته بیش از ۹۰ درصد داروهای مورد نیاز خود را در داخل کشور تولید کند و این افتخار بزرگ برای نظام جمهوری اسلامی و مردم ایران است.

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان می‌کند: امروز صنعت داروسازی ما نیاز به دستگاه‌های بروزتر دارد تا با توان بیشتر در تولید داروهای جدید هم موفق عمل کند، البته ما در تولید واکسن در جهان حرف برای گفتن داریم و صنایع دارویی و فعالین این حوزه موجب ایجاد افتخار برای کشور شده‌اند.

جمالیان تاکید می‌کند: در استان مرکزی صنایع داروسازی زیاد گسترش جدی داده نشد و در شهرستان‌های اراک و ساوه چند شرکت دارویی داریم که بیشتر فعالیت این شرکت‌های در تولید مواد اولیه است که در حدود هفت تا ۱۰ درصد از نیاز دارویی کشور را تأمین می‌کنند.

وی با بیان اینکه یکی از مواردی که حساسیت زیادی بر روی آن وجود داشت مرگ و میر مادران باردار بود، می‌گوید: با تلاش دلسوزان کشور و نظام امروزه ما شاهد کاهش چشمگیر این مرگ و میر هستیم، امروز بیشتر بارداری‌ها منجر به زایمان می‌شود و مرگ مادر حین زایمان کاهش چشمگیر داشته است.

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی ادامه می‌دهد: افزایش سن امید به زندگی به ۷۵ سال رسیده است و مشاهده می‌کنیم که شرایط بهداشتی سالمندان هم شرایط قابل قبولی دارد، اگرچه با توجه به سالمند شدن کشور نیاز به توسعه زیرساخت‌ها در سالمندی وجود دارد اما باز هم شبکه بهداشتی قوی که طراحی شده است، در حال حاضر پاسخگوی نیازهای جامعه سالمند کشور است.

جمالیان اظهار می‌کند: در موضوع مرگ و میر کودکان زیر پنج سال هم شرایط بسیار خوبی در کشور حاکم است و عامل مرگ توسط بیماری جای خود را به عامل حوادث داده و مرگ کودک به دلایل بیماری بسیار کاهش پیدا کرده است.

واکاوی پیشرفت‎های استان مرکزی قبل و بعد از انقلاب

رتبه علمی کشور از ۵۶ جهان به ١۶ ارتقا یافته است

سرهنگ پاسدار امیرحسین بیاتی، معاون سیاسی سپاه روح الله استان مرکزی به خبرنگار ایمنا اظهار می‌کند: رتبه علمی کشور از رتبه ۵۶ جهان به رتبه ١۶ و از رتبه پنج در منطقه به مرتبه یک منطقه ارتقا پیدا کرده است.

وی با بیان اینکه سرعت رشد علم در ایران اسلامی ١١ برابر میانگین سرعت رشد علم در جهان است افزود: دستاوردهای جمهوری اسلامی بسیار متعدد است، اما برخی آن را به پیشرفت علم و جوامع جهانی ارتباط می‌دهند.

معاون سیاسی سپاه روح الله استان مرکزی با بیان اینکه می‌توان در مقام مقایسه و رقابت دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران را با دیگر کشورها اثبات کرد، خاطرنشان می‌کند: آیا یک نظام ناکارآمد می‌تواند طی ۴٣ سال از استقلال، تمامیت ارضی و موجودیت خود و ساختارهایش در برابر مجموعه‌ای از توطئه‌ها، فشارها و فتنه‌انگیزی‌های طراحی شده و به اجرا درآمده است از سوی تمام قدرت‌های استکباری و شیطانی دفاع کند؟.

بیاتی عنوان می‌کند: یک نظام ناکارآمد نمی‌تواند کشوری را که از نظر ارتش، تجهیزات و قدرت دفاعی کاملاً وابسته است، به یک کشور دارای اقتدار دفاعی، نظامی، امنیتی و بازدارندگی بلکه فراتر از آن دارای قدرت ضربه متقابل در برابر هر نوع عامل تهدید تبدیل کند.

وی خاطرنشان می‌کند: یک نظام سیاسی ناکارآمد، نمی‌تواند ایران موسوم به ژاندارم منطقه و تحت فرمان آمریکا در دوران قبل از انقلاب را، به قدرت برتر و دارای نفوذ راهبردی در منطقه غرب آسیا تبدیل کند.

معاون سیاسی سپاه روح الله استان مرکزی اضافه کرد: آیا یک نظام سیاسی ناکارآمد، می‌تواند طی ۴٠ سال به استناد گزارش سازمان ملل، شاخصه توسعه انسانی ایران را ۶٠ پله ارتقا بخشیده و از این جهت جمهوری اسلامی رتبه اول رشد این شاخص را از آن خود کند.

بیاتی اظهار می‌کند: شاخصی که از ترکیب چهار کمیت عددی در سه حوزه سلامت و بهداشت، آموزش و سطح مناسب زندگی به دست می‌آید؛ یکی از نتایج این ارتقای ۶٠ پله‌ای افزایش شاخص امید به زندگی از ۵٠ سال قبل از انقلاب به ٧٧ سال در مقطع فعلی است.

وی تاکید می‌کند: ایران اسلامی در علوم نانو، بیوشیمی و زیست مولکولی، علوم هوا فضا، علوم فیزیک و علوم ریاضی از رتبه بالای ۵٠ به رتبه زیر ١۶ ارتقا پیدا کرده و در علوم ژنتیک و سلول‌های بنیادین، بعد از آمریکا در رتبه دوم جهان قرار گرفته است.

واکاوی پیشرفت‎های استان مرکزی قبل و بعد از انقلاب

معاون سیاسی سپاه روح الله استان مرکزی با بیان اینکه رتبه ایران اسلامی در ثبت اختراعات از رتبه ٣٩ جهان به رتبه هفت جهان در سال ٩۴ رسیده است، خاطرنشان می‌کند: ایران اسلامی در مدت ۴٠ سال اخیر توانسته خطوط ریلی کشور را بیش از دو برابر با ارتقای ٢٠ پله‌ای رتبه ایران در رتبه‌بندی ترابری خطوط ریلی جهان، رشد شش برابری ترابری کالا به کمک خطوط ریلی در کشور، رشد ٢۵ برابری تعداد مسافران جابه‌جا شده با استفاده از خطوط هوایی، رشد ١۵ برابری بار جابه‌جا شده با استفاده از خطوط هوایی، افزایش ۴/۴ برابری طول جاده‌های کشور، افزایش هشت برابری آزادراه‌های کشور، افزایش ١٢/۵ برابری جاده‌های روستایی برساند.

وی تصریح کرد: رتبه ایران اسلامی در علم انرژی از رتبه ۵٧ در جهان در دوران پهلوی، به رتبه ١١ جهان و از رتبه هفت در منطقه به رتبه اول منطقه رسانده و ایران را در رتبه هشتم جهان در میان کشورهای تولیدکننده جهان رسیده است.

معاون سیاسی سپاه روح الله استان مرکزی تاکید کرد: اگر جمهوری اسلامی ناکارآمد بود، نمی‌توانست رتبه ایران در علم انرژی هسته‌ای را از رتبه ٨۶ جهان به رتبه ١١ و از رتبه ١١ به رتبه یک در منطقه ارتقا دهد.

بیاتی با بیان اینکه رتبه ایران اسلامی در صنعت فولاد هم از رتبه ٣٠ جهان به رتبه ١٠ ارتقا یافته است گفت: اگر نظام جمهوری اسلامی ناکارآمد بود هیچگاه نمی‌توانست در حوزه امنیت غذایی به رشد چهار برابری شاخص تولید مواد غذایی، رشد چهار برابری شاخص تولید محصولات کشاورزی، رشد بیش از سه برابری شاخص تولید دام، رشد ١٠ برابری تولید گوشت مرغ، رشد بیش از ١/۵ برابری سرانه تأمین گوشت به ازای هر شخص، رشد پنج برابری سرانه مصرف ماهی و غذاهای دریایی و روند به شدت کاهشی مرگ و میر بر اثر سوء‌تغذیه در ایران پدید نمی‌آمد.

وی اظهار کرد: جمهوری اسلامی در طول ۴۰ سال اخیر توانسته فقیر بودن ۴۶ درصدی مردم ایران در دوران پهلوی را به حدود ١۴ درصد کاهش دهد.

معاون سیاسی سپاه روح الله استان مرکزی ادامه داد: کسانی که تصور می‌کنند فقط در ایران فقیر وجود دارد، به آمارهای معتبر بین‌المللی توجه کنند که میزان فقر در دیگر کشورها را گزارش می‌کند، مانند فقر بیش از ١٢ درصدی مردم آمریکا، فقر ١٩ درصدی مردم انگلستان، فقر ١۴/٨ درصدی مردم فرانسه، فقر ١٨ درصدی مردم ژاپن، فقر ۵٠ درصدی افراد بالای ۶٠ سال در کره جنوبی، فقر ٢١ / ٩ درصدی مردم ترکیه و فقر ٢۵ درصدی مردم در عربستان را رصد کنند.

واکاوی پیشرفت‎های استان مرکزی قبل و بعد از انقلاب

به گزارش ایمنا، تولیدکنندگان و صنعتگران ایرانی دوران‌های سخت زیادی را همچون جنگ تحمیلی، تحریم، زلزله و بسیاری از بحران‌های طبیعی در طول این سال‌ها پشت سر گذاشته‌اند و به طور قطع فشار اقتصادی بر تولیدکنندگان بسیار زیاد بوده است، اما بیشتر آن‌ها رفاه و تأمین نیاز هم‌وطنان را در اولویت قرار داده‌اند، با وجود همه مشکلات کمر خم نکرده‌اند و با همه توان تلاش کرده‌اند تا به تولید و تأمین مایحتاج مردم ادامه دهند.

به طور قطع بیشتر تولیدکنندگان در طول سال‌های تحریم در زمینه تأمین مواد اولیه از بسیاری از کشورها دچار مشکلات بسیاری بوده‌اند، ضمن اینکه نوسانات نرخ ارز نیز دشواری‌هایی را در زمینه تولید و واردات ایجاد کرده، اما بیانات رهبر معظم انقلاب همراه سرلوحه کار بسیاری از تولیدکنندگان و صاحبان صنایع بوده است.

با پیشرفت‌هایی که با سرعت چشمگیر در زمینه دانش و فناوری‌های نوین در حال انجام است، پیش‌بینی می‌شود که کشور ما به‌زودی به یکی از قطب‌های صنعتی و علمی دنیا تبدیل شود.

حضور هرچه پررنگ نخبگان و دانشمندان و دانش‌پژوهان در مدیریت، طرح‌ریزی و برنامه‌ریزی سیاست‌های اقتصادی و صنعتی به رشد و پیشرفت هرچه بیشتر کشورمان و نزدیک‌تر شدن به افق روشن شکوفایی اقتصادی و درخشش میهن‌مان بر قله‌های افتخار کمک خواهد کرد.

کد خبر 834938

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.