شناسایی و جمع‌آوری ۱۱۳۲ نفر از اتباع غیرمجاز در کردستان

جانشین فرمانده انتظامی استان کردستان از اجرای طرح جمع‌آوری و برخورد با ورود اتباع خارجه غیرمجاز در کردستان خبر داد و گفت: تاکنون ۱۱۳۲ نفر اتباع خارجه غیرمجاز در استان شناسایی و جمع‌آوری شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی پلیس، سردار لطف‌الله دارابی اظهار کرد: در راستای اجرای طرح هجرت و جمع‌آوری و برخورد با ورود اتباع خارجه غیرمجاز به استان این موضوع در دستور کار مأموران انتظامی استان قرار دارد.

وی افزود: در این راستا تاکنون ۱۰ طرح به مرحله اجرا درآمد که با اشراف اطلاعاتی و اقدامات پلیسی مأموران انتظامی و مرزبانی استان، ۱۱۳۲ نفر اتباع خارجه غیرمجاز شناسایی و جمع‌آوری کردند.

جانشین فرمانده انتظامی استان کردستان با بیان اینکه هشت باند که در زمینه قاچاق اتباع خارجه غیر مجاز فعالیت داشتند شناسایی و متلاشی شدند، گفت: افراد جمع‌آوری شده پس از تشکیل پرونده با رعایت موازین شرعی و قانونی در اختیار مراجع قضائی قرار گرفتند.

دارابی به شهروندان توصیه کرد: از به‌کارگیری اتباع بیگانه غیر مجاز در اصناف و مشاغل مختلف خودداری کنند که برابر ماده ۱۸۱ قانون کار برای این اقدام مجازات تعیین شده است.

کد خبر 834646

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.