به گزارش خبرگزاری ایمنا، حجتالاسلام حسینعلی کاظمی، عضو مؤسسه امیربیان درباره کنسرت نمایش رفیقبازی در یادداشتی نوشت:
«گاهی بعضی شبها در حافظه یک خانواده و شاید یک شهر، در تاریخ یک سرزمین و در دل یک ملت ماندگار میشود. کنسرت رفیقبازی در اصفهان، یکی از همان شبها بود؛ شبی که هنر، دست در دست حماسه گذاشت و موسیقی، روایتگر زندگی بزرگمردی شد که هنوز هم در رفاقتهای ما جاری است: شهید حاج احمد کاظمی.
اما این شب، فقط یک اجرای موسیقی نبود، بلکه ترکیبی خلاقانه از موسیقی زنده و تئاتر بود؛ یک کنسرت-نمایش بینظیر که روایت را نه فقط در نغمهها، که در قاب تصویر و نمایش هم به اوج رساند. کار هنری واقعی برای شهدا، بزرگترین مصداق هنر متعهد به انقلاب است.
در این کنسرت، نگاه تازهای به موسیقی و هنر شکل گرفت، نگاهی که لطف و عنایت شهدا را به هنر و موسیقی ایران نشان داد. در این شب، هنر به عنایت شهدا، قامت خود را بلندتر کرد و ثابت کرد که چنین کارهایی نهتنها مایه افتخار موسیقی است، بلکه آن را رشد میدهد و به تعالی میرساند.
به نظرم صحنههایی که در این کنسرت برپا شد، حتی برج میلاد را هم به تحسین وامیدارد؛ زیرا آنجا هم کمتر چنین صحنهای را به خود دیده است!
خواننده بزرگ این اثر محمد معتمدی و تمام دستاندرکاران این کار به خود ببالند که شهدا چه عنایتی به آنها کردند...
جایی که موسیقی و نمایش، در خدمت شهدا قرار گرفت و رفاقت با حاج احمد، در نغمهها و صحنهها طنینانداز شد.
با اشتیاق به همسر، فرزند و دوستانم توصیه کردم که حتماً برویم و این اجرا را ببینیم! چراکه چنین اثری فقط یک برنامه هنری نبود، بلکه یک تجربه عمیق و تأثیرگذار از پیوند هنر و حماسه بود.
امیدواریم کنسرت رفیقبازی، آغازگر رفاقتی ماندگار بین شهدا، حاج احمد کاظمی، و هنر و موسیقی ایران باشد. حرکتی که همسو با مسیر رو به جلو انقلاب اسلامی است، مسیری که در آن، هنر متعالی رخ مینماید.
این کار، همان مصداق خواسته رهبر معظم انقلاب است که فرمودند: «باید در قالب بهترین هنرها، شهدا را معرفی کنیم.»
سپاس از همه کسانی که این اتفاق باشکوه را رقم زدند! شما در این شب هنر را در جایگاه واقعیاش و رفاقت را در اوج معنا کردید.
انشاءالله حاج احمد کاظمی و رفقایش رفیق زندگی شما باشند.»
نظر شما