تحقق توسعه متوازن استان در گرو تعیین مشوق‌های جذاب برای سرمایه‌گذاران

استاندار یزد با تاکید بر ضرورت هم افزایی شورای اسلامی با مدیریت ارشد استان در راستای رفع مشکلات مردم گفت: توسعه متوازن استان به واسطه تعیین مشوق‌های جذاب برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی محقق می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از روابط عمومی استانداری یزد، محمدرضا بابایی در نشست مشترک استاندار یزد با اعضای شورای اسلامی استان که به منظور بررسی مشکلات و مسائل اولویت دار شهرستان‌ها برگزار شد، با اشاره به اهمیت برگزاری جلسات هم‌اندیشی با اعضای شورای اسلامی استان اظهار کرد: دغدغه‌های منتقل شده از سوی اعضای این شورا از بطن مردم بوده و باعث عدم غفلت مدیریت ارشد استان از آن‌ها می‌شود.

وی با بیان اینکه یزد طی دهه‌های گذشته درگیر چالش‌های مختلفی شده است گفت: توسعه نامتوازن به دلیل فواصل طولانی بین شهرستان‌ها ایجاد شده است، از این رو برای جذب سرمایه‌گذاری در این مناطق باید مشوق‌ها و جاذبه‌های مناسب تعیین کرد.

استاندار یزد در همین راستا ادامه داد: طی ۱۰ سال گذشته برخی صنایع نظیر فولاد، کاشی و سرامیک و پتروشیمی در اشکذر، واحدهای کشاورزی در مروست، گندله سازی در بهاباد و فولاد سرمد و چندین واحد تولیدی کاشی سرامیک در ابرکوه به واسطه تعیین مشوق‌های مالیاتی در شهرستان‌های کم برخوردار ایجاد شد.

بابایی با اشاره به چالش آلودگی هوای محور مهریز عقدا تصریح کرد: در حال حاضر بیش از ۴۱ درصد بیمه شدگان تأمین اجتماعی استان غیربومی بوده و ۱۰۰ هزار بیمه شده غیر یزدی در استان شاغل هستند.

وی با اظهار تأسف از حضور بی رویه اتباع خارجی در استان گفت: این موضوع به عنوان یکی از اصلی‌ترین چالش‌های استان یزد در نشست مشترک هیئت دولت با استانداران مطرح و بر لزوم عملکرد واحد در قالب یک برنامه منسجم تاکید شد.

استاندار یزد در ادامه با اشاره به تدوین برنامه «یزد پایدار» در راستای توسعه همه جانبه و پایدار استان عنوان کرد: در این برنامه برخی مباحث اقتصادی نظیر اقتصاد دیجیتال، خورشید و دانش بنیان پررنگ‌تر از گذشته مورد توجه قرار گرفته است.

بابایی در پایان با تاکید بر ضرورت همراهی و هم افزایی شورای اسلامی استان یزد با مدیریت ارشد استان خاطرنشان کرد: امیدواریم با بهره‌گیری از ظرفیت‌ها و استعدادهای موجود در استان یزد، چالش‌ها و مشکلات مختلف یکی پس از دیگری مرتفع شود.

کد خبر 829624

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.