از انتخاب نامزد عنوان بهترین ووشوکار جهان تا روایت جوراب‌هایی که مسیر کارآفرینی را بافتند

شکستن رکورد ملی پرتاب چکش بانوان و انتخاب نامزد عنوان بهترین ووشوکار جهان، حضور پرشور بانوان جهان اسلام در صحنه علوم قرآنی، اصلاح الگوی فرزندخواهی، مزایده انگشتر رهبر انقلاب برای آزادی زندانیان و روایت جوراب‌هایی که مسیر کارآفرینی را بافتند را در بسته خبری زنان و خانواده ایمنا بخوانید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، در بسته خبری زنان و خانواده این هفته از ‏‬ اهمیت تعیین راهبردهای نوین در حوزه زنان و ظرفیت مؤثر قرارگاه تعالی زن و خانواده می‌گوئیم، در ادامه نیز شکسته شدن رکورد ملی پرتاب چکش بانوان ایران و انتخاب نامزد عنوان بهترین ووشوکار جهان مطرح شده است، همچنین حضور پرشور بانوان جهان اسلام در صحنه علوم قرآنی، اهمیت پرداختن به مسئله جمعیت و اصلاح الگوی فرزندخواهی، اختصاص زمین به خانواده‌ها در راستای قانون جوانی جمعیت، کمک پنج میلیارد تومانی نیکوکاران برای آزادی زندانی زن جرایم غیرعمد، تمدید تفاهم‌نامه طرح اشتغال زنان سرپرست خانوار، مزایده انگشتر اهدایی رهبر انقلاب به بانوی ورزشکار برای آزادی زندانیان و روایت جوراب‌هایی که مسیر کارآفرینی را بافتند نیز از جمله موضوعاتی است که جزئیات بیشتر آن بیان شده است.

از انتخاب نامزد عنوان بهترین ووشوکار جهان تا روایت جوراب‌هایی که مسیر کارآفرینی را بافتند

قرارگاه تعالی زن و خانواده ظرفیت مؤثری برای حل مسائل توسط خود مردم است

زهرا بهروز آذر، معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با تاکید بر اهمیت تعیین راهبردهای نوین در حوزه زنان گفت: قرارگاه تعالی زن و خانواده ظرفیت مؤثری برای حل مسائل توسط خود مردم است، با توجه به تغییرات و نیازهای روز جامعه، باید مشکلات و مسائل روز مردم را شناسایی کنیم و برای حل آن‌ها به وفاق برسیم.

وی با اشاره به ظرفیت‌های پیگیری و اجرایی‌سازی اصول ۱۰، ٢٠ و ۲۱ قانون اساسی افزود: این اصول بسیار بنیادی هستند و باید محور تمام فعالیت‌هایی ما قرار بگیرند، اجرای کامل این قوانین نیز مسائل زنان و خانواده‌های امروز را حل و از بروز مسائل جدید جلوگیری می‌کند.

رکورد ملی پرتاب چکش بانوان ایران شکسته شد

رکورد ملی پرتاب چکش بانوان ایران شکسته شد

مرحله اول مسابقه انتخابی تیم ملی بزرگسالان ایران در ماده پرش با نیزه بانوان و پرتاب چکش بانوان و آقایان در کمپ تیم‌های ملی برگزار و در پایان نیز رکورد ملی پرتاب چکش بانوان شکسته شد.

این مسابقات که به صورت رسمی و با حضور رئیس فدراسیون، سرپرست نایب رئیس بانوان و اعضای هیئت اجرایی فدراسیون پیگیری شد، در ماده پرتاب چکش بانوان، زهرا عرب رستمی از تهران موفق شد با پرتابی به طول ۶۰.۹۵ متر، رکورد ملی این ماده را که پیش از این با ۵۹.۴۳ متر در اختیار خود بود را، ارتقا بدهد.

شاهد حضور بانوان جهان اسلام در صحنه علوم قرآنی هستیم/ نسیم بعثت تجلی پیدا کرده است

شاهد حضور بانوان جهان اسلام در صحنه علوم قرآنی هستیم

سیدعباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه در دهه‌های اخیر شاهد حضور زنان جهان اسلام به‌ویژه ایران در صحنه علوم قرآنی و اسلامی هستیم، گفت: نسیم بعثت تجلی پیدا کرده است، زیرا بانوان در علوم و مفاهیم قرآنی ظاهر شده‌اند.

وی با بیان اینکه مسیری که بانوان قرآن‌پژوه پیمودند ادامه مسیر بعثت پیامبر اکرم (ص) است، گفت: پیامبر با بعثت خود امتی را می‌سازد که جمع قابل توجهی از این امت، زنان هستند؛ زنانی که پابه‌پای مردان بیعت کردند، در دورانی که حتی مردان هم بیعت نمی‌کردند، اما پیامبر اکرم (ص) در تمام بیعت‌ها و هجرت‌ها زنان را شریک کرد.

از انتخاب نامزد عنوان بهترین ووشوکار جهان تا روایت جوراب‌هایی که مسیر کارآفرینی را بافتند

اصلاح الگوی فرزندخواهی

اصلاح الگوی فرزندخواهی، تلاش برای تغییر نگرش‌ها و رفتارها در خصوص تعداد و تربیت فرزندان است. هدف این اصلاح، ترویج برنامه‌ریزی دقیق‌تر و مسئولانه‌تر در زندگی خانوادگی است، به این معنا که والدین بتوانند در خصوص تعداد فرزندان و شیوه تربیت آنها تصمیمات بهتری بگیرند که این امر می‌تواند به بهبود کیفیت زندگی کودکان، استفاده بهینه از کانون گرم خانواده و همچنین ارتقای سطح آموزشی و تربیتی کودکان منجر شود.

با تحلیل نتیجه الگوی کم‌فرزندی در دهه‌های گذشته، جوانان در سال‌های اخیر به داشتن فرزند سوم و بالاتر تمایل بیشتری نشان می‌دهد.

از انتخاب نامزد عنوان بهترین ووشوکار جهان تا روایت جوراب‌هایی که مسیر کارآفرینی را بافتند

جمعیت ایران با روند فعلی در ۱۴۸۰ به ۳۵ میلیون می‌رسد

اسکندر مؤمنی، وزیر کشور با تأکید بر اهمیت پرداختن به مسئله جمعیت گفت: اگر توجه، پیش‌بینی و پیشگیری‌های لازم را در زمینه‌ی جمعیت نداشته باشیم، این مسئله تبدیل به چاله جمعیتی شده و سپس تبدیل به چاه جمعیتی خواهد شد.

وی با بیان اینکه در صورت رسیدن به وضعیت چاه جمعیتی، حل مسئله ممکن نیست و کشور با افت شدید جمعیتی مواجه می‌شود، خاطرنشان کرد: پیش‌بینی می‌شود اگر روند کاهش جمعیت ادامه پیدا کند، در سال ۱۴۸۰ جمعیت ایران به ۳۵ میلیون نفر خواهد رسید و تعداد سالمندان افزایش شدیدی خواهند داشت.

اختصاص زمین به ۳۰۰۰ خانواده دارای ۳ فرزند و بیشتر در راستای قانون جوانی جمعیت

اختصاص زمین به ۳۰۰۰ خانواده دارای سه فرزند و بیشتر در راستای قانون جوانی جمعیت

شهرام ملکی، مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید از افزایش سرعت تخصیص زمین به متقاضیان مشمول قانون جوانی جمعیت خبر داد و اظهار کرد: شرکت مادر تخصصی عمران شهرهای جدید کشور در راستای اجرای ماده ۴ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، نسبت به سرعت بخشیدن تخصیص زمین به خانواده‌های مشمول اقدام کرده است.

وی ادامه داد: این اقدام در راستای حمایت از سیاست‌های جمعیتی کشور و تشویق به فرزندآوری انجام شده است و امیدواریم در جهت تسهیل شرایط زندگی برای خانواده‌های پرجمعیت باشد.

از انتخاب نامزد عنوان بهترین ووشوکار جهان تا روایت جوراب‌هایی که مسیر کارآفرینی را بافتند

کمک پنج میلیارد تومانی نیکوکاران برای آزادی زندانی زن جرایم غیرعمد ندامتگاه تهران

خیران نیکوکار در آزادی یک زندانی محکوم به پرداخت دیه جرایم غیرعمد با بدهی میلیاردی از ندامتگاه زنان تهران، مشارکت کردند.

این زندانی محکوم به پرداخت دیه شش میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان بوده که مبلغ پنج میلیارد تومان از آن از محل خیران تأمین و درنهایت زمینه آزادی او فراهم آمد.

از انتخاب نامزد عنوان بهترین ووشوکار جهان تا روایت جوراب‌هایی که مسیر کارآفرینی را بافتند

کیانی و محمدی نامزد عنوان بهترین ووشوکار جهان شدند

پس از بررسی اطلاعات نامزدهای بهترین ووشوکاران سال ۲۰۲۴ جهان توسط کمیته ورزشکاران IWUF، دو نماینده از کشورمان در فهرست نهایی مرحله رأی‌گیری آنلاین مردمی قرار گرفتند؛ در همین راستا زهرا کیانی و امیرحسام محمدی به ترتیب در بهش بهترین تالوکار و سانداکار قرار گرفتند.

تمدید تفاهم‌نامه طرح اشتغال زنان سرپرست خانوار

تمدید تفاهم‌نامه طرح اشتغال زنان سرپرست خانوار

زهرا بهروز آذر، معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده از تمدید تفاهم‌نامه میان این معاونت با صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری تعاون خبر داد و گفت: بررسی مشکلات اجرایی پیشین طرح اشتغال زنان سرپرست خانوار مورد تأکید است؛ لازم است با تشکیل یک کارگروه پایش، مشکلات و موانع موجود در اجرای طرح به طور مستمر بررسی و برطرف شود. با این اقدام، می‌توان روند اجرای طرح را بهینه‌سازی و از تکرار چالش‌های گذشته جلوگیری کرد.

وی با اشاره به اهمیت توانمندسازی زنان سرپرست خانوار افزود: این بانوان ستون‌های پایدار خانواده‌های خود هستند و حمایت از اشتغال‌زایی آن‌ها نه تنها معیشت خانواده‌ها را بهبود می‌بخشد، بلکه به تقویت عدالت اجتماعی نیز کمک می‌کند، ایجاد شرایطی که این زنان بتوانند به طور مستقل و با بهره‌گیری از منابع موجود، مسیر کارآفرینی را طی کنند، از اهداف مهم این تفاهم‌نامه است.

مزایده انگشتر اهدایی رهبر انقلاب به بانوی ورزشکار برای آزادی زندانیان

مزایده انگشتر اهدایی رهبر انقلاب به بانوی ورزشکار برای آزادی زندانیان

زهرا نجاتی‌عارف، نایب‌قهرمان بازی‌های پاراآسیایی هانگژو و ملی‌پوش تیم والیبال نشسته اظهار کرد: نزدیک به ۱۵ سال است که به صورت حرفه‌ای در این رشته فعال هستم و در سه دوره بازی‌های پاراآسیایی با همراهی تیم ملی موفق به کسب مدال نقره شدم و در آخرین دوره این بازی‌ها که به میزبانی هانگژو در سال ۲۰۲۲ برگزار شد، نیز پس از کسب مدال نقره با همراهی سایر اعضای کاروان به محضر مقام معظم رهبری رسیدیم.

وی افزود: پیش از این نیز چند بار توفیق حضور در محضر مقام معظم رهبری را داشتم و در دیدار اخیر زمانی که متوجه شدم قرار است انگشتری و چفیه به عنوان یادبود از ایشان به ورزشکاران هدیه شود بسیار خوشحال شدم.

ملی‌پوش تیم والیبال نشسته خاطرنشان کرد: در فضای مجازی اخباری از افرادی می‌دیدم که به خاطر مبالغ بسیار ناچیز در زندان هستند و از خانواده دور هستند؛ دیدن این اخبار من را به این فکر واداشت که با وجود اینکه این هدیه برایم بسیار ارزشمند است، با به مزایده گذاشتن آن قدمی کوچک برای آزادی تعدادی از زندانیان بردارم.

نجاتی‌عارف گفت: به‌دلیل درگیری‌های حضور در اردوهای تیم ملی و مسابقات این اقدام به تأخیر افتاد و در مراسمی که به تازگی برای ورزشکاران استان همدان، محل سکونت من برگزار شد، این انگشتری را به استانداری واگذار کردم تا به مزایده گذاشته شود و تعدادی از پدران زندانی که به دلیل جرایم غیرعمد و مالی در زندان هستند آزاد شوند و به آغوش خانواده بازگردند.

از انتخاب نامزد عنوان بهترین ووشوکار جهان تا روایت جوراب‌هایی که مسیر کارآفرینی را بافتند

جوراب‌هایی که مسیر کارآفرینی را بافتند

بانوی بروجردی که با سرمایه اندک شش میلیونی اقدام به احداث کارگاه جوراب‌بافی کرد و اکنون با کارآفرینی توانسته به اشتغال‌زایی و صادرات دو میلیاردی برسد.

فهیمه عارف‌نیا، بانویی ۴۴ ساله است که پیش از ازدواجش دختری با انرژی و صد البته درس‌خوان و شاگرد برتر بود، به گونه‌ای که همه همکلاسی‌هایش او را در بهترین جایگاه‌ها تصور می‌کردند و این مسیر برای خودش نیز دست یافتنی و هدف بود، اما دست تقدیر این دانشجوی رتبه الف رشته کامپیوتر را بانویی خانه‌دار کرد که شاید از دید دوستانش این اتفاق مقداری عجیب بود، اما حضور نیمه گمشده‌اش و دست تقدیر برایش به گونه‌ای دیگر رقم خورده بود و سماجت یکی از اقوام در سال ۷۹ منجر به ازدواجش شد، ازدواجی که شاید در ابتدا خواسته فهیمه نبود، اما سرنوشت عشقی زیبا پیش رویش گذاشته بود.

عشق به همسر و پس از آن نعمت فرزند را خداوند به او عطا کرد. مادری با انرژی که در دهه دوم عمرش پسر نخستش را در آغوش گرفته و در دهه سوم عمرش دو پسر دیگر را به اختلاف دو سال به دنیا آورد و به دنبال تربیت پسرانش زندگی را گذراند و درباره جرقه شروع فعالیتش این گونه می‌گوید: اواخر سال ۹۵ بود که تلویزیون فعالیت یک کارگاه جوراب‌بافی را نشان داد و آن را شغلی آسان قلمداد می‌کرد، همین سبب شد همسرم به من پیشنهاد انجام این کار را بدهد و گفت با راه‌اندازی این‌چنین کارگاهی برای خودت کار کن، هم کار آسانی است و هم برای راه‌اندازی فضای زیادی لازم ندارد؛ من هم بی میل نبودم بعد از این همه سال وقفه بعد از تحصیلم و خانه‌داری به علاقه‌ام که کار کردن برای خودم بود، برسم و حداقل شغلی برای خودم راه‌اندازی کنم، چراکه همیشه مشتاق حضور در جامعه و انجام فعالیتی هدفمند و تأثیرگذار بودم.

وی در ادامه درباره راه‌اندازی این کارگاه از ایده تا عمل خاطرنشان می‌کند: نزدیک به هشت ماه پرسش و پاسخ و تحقیقات در استان‌های همجوار مانند اراک، تهران و همدان و مراجعه به کارگاه‌های مختلف؛ نحوه فعالیت و جنس و مواد اولیه و روش کار را جویا شدم و بعد از این تحقیقات تصمیم نهایی که ایجاد تولیدی بود را با همسرم گرفتیم. در شهر بروجرد هم قبل از من دو تولیدی جوراب وجود داشت، اما برای تحقیقات یا معرفی و کمک برای کسب مهارت به آن‌ها مراجعه نکرده بودم، چون به عنوان رقیب نمی‌توانستم اطلاعات کاملی به دست بیاورم و به همین دلیل خارج از استان تحقیقات خود را انجام دادم، اما بعد از مدت‌ها و ملاقات مسئول یکی از این کارگاه‌ها به من گفت که کار سخت و بدون سودی است و تلاش من برای تغییر دستگاه‌ها و اینقدر هزینه کردن زیادی و کار ابتری است.

این بانوی کارآفرین ادامه می‌دهد: سرمایه ما قطعه زمین کوچکی در خارج از شهر بود که مدت‌ها برای سرمایه زندگی خریده بودیم که برای شروع به کار من این زمین را فروختیم و با پول این زمین دستگاه مکانیکی خریدم و با شش میلیون سرمایه آغاز کردم تا با شرایط کار آشنا شوم. به قطع در آغاز مسیر حس ناامیدی و ترس وجود داشت، با این وجود کارگاه را به هیچ وجه در منزلم دایر نکردم، چراکه یکی از تولیدکنندگان جوراب با سابقه در اراک به من گفت که زمان آغاز فعالیتم مستقیم با راه‌اندازی فروشگاه و کارگاه خارج از منزل شروع کنم، حتی اگر شده در جایی کوچک یا در یک گذر فرعی فعالیت کنم تا اعتبار کسب می‌کنم و امکان پا پس کشیدنم کمتر می‌شود.

فهیمه اضافه می‌کند: با اینکه در این مسیر برخی افراد قصد ناامید کردن من را داشتند و معتقد بودند زنان نباید وارد چنین حرفه‌ای شوند، در تمام مسیر زندگی، خانواده و همسرم همراه و مشوق من بودند؛ همسرم فرهنگی است و اوایل کار اگر درآمد کفاف نمی‌داد از درآمد همسرم کمک می‌گرفتیم، همسرم بسیار همراه و خوشحال از این جریان است که کاری برای خودم شروع کردم و موفق هستم و همیشه کنار من است.

وی می‌گوید: خیلی علاقه‌مندم تعداد دستگاه‌های کارگاه را بیشتر کنم تا نیروهای بیشتری را جذب کنم و در این راستا برنامه من خرید اتوی اتومات است تا تعداد اتوهای روزانه بیشتر شود و بعد از آن اضافه کردن دستگاه‌های بیشتر برای گسترش کارگاه است.

این بانوی کارآفرین به دیگر بانوان که قصد آغاز کسب‌وکاری را دارند، عنوان می‌کند: به نظر من خانم‌ها و بانوانی که هر هنر و توانایی مانند آشپزی، شیرینی‌پزی، بافندگی و سبدبافی دارند، نگران نباشند فقط با پشتکار و مصمم سعی کنند آن را اجرا کنند. این افراد به حتم گام‌های نخست خود را در ابعاد کوچک‌تر باید بردارند و با پیشرفت کار و پشت سر گذاشتن برخی چالش‌ها فعالیت خود را توسعه دهند و به راحتی می‌توانند کسب درآمد و کارآفرینی کنند.

کد خبر 832405

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.