به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، منوچهر حبیبی در نشست با مسلم حدیدی رئیس و معاونین سازمان جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه با تقدیر از فعالیتها و عملکرد جهاد دانشگاهی در کرمانشاه، اظهار کرد: جهاد دانشگاهی یک نهاد علمی و فناوری است و من به این نهاد و نقش آن در توسعه استان خیلی امید بستهام.
وی افزود: انتظار ما این است که این نهاد با بدنه علمی و نخبگانی که دارد نقش آفرینی هرچه بیشتری در روند توسعه استان داشته باشد وبا یک برنامه ریزی دقیق و حساب شده کار توسعه استان را پیش ببرد.
استاندار کرمانشاه عنوان کرد: جهاد دانشگاهی تلفیق فعالیتهای آموزشی، پژوهشی، علمی، فرهنگی و اجتماعی است و همین تنوعِ کاری موجب شده اثرگذاری آن در جامعه مشهود باشد.
حبیبی اضافه کرد: این نهاد با بدنه علمی، اجتماعی، فرهنگی، پژوهشی خود توان شناخت عمیق و دقیق مسائل استان را دارد و بهره گیری از ظرفیتهای آن میتواند در رفع چالشهای استان اثرگذار باشد.
وی ادامه داد: در حال مسائل، شناخت میدانی و کاربردی لازم است که جهاد دانشگاهی به آن دست پیدا کرده است.
استاندار کرمانشاه از جهاد دانشگاهی به عنوان پل ارتباطی میان حوزه دانشگاهی و اجرایی استان یاد و تصریح کرد: در حال حاضر ارتباطی که باید میان بخشهای علمی و دانشگاهی با بخشهای اجرایی در حوزههای مختلف از جمله صنعت و کشاورزی وجود ندارد و جهاد دانشگاهی به خوبی میتواند در زمینه ایجاد این پل ارتباطی نقش ایفا کند.
حبیبی به فعالیتهای فناورانه و نوآورانه جهاد دانشگاهی هم اشاره و تصریح کرد: نوآوری نقطه قوت جهت دانشگاهی است که توانسته در حوزههای مختلف آن را اعمال کرده و به نوعی پیشران نوآوری در استان باشد.
وی با تاکید بر لزوم حمایت هرچه بیشتر از جهاد دانشگاهی گفت: تمام اهداف و برنامههای این نهاد دغدغه و مطالبه ما نیز هست و بنابراین از هیچ حمایتی در این زمینه دریغ نمیکنیم.
استاندار کرمانشاه حمایت از توسعه کسب و کارهای دیجیتال استان را از جمله اولویتهای کاری خود دانست و خاطرنشان کرد: از جهاد دانشگاهی انتظار داریم برنامههای خود را در این زمینه ارائه دهد و قطعاً بنده و مجموعه مدیریت استان از آن حمایت خواهیم کرد.
حبیبی با استقبال از طرح سازمان جهاد دانشگاهی استان در زمینه راه اندازی «مجتمع فرآورش قیر طبیعی» نیز گفت: کرمانشاه منبع غنی قیر طبیعی در کشور است و ۸۰ درصد منابع این نعمت خدادادی در استان قرار دارد، اما متأسفانه عمده این منابع خام فروشی شده و از استان خارج میشود بدون اینکه کرمانشاه و کرمانشاهیان از آن بهرهای داشته باشند.
وی افزود: راهاندازی مجتمع فرآورش قیرطبیعی گام مهم و مؤثر در جلوگیری از خام فروشی این محصول است و از سازمان جهاد دانشگاهی انتظار داریم هرچه سریعتر، طرح این پروژه را ارائه دهند تا پیگیری تأمین اعتبار و اجرای آن را از طریق وزارت مربوطه انجام دهیم.
استاندار کرمانشاه عنوان کرد: «مجتمع فرآورش قیرطبیعی» مطالبه اصلی بنده واستان است و از جهاد دانشگاهی میخواهیم هرچه سریعتر طرح آن را ارائه دهد تا بتوانیم پیگیریهای مربوطه جهت اجرای این پروژه ارزشمند را انجام دهیم.
حبیبی بر لزوم حرکت استان به سمت اقتصاد دانش بنیان تاکید کرد و گفت: دنیا به سرعت در حال پیشرفت است و نمیتوانیم از این غافله عقب بمانیم و راهی نداریم جز اینکه اقتصاد استان را به سمت اقتصاد دانش بنیان سوق دهیم و جهاد دانشگاهی با بدنه علمی و دانش بنیانی خود میتواند در حرکت به سمت این مسیر نقش آفرینی کند و ما نیز حمایتهای لازم را خواهیم داشت.
وی با تقدیر از جهاد دانشگاهی در راه اندازی بزرگترین برج فناوری کشور، گفت: زمانی که به کرمانشاه آمدم و برج بزرگ شیشهای را مشاهده کردم بسیار خرسند شدم که بزرگترین ساختمان استان به حوزه دانش بنیان اختصاص یافته و همین نوید آیندهای روشن برای استان است.
استاندار کرمانشاه در بخش پایانی صحبتهای خود با تاکید بر لزوم راه اندازی مرکز «دیده بانی توسعه کرمانشاه» گفت: درخواست ما این است که این مرکز با محوریت سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه و با حضور نخبگان استان تشکیل شده و تمام برنامههای توسعهای استان در آن بررسی شود.
حبیبی افزود: انتظار داریم این مرکز به صورت ماهانه برنامههای مدیریت استان را رصد کرده و هرکجا که مشکل وجود داشته یا سرعت کار پایین بوده موارد را متذکر شوند.
استاندار کرمانشاه گفت: کرمانشاه ظرفیتهای بسیاری برای توسعه دارد و اگر بتوانیم با حضور نخبگان و در یک مسیر درست از این ظرفیتها بهره بگیریم روند توسعه استان با سرعت بیشتری پیش خواهد رفت.
نظر شما