واکسیناسیون بیش از  ۲۸۸ هزار رأس دام در اردبیل

مدیرکل دامپزشکی استان اردبیل گفت: از ابتدای سال‌جاری تا کنون، بیش از ۲۸۸ هزارو ۴۱۰ رأس دام سنگین و سبک بر علیه بیماری بروسلوز واکسیناسیون شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، مهدی فیضی امروز _یک‌شنبه هفتم بهمن_ در بازدید از دامداری‌های اردبیل اظهار کرد: بیش از ۲۸۸ هزار و ۴۱۰ رأس دام سنگین و سبک بر علیه بیماری بروسلوز از ابتدای سال‌جاری تا کنون واکسینه شده‌اند.

وی افزود: در کنار واکسیناسیون، به‌منظور شناسایی بیماری بروسلوز از ۱۴ هزار و ۵۳۰ رأس دام خون‌گیری و تست بروسلوز به‌عمل آمده و ۱۰۵ رأس دام آلوده تشخیص و روانه کشتارگاه شده است.

مدیرکل دامپزشکی استان اردبیل با بیان اینکه علاوه بر مایه‌کوبی دام‌ها، برنامه تست و کشتار دام‌های آلوده جز اولویت‌های کاری دامپزشکی است، گفت: به‌طور مستمر از دام‌ها خون‌گیری به‌عمل آمده است و دام‌های آلوده روانه کشتارگاه می‌شوند.

فیضی خاطرنشان کرد: از دیگر برنامه‌های انجام شده در حوزه بیماری بروسلوز، انجام تست شیر در دامداری‌های صنعتی است که در ۱۰ واحد دامداری صنعتی ۲۰ هزار رأس دام پایش شده است.

کد خبر 833476

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.