احمدرضا مصور در گفتوگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به برنامههای توسعهای شهر اصفهان در دو دهه اخیر اظهار کرد: این برنامهها از حدود ۲۵ سال پیش آغاز شده است.
وی افزود: اگر برنامههای توسعهای شهر اصفهان را از گذشته تا به امروز بررسی کنیم، به وضوح مشاهده میشود که فصول مشترک زیادی در آن وجود دارد و در دورههای مختلف، توجه به بخشهای خاصی از توسعه بیشتر شده است.
رئیس کمیسیون حقوقی، برنامهریزی و پایش مصوبات شورای اسلامی شهر اصفهان تاکید کرد: برای نمونه در دوره سوم مدیریت شهری تمرکز اصلی روی تقویت زیرساختها بود، در حالی که در دورههای بعد، توجه به ترکیب سختافزار و نرمافزار و مسائل دیگر نیز افزایش یافت.
مصور گفت: در حال حاضر نیز مشخص است که اصفهان چه مسیری را در پیش گرفته است، زیرا برنامههای این شهر فصول مشترک زیادی دارد و به شکلی منظم و هماهنگ پیگیری میشود.
وی با اشاره به بررسی تاریخچه شهرسازی اصفهان ادامه داد: حدود ۴۰ سال پیش، تعریفهایی برای شهرسازی این شهر ارائه شد که در طول زمان تغییراتی در آن ایجاد شده است و اصفهان از لحاظ ترکیب شهرسازی مدرن و سنتی، مشابه به شهر بارسلونا است.
رئیس کمیسیون حقوقی، برنامهریزی و پایش مصوبات شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به پروژههای زیرساختی در اصفهان خاطرنشان کرد: اگر پروژههایی همچون مترو، حلقه ترافیکی و بهبود خیابانها تکمیل شود، آنگاه مسائل دیگری همچون مسائل محیط زیستی و گردشگری به عنوان اولویتهای بعدی مطرح خواهد شد.
مصور با اشاره به اهمیت توسعه صنعت گردشگری در اصفهان گفت: در حال حاضر اصفهان ۱۶ هزار تخت در هتلها و مراکز اقامتی شهر اصفهان وجود دارد، اما اگر بخواهیم اقتصاد این شهر را از اتکا به نفت و ساختمانسازی جدا کرده و به سمت توسعه گردشگری سوق دهیم، ظرفیت ۱۶ هزار تخت در رویارویی با یک میلیون مسافر در ایام پیک سفر همچون نوروز، برای پذیرایی از گردشگران کافی نخواهد بود و باید تقویت شود.
نظر شما