۱۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۸
بارش‌ها در اصفهان ادامه دارد

رئیس مرکز پیش‌بینی و مخاطرات جوی اداره کل هواشناسی اصفهان از مه آلودگی و بارش پراکنده محلی به علت حضور رطوبت در برخی مناطق سردسیر و مستعد استان خبر داد.

لیلا امینی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا درباره پیش‌بینی وضعیت جوی هوای استان اصفهان اظهار کرد: بررسی آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی، بیانگر خروج تدریجی سامانه تا فردا از سطح استان است.

وی افزود: بر این اساس، طی امروز تا اواخر فردا در استان شرایط قسمتی ابری تا نیمه ابری، مه آلودگی و بارش پراکنده محلی به علت حضور رطوبت در برخی مناطق سردسیر و مستعد مورد انتظار است، به طوری که از روز جمعه جوی پایدار تا اوایل هفته آینده پیش‌بینی خواهد شد.

رئیس مرکز پیش‌بینی و مخاطرات جوی اداره کل هواشناسی اصفهان درباره صدور هشدار سطح زرد هواشناسی با نفوذ و ماندگاری توده هوای سرد تا اوایل روز جمعه دوازدهم بهمن در مناطق استان، گفت: این سامانه با نفوذ توده هوای سرد از عرض‌های شمالی، کاهش نسبی دما بین پنج تا هفت درجه سانتی‌گراد، ماندگاری توده هوای سرد و یخبندان عمومی پیش‌بینی شده است.

وی ادامه داد: این سامانه تمام مناطق استان به ویژه نیمه شرقی، مرکزی و جنوب برخوار، لنجان، مبارکه، نائین، نجف‌آباد، هرند، ورزنه، کبوترآباد، فرودگاه اصفهان، دهاقان، چوپانان و اصفهان را تحت‌تأثیر قرار می‌دهد.

امینی با بیان اینکه دمای هوا طی ۲۴ ساعت آینده در بیشتر مناطق استان تغییر محسوسی نخواهد داشت و ماندگاری هوای سرد تا اوایل هفته آینده تداوم دارد، گفت: بیشینه دمای هوای کلان‌شهر اصفهان در گرم‌ترین ساعات امروز به ۷ درجه سانتی‌گراد و کمینه آن بامداد فردا به دو درجه سانتی‌گراد زیر صفر می‌رسد.

وی با اشاره به ثبت دمای ۲۶ شهر اصفهان در محدوده پایین‌تر از صفر درجه سانتی‌گراد، خاطرنشان کرد: خوروبیابانک با دمای ۱۲ درجه سانتی‌گراد و بویین میاندشت با کمینه دمای ۹ درجه زیر صفر به ترتیب گرم‌ترین و سردترین مناطق استان هستند.

کد خبر 834491

برچسب‌ها