به گزارش خبرگزاری ایمنا، مهدی غلامی در نشست هماندیشی بودجهریزی مشارکتی منطقه با حضور نخبگان و کارشناسان محلی برگزار شد، اظهار کرد: بودجه مصوب منطقه ۱۱ شهرداری اصفهان در سال ۱۴۰۳ معادل ۳۲۵ میلیارد تومان بود که در اصلاح بودجه مقطع آبان به ۳۹۰ میلیارد تومان افزایش یافت؛ علاوه بر این مبلغ، اعتبارات عمرانی معادل ۸۵ میلیارد تومان نیز برای پروژههای محرک توسعه از سوی شهرداری مرکزی به این منطقه تخصیص یافته است.
وی با اشاره به پروژههای عمرانی منطقه ۱۱ شهرداری اصفهان در سال ۱۴۰۳ افزود: مجموع اقدامات و پروژه عمرانی سال ۱۴۰۳ منطقه به ۶۱ عنوان میرسد که از این تعداد تاکنون ۱۷ پروژه به پایان رسیده و سایر پروژهها نیز در حال اجرا است که مطابق با برنامهریزیهای انجام شده اکثر آنها تا پایان سال به پایان میرسد و مورد بهرهبرداری قرار خواهد گرفت.
مدیر منطقه ۱۱ شهرداری اصفهان با اشاره به محدودیتهای قانونی در صدور بعضی مجوزها گفت: از کل مساحت منطقه، سطح قابل اقدامی که مدیریت منطقه امکان ورود و ارائه مجوزهای قانونی دارد کمتر از ۲۹ درصد است که حدود ۱۱ درصد آن نیز در بافت فرسوده قرار دارد.
غلامی بیان کرد: از شهروندان تقاضا دارم تا سطح مشارکت و تعامل خود را با مدیریت شهری افزایش دهند و با شرکت در نظرسنجیها در سامانه «اصفهان من» در اولویتبندی و تصویب پروژههای منطقه مشارکت بیشتری داشته باشند.
وی با تاکید بر ضرورت همکاریهای بیشتر دستگاههای دخیل در مسائل مطرح شده گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون جلسات متعددی با مسئولان مربوطه در دستگاههای مختلف برگزار شده است و در حال پیگیری الحاق هرچه بیشتر حریم به محدوده شهر و منطقه هستیم؛ تاکنون نیز نتایج اولیه خوبی به دست آمده است و بهطور حتم پیگیریها تا حصول نتیجه ادامه خواهد داشت.
مشارکت باید در تمام سطوح مدیریت شهری جاری باشد
سید مصطفی اعتصامی، مدیرکل برنامهریزی و بودجه شهرداری اصفهان در ادامه این نشست با ارائه پیشنهاد ایجاد «دبیرخانه شهر اندیشان» اظهار کرد: این نهاد میتواند با حضور نخبگان منطقه و با برگزاری مرتب جلسات و همفکری و همراهی به ارتقای کیفیت پروژههای فرهنگی، عمرانی و خدمات شهری کمک کند.
وی افزود: مطابق با دستور شهردار اصفهان اعتبار مناسبی به اجرای پروژههای منتخب شهروندان که از سامانه مربوط به بودجهریزی مشارکتی استخراج شده است لحاظ خواهد شد.
مصطفی نباتینژاد، رئیس مرکز پژوهشهای شورای اسلامی شهر اصفهان، در ادامه این نشست اظهار کرد: با توجه به سازوکار در نظر گرفته شده توسط شهرداری و نتایج کنونی بررسی پروژهها توسط مردم، در ۱۴ درصد از این پروژهها آرا مخالف بیش از آرا موافق بوده است؛ طبق دستور شهردار اصفهان این موارد دوباره توسط مدیران مربوطه مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
وی تأکید کرد: ایجاد مسیر دریافت مشورت از شهروندان وظیفه شهرداری بوده و مشارکت عمومی حق و وظیفه شهروندان است؛ این مشارکت باید فراتر از شرکت در انتخابات بوده و در تمام سطوح مدیریت شهری جاری باشد.
مشکلات مردم در زمینه تغییر کاربریها رفع شود
حجتالاسلام حسین محمدی، امام جمعه غرب اصفهان (رهنان) نیز در این جلسه ضمن تبریک ماه رجب و میلاد با سعادت امیرالمؤمنین حضرت علی (ع) اظهار کرد: باید مشکلات مردم در زمینه تغییر کاربریها، حریم و محدوده شهر و منطقه را رفع کرد.
وی افزود: در صورت رفع این مشکلات، بسیاری از معضلات شهر برطرف خواهد شد؛ این امر موجب رونق منطقه و شهر میشود.
به گزارش ایمنا، در پایان جلسه مدعوین و نخبگان حاضر در جلسه نظرات و پیشنهادات خود را درباره مسائل و اولویتهای منطقه مطرح کردند و به بحث و تبادل نظر پرداختند.
نظر شما