به گزارش خبرگزاری ایمنا از تهران، مراسم اعتکاف امسال در حالی برگزار شد که نوجوانان تهرانی با حضور ۳ روزه در مساجد آرمانی رکورد زدند. حضور بیش از ۵۰ هزار نوجوان تهرانی در مراسم اعتکاف امسال نشان داد این متولدین دهه ۸۰ برخلاف آنچه در رسانههای غربی و معاند به تصویر کشیده میشود، نوجوانانی علاقهمند و پایبند به اسلام و انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران هستند.
محمدامین توکلی زاده معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با اشاره به اهمیت و ضرورت برگزاری اعتکافهای نوجوانانه اظهار کرد: اهمیت روزافزون این برنامهها در تقویت بُعد معنوی نسل جوان امروز ما روشن است.
وی با اشاره به حضور گسترده پنجاه هزار نوجوان در برنامههای معنوی اعتکاف امسال افزود: سال گذشته مراسم اعتکاف با حضور ۳۰ هزار نفر برگزار شد و امسال ۲۰ هزار نوجوان به این آمار اضافه شده است که این موضوع باعث خرسندی و افتخار است. این مراسم معنوی در ۵۶۰ مسجد در سراسر پایتخت برگزار شد. خوشبختانه آنچه در مراسم اعتکاف امسال بیش از هر امر دیگری مورد توجه قرار گرفت آمار بالای حضور نوجوانان و جوانان دهه هشتاد و ۹۰ بود.
معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران ادامه داد: دشمن همواره درصدد تخطئه نسل نوجوان و جوان انقلابی بوده و سعی دارد این فرزندان انقلابی، مسلمان و ولایتمدار را دین گریز و علاقهمند به فرهنگ سکولار نشان دهد، اما دیدیم که این نوجوانان با همین سن و سال کم الگوی همه ما شدند و در این مراسم معنوی ماه مبارک رجب خوش درخشیدند. مشارکت بالای نوجوانان در این مراسم نمادی از تقاضای فزاینده آنها برای پیوندی عمیقتر با آموزههای دینی است.
توکلی زاده تصریح کرد: این رشد قابل توجه، نتیجه تلاشهای شبانهروزی مربیان و مسئولان مساجد آرمانی است که با تعهد و دلسوزی، بستر مناسبی برای تربیت و هدایت نوجوانان فراهم کردهاند.
وی گفت: عتکافهای امسال به شکلی هوشمندانه مربیمحور طراحی شده است، بهطوریکه مربیان با فراهم آوردن محیطی امن و صمیمی، به نوجوانان کمک کردهاند تا از امور روزمره فاصله بگیرند و به تقویت ایمان و رفع نیازهای معنوی خود بپردازند. هدف اصلی از این برنامهها، تعالی اخلاقی و شخصیتی نوجوانان و ایجاد فضایی پر از امید و انگیزه برای آینده آنها است. این اعتکافها نه فقط به تقویت باورهای دینی نوجوانان کمک میکند، بلکه بستری مناسب برای تبادل اندیشه و گسترش افقهای فکری آنها فراهم میآورد.
معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران از همکاری و تلاشهای بیوقفه تمامی دستاندرکاران، بهخصوص مرکز فعالیتهای دینی و مربیان مساجد آرمانی، صمیمانه تشکر کرد و بر ضرورت تداوم و گسترش این برنامهها در آینده تأکید نمود. باید اقدامات لازم انجام شود تا این برنامههای ارزشمند و تأثیرگذار به عنوان بخشی پایدار از فعالیتهای دینی در جامعه مستقر و نهادینه شود، چرا که این اقدامات در شکلدهی به نسل مسئولیتپذیر و آگاه بسیار مؤثر است.
نظر شما