به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، یکصد و شصت و هشتمین جلسه صحن علنی شورای شهر اراک به ریاست محمد عسگری عصر امروز _دوشنبه اول بهمن_ در سالن جلسات شورا برگزار شد.
در این جلسه پیشنهاد کمیسیون خدمات شهری در خصوص آرای کمیسیون ماده ۷ مبنی بر عدم کاربری باغ برای املاک اعلام شده بررسی و با ۹ رأی موافق تصویب شد.
بررسی پیشنهاد کمیسیون فرهنگی در خصوص موافقت با اجرای طرح ملی طراوت با موضوع زمینههای همکاری مشترک مدیریت شهری با آموزش و پرورش بر اساس دستورالعمل وزارت کشور با ۹ رأی موافق تصویب شد.
همچنین پیشنهاد کمیسیون اقتصادی، املاک و سرمایهگذاری در خصوص موافقت با استرداد دو قطعه زمین به شهرداری که قبلاً به یک شخص حقوقی در خصوص مطالبات واگذار شده و امکان انتقال سند میسر نیست به صورت تهاتر با املاک شهرداری با رعایت کلیه قوانین و مقررات حاکم بررسی و با ۱۱ رأی موافق تصویب شد.
بررسی پیشنهاد کمیسیون اقتصادی املاک و سرمایهگذاری در خصوص درخواست اخذ تملک پلاک ثبتی در خیابان دانشگاه به مساحت ۳۶۰ متر مربع که از این میزان ۲۳۳ متر در طرح معبر و مابقی به صورت مذهبی اعلام شده است با ۱۱ رأی موافق تصویب شد.
پیشنهاد کمیسیون اقتصادی املاک و سرمایه گذاری در خصوص اخذ تملک پلاک ثبتی در خیابان امام خیابان ارشاد به مساحت ۱۴۶ متر مربع که ۱۳۷ متر در طرح معبر و مابقی مسکونی اعلام شده است، بررسی و با ۱۰ رأی موافق تصویب شد.
بررسی پیشنهاد کمیسیون اقتصادی املاک و سرمایه گذاری در خصوص اخذ مجوز تملک پلاک ثبتی در خیابان علم الهدی به مساحت ۱۹۶ متر مربع در طرح معبر و مابقی مسکونی اعلام شده است با رعایت قوانین و مقررات حاکم با شش رأی موافق تصویب شد.
نظر شما