به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، سعید جاودانسیرت امروز_ یکشنبه سیام دی_ در نشست شورای سالمندان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه ۷۵ هزار نفر از جمعیت استان سالمند هستند، اظهار کرد: کهگیلویه و بویراحمد نسبت به سایر استانها وضعیت تقریباً مناسبی در زمینه سالمندی دارد.
وی با اشاره به اینکه جمعیت بالای ۶۰ سال کشور ۹ میلیون و ۶۵ سال شش میلیون نفر هستند، افزود :۵۵ درصد سالمندان را زنان تشکیل میدهند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج با بیان اینکه ۱۵ درصد مراجعهکنندگان به بیمارستانهای استان برای بستری را سالمندان تشکیل میدهند، گفت: راهاندازی مرکز طب سالمندی برای استان ضروری است.
وی با اشاره به نرخ باروری در استان و کشور تصریح کرد: در سایر کشورهای جهان میزان باروری از شش فرزند به سه فرزند ۸۰ سال طول میکشد، اما در کشور ایران و استان کهگیلویه و بویراحمد طی ۱۰ سال میزان باروری شش فرزند به سه فرزند کاهش پیدا کرد که ادامه این روند برای استان و کشور نگرانکنندهاست.
نظر شما