آموزش تعاونی‌ها در راستای هوش مصنوعی بروز شود

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس گفت: آموزش به عنوان مؤلفه‌ای مهم برای ایفای بهتر نقش تعاونی‌هاست، از این رو آموزش‌هایی که تاکنون اجرا شده اگر چه اثرگذار بوده، اما با هوش مصنوعی آموزش‌ها باید به‌روز شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس، حسن شیخ‌نیا ظهر امروز _شنبه ششم بهمن_ در آئین معارفه مدیر جدید تعاون روستایی فارس با اشاره به ظرفیت‌های این استان به عنوان مینیاتوری از ایران کوچک اظهار کرد: چند هدف کلیدی از زمان شکل‌گیری برای مأموریت این سازمان تعریف شده است.

وی افزود: این مأموریت‌ها مستلزم نگاه نو است، چرا که با شیوه‌های سنتی توفیقات زیادی کسب نخواهد شد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس با تاکید بر آموزش به عنوان مؤلفه‌ای مهم برای ایفای بهتر نقش تعاونی‌ها گفت: آموزش‌هایی که تاکنون اجرا شده اگر چه اثرگذار بوده، اما با هوش مصنوعی آموزش‌ها باید به‌روز شود.

شیخ‌نیا با تصریح بر تقویت تعاونی‌ها برای نقش‌آفرینی بهتر، توجه به تولیدکنندگان و تنظیم بازار را از مأموریت‌های سازمان تعاون روستایی ذکر کرد و افزود: در سال گذشته معادل دوم سوم جمعیت استان، میهمان در نوروز داشتیم که آن گونه که باید در شب عید در حوزه قیمت به دلیل نخریدن و نبودن کالا در انبارهای ما، فارس به لحاظ شاخص تورم، در شمار سومین استان کشور قرار گرفت، لذا می‌طلبد این موضوع امسال به جد پیگیری شود.

وی همچنین توجه به مسائل اجتماعی در تعاون روستایی را از موضوعات مهمی دانست که در شمار مأموریت‌های این سازمان باید دنبال شود.

شیخ‌نیا در خاتمه سخنانش خطاب به مدیر جدید سازمان تعاون روستایی فارس، خواستار به‌کارگیری رویکردهای نوین و متناسب با پیشرفت شبکه تعاون روستایی شد و ابراز امیدواری کرد که هم‌گرایی و هم‌افزایی برای بالقوه شدن ظرفیت‌های تشکل‌های تعاون روستایی در فارس ایجاد شود.

سید کمال علوی، سرپرست اداره‌کل امور سیاسی استانداری فارس نیز در بخشی از این مراسم با اشاره به به رسالت جهاد کشاورزی مبنی بر تجمعی سرمایه‌های کشاورزان، بر بحث سلامت غذایی تاکید کرد و گفت: یکی از ایرادتی که به جهاد کشاورزی وارد است، موضوع مغفول مانده آمایش سرزمینی است.

وی اضافه کرد: بحران‌هایی که امروز در بحث ناترازی‌ها، فرونشست‌هاو ریزگردها شاهدیم ناشی از نبود مدیریت و اجرای طرح آمایش سرزمینی است.

علوی با طرح سوالی مبنی بر اینکه آیا تضمینی برای فروش محصولات کشاورزان دیده شده؟ عنوان کرد: اجرای این طرح در حوزه کشاورزی به بحرانی تبدیل شده که کشور را در بحث تأمین آب سفره‌های زیرزمینی دچار مشکل کرده است.

سرپرست اداره‌کل امور سیاسی استانداری فارس ابراز امیدواری کرد که مدیران ارشد ملی دقت کافی داشته باشند و فارس به عنوان استانی پایلوت، روی این موضوع کار کند.

مجتبی دهقان‌پور، رئیس سازمان جهاد کشاورزی فارس نیز در این مراسم بیان کرد: امروزه در ادبیات سیاسی بین‌الملل، واژه اقتدار غذایی مطرح می‌شود که خروجی امنیت غذایی است.

وی ادامه داد: دولت‌ها در حوزه سیاستگذاری از غذا به عنوان یک ابزار پیش‌برنده و بازدارنده استفاده می‌کنند.

دهقان‌پور با بیان اینکه در حوزه اقتدار غذایی وظایف این حوزه به وزارت جهاد کشاورزی باز می‌گردد، گفت: بازار داخلی و خارجی در این حوزه از اهمیت بسزایی در پیشرانی تولید برخوردار است و در واقع بازار، پیشران تولید در بخش کشاورزی است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی فارس اضافه کرد: تعاون روستایی شال که این مولفه‌ها را دنبال می‌کند و می‌تواند علاوه بر تولید مکفی، بازار مطمئنی نیز ایجاد کند.

دهقان‌پور به وجود کنشگران دولتی و غیردولتی در این شبکه نیز اشاره و بیان کرد: در طراحی، اجرا و ارزیابی از برنامه‌ها، تشکل‌ها می‌توانند محور باشند و به توسعه و پیشبرد شبکه تعاون روستایی کمک کنند.

او تشکل‌ها را محور فعالیت‌های جهاد کشاورزی دانست و عنوان کرد: در حوزه کشاورزی دارای یکسری عقب‌ماندگی‌هایی هستیم که در این راستا برنامه هفتم توسعه فرصت خوبی در حوزه اجراست تا از تمام پتانسیل‌ها بهره‌مند شویم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی فارس تاکید کرد: برای اینکه یک کشاورزی بهره‌ور و دانش‌بنیان داشته باشیم استفاده از فناوری‌های روز را در دستور کار قرار دادیم که در این راستا طرح مرکز رصد و پایش هوشمند در دهه فجر امسال افتتاح می‌شود.

دهقان‌پور با بیان اینکه به دنبال استفاده از پتانسیل تشکل‌های تعاون روستایی هستیم، عنوان کرد: از مهر سال ۱۴۰۱ طرحی در جهاد کشاورزی مبنی بر افزایش نفوذ دانش در واحدهای تولیدی اجرایی و یکسری اقدامات انجام شد.

وی انعقاد بالغ بر ۷۰۰ قرارداد را خروجی اجرایی شدن این طرح برشمرد.

سید محسن قائمی، مسئول حوزه نمایندگی ولی‌فقیه در سازمان جهاد کشاورزی فارس نیز در ادامه این مراسم عنوان کرد: در نظام جمهوری اسلامی، اخلاق از موضوعات مورد تأکیدی است که دارای یک چارچوب هم هست.

وی افزود: قائل به ماندگاری مدیران در یک مسئولیت به مدت طولانی نیستیم، اما آنچه که مهم است، استفاده از مدیرانی است که مسئولیت‌شان تمام می‌شود و در واقع بحث، رعایت کرامت انسانی است.

قائمی اضافه کرد: وقتی نظام برای ما هزینه می‌کند ما نباید این هزینه را هدر دهیم، بنابراین تغییر مدیران با تغییر دولت‌ها، امری طبیعی است، اما در عین حال باید از ظرفیت‌های مدیریتی آنها استفاده کرد.

مسئول حوزه نمایندگی ولی‌فقیه در سازمان جهاد کشاورزی فارس همچنین خطاب به مدیر جدید سازمان تعاون روستایی استان، خواستار حفظ انسجام شبکه تعاون روستایی شد.

به گزارش ایمنا، در این مراسم ضمن قدردانی از زحمات حمید رشیدی مدیر سابق تعاون روستایی فارس، سید احمد احمدی‌زاده به عنوان مدیر جدید این سازمان معرفی شد.

کد خبر 833145

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.