علی کرمی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در کرمانشاه اظهار کرد: پس از وقوع چند مورد سرقت منزل در شهر کرمانشاه، رسیدگی به موضوع در دستور کار قرار گرفت.
وی افزود: کاراگاهان اداره عملیات ویژه پلیس آگاهی استان با انجام کارهای اطلاعاتی موفق به شناسایی سرکرده این باند سرقت شده و در عملیاتی غافلگیرکننده وی را دستگیر کردند.
رئیس پلیس آگاهی کرمانشاه تصریح کرد: متهم دستگیر شده پس از انتقال به پلیس آگاهی و در بازجوییهای صورت گرفته به ارتکاب ۱۴ فقره سرقت منزل با همدستی دو نفر دیگر اعتراف کرد.
کرمی ادامه داد: در بازرسی از محل اختفا سارق مقادیری اموال مسروقه از جمله فرش، ظروف برنزی و ساعت کشف و به صاحبانشان تحویل شد.
وی با بیان اینکه تلاش برای دستگیری دیگر همدستان سارق دستگیر شده ادامه دارد، اضافه کرد: آنها به دستگاه قضائی برای صدور حکم معرفی شدند.
نظر شما