افزایش ۷.۷ درصدی مصرف آب در چهارمحال‌وبختیاری

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب چهارمحال‌وبختیاری گفت: میزان مصرف آب در ۱۰ ماه گذشته سال‌جاری در استان ۸۳ میلیون و ۵۳۸ هزار و ۸۹۴ متر مکعب بوده است، این آمار نسبت به ۱۰ ماه سال گذشته، ۷.۷ درصد افزایش داشته است.

محمد کریمی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در چهارمحال‌وبختیاری اظهار کرد: پرمصرف‌ترین روز در ۹ ماه اخیر، هجدهم مرداد با مصرف ۳۰۴ هزار و ۱۹۳ متر مکعب بوده است، این در حالی است که میانگین مصرف آب در سال‌جاری، روزانه ۲۶۲ هزار و ۵۶۱ متر مکعب است.

وی افزود: در یک ماه اخیر نیز، یکم دی با مصرف ۲۳۰ هزار و ۳۱۶ متر مکعب پرمصرف‌ترین روز و هجدهم دی با مصرف ۲۲۸ هزار و ۳۶ مترمکعب، کم‌مصرف‌ترین روز ثبت شده، میانگین روزانه مصرف آب در دی، ۲۶۶ هزار و ۱۱۴ متر مکعب است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب چهارمحال‌وبختیاری گفت: میزان مصرف آب در ۱۰ ماه گذشته سال‌جاری در استان ۸۳ میلیون و ۵۳۸ هزار و ۸۹۴ متر مکعب بوده است، این آمار، نسبت به ۱۰ ماه سال گذشته، ۷.۷ درصد افزایش داشته است.

کریمی بیان کرد: در دی سال‌جاری، هفت میلیون و ۹۸۳ هزار و ۴۲۰ متر مکعب آب در استان مصرف شده است.

وی اضافه کرد: کمبود تخصیص اعتبارات به پروژه‌های در حال اجرا، محدودیت فصل کاری در استان و کم‌بارشی در استان از جمله چالش‌های موجود در شرکت آب و فاضلاب چهارمحال‌وبختیاری است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب چهارمحال‌وبختیاری عنوان کرد: هزینه تولید آب در چهارمحال‌وبختیاری به‌دلیل کوهستانی بودن این استان به مراتب بیشتر از هزینه‌های میانگین کشوری است که این موضوع نیز به یک چالش در شرکت آب و فاضلاب تبدیل شده است.

کد خبر 833716

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.