۱۱۷ متهم و محکوم متواری طی ۲ روز در گیلان دستگیر شدند

رئیس پلیس آگاهی گیلان از اجرای ۲ مرحله طرح عملیاتی دستگیری متهمان و محکومان متواری در دی استان خبر داد و گفت: در این راستا ۱۱۷ نفر دستگیر شدند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از گیلان، علیرضا حدادی امروز _دوشنبه یکم بهمن_ با بیان اینکه پیشگیری و مقابله با سرقت نیازمند عزم جدی و جمعی همه سازمان‌ها و نهادها و مسئولیت‌پذیری مردم با مراقبت از اموال و حذف زمینه‌های وقوع جرم است، اظهار کرد: با برنامه‌ریزی دقیق، احساس مسئولیت و همچنین تجزیه و تحلیل جرایم می‌توان ضریب امنیتی را بالا برد و فضا را برای مجرمان به خصوص سارقان ناامن کرد.

وی افزود: با انجام اقدامات پلیسی و در عملیات‌های جداگانه با اجرای ۲ مرحله طرح عملیاتی دستگیری متهمان و محکومان متواری در دی سال جاری ۱۱۷ نفر در سطح استان گیلان دستگیر شدند.

رئیس پلیس آگاهی گیلان خاطرنشان کرد: محکومان با تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی در اختیار مرجع قضائی قرار گرفتند.

حدادی، رعایت نکردن نکات حفاظتی را مهمترین عامل سو استفاده سارقان دانست و تصریح کرد: یکی از اصلی‌ترین و مهمترین اولویت‌های پلیس، برخورد با جرایم به خصوص سرقت و پیشگیری از وقوع آن است که این مهم با تلاش شبانه‌روزی کارکنان انتظامی با جدیت دنبال می‌شود.

کد خبر 831623

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.