آسفالت بیش از ۹۰ معبر مهم شهر اراک

شهردار اراک گفت: طی یک سال اخیر، بیش از ۹۰ معبر مهم این شهر با پخش و توزیع ۱۴۸ هزار تن آسفالت، مورد بهسازی و نوسازی قرار گرفته است.

علیرضا محمودی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در مرکزی اظهار کرد: مجموعه مدیریت شهری اراک در یک سال اخیر، نگاه ویژه‌ای به تحقق یکی از بیشترین و مهم‌ترین درخواست شهروندان مبنی بر بهسازی و ترمیم معابر شهری داشته که با اقدامات جهادی انجام شده است.

وی افزود: در حوزه نهضت آسفالت معابر و در این بازه زمانی، بیش از ۹۰ معبر اصلی و مهم شهر اراک در کنار لکه‌گیری آسفالت معابر فرعی و کوچه‌ها، مورد بهسازی قرار گرفته و این مهم نشان‎ دهنده تلاش مدیریت شهری در زمینه خدمت‌رسانی به شهروندان به ویژه در حوزه آسفالت معابر است.

شهردار اراک خاطرنشان کرد: عملیات بهسازی و نوسازی بیش از ۹۰ معبر مهم شهر اراک از آذر سال گذشته تا آذر سال جاری با پخش و توزیع ۱۴۸ هزار تن آسفالت با همراهی شهروندان اجرا شده است.

محمودی عنوان کرد: بخش وسیعی از اجرای نهضت آسفالت معابر شهر اراک در سال جاری با فعال شدن شیفت شبانه توزیع و پخش مکانیزه آسفالت و بهره‌گیری از ظرفیت بخش خصوصی همراه با عوامل اجرایی و ماشین آلات شهرداری، عملیاتی شده است.

وی گفت: یکی از دغدغه‌های جدی مردم و مدیریت شهری، آسفالت معابر است که طی یک سال گذشته اتفاقات خوبی در زمینه بهسازی و ارتقای سطح کیفی معابر شهر اراک رخ داده است و تلاش خواهد شد که این روند با مساعد شدن شرایط جوی، با سرعت خوبی در شهر اراک اجرا و به این واسطه فضای شهری برای سال جدید آماده‌تر شود.

کد خبر 831034

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.