مهدی پیرهادی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در تهران با اشاره به وضعیت آلودگی هوای تهران، اظهار کرد: تأثیر شرایط هوا بر سلامت شهروندان را نباید نادیده گرفت.
وی افزود: هماکنون بسیاری از شهروندان از این موضوع رنج میبرند و هزینههای سنگینی را به واسطه این موضوع متحمل میشوند که برای بهبود وضعیت آلودگی هوا، همکاری بین دستگاهها و پیگیری جدیتر از سوی مسئولان ضروری است.
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران خاطرنشان کرد: شوراهای اسلامی شهرها در سطح کشور، هرکدام دارای ظرفیتها و قابلیتهای منحصر به فردی هستند که استفاده از این ظرفیتها و تجربیات میتواند برای سایر شهرها بسیار مفید باشد.
پیرهادی عنوان کرد: دبیرخانه کلانشهرها در این زمینه اقداماتی را آغاز کرده است که میتواند به انتقال تجربیات کلانشهرها به سایر شهرها کمک کند.
وی اضافه کرد: شهرداری تهران چندین طرح جامع را آغاز کرده است که انتقال آنها به سایر شهرها میتواند مؤثر باشد، یکی از این طرحها، طرح جامع آب خام است که میتواند به حل بحران آب کشور کمک کند.
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران عنوان کرد: طرح جامع فضای سبز و مصوبات مربوط به بازچرخانی آب نیز از موضوعاتی است که ما در شورای اسلامی شهر تهران در حال پیگیری هستیم.
پیرهادی تصریح کرد: آلودگی هوای تهران بیشتر ناشی از حملونقل و خیابانهای شلوغ است، اما باید توجه داشت که ۲۳ دستگاه مختلف مسئولیت مدیریت آلودگی هوا را برعهده دارند و بسیاری از این دستگاهها به وظایف خود عمل نکردهاند که یکی از دلایل اصلی انجام نشدن این وظایف و کمبود بودجه است و بودجه کافی برای اجرای طرحهای مقابله با آلودگی هوا تخصیص داده نشده است.
وی با بیان اینکه جایگزینی خودروهای فرسوده در تأمین اعتبار با مشکلاتی روبهرو است، تاکید کرد: شهرداری تهران قراردادهایی با خودروسازان داخلی و چین برای تأمین اتوبوسهای جدید منعقد کرده است.
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران افزود: ورود تاکسیهای برقی به شبکه حملونقل تهران آغاز شده است، با این حال زیرساختهای لازم برای استفاده از این تاکسیها هنوز کامل نشده و توسعه زیرساختها نیازمند همکاری و تلاش بیشتری از سوی دولت است.
پیرهادی عنوان کرد: روند برقیسازی خودروها، روشی متداول در سراسر جهان است و ایران نیز باید این روند را پیگیری کند.
وی ادامه داد: با هدف بهبود وضعیت آلودگی هوا و توسعه پایدار شهرها، همکاری میان دستگاهها و پیگیری جدیتر از سوی مسئولان ضروری است.
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران خاطرنشان کرد: تخصیص بودجه کافی و توسعه زیرساختهای لازم برای استفاده از خودروهای برقی میتواند به کاهش آلودگی هوا کمک کند و امیدواریم با اقدامات مناسب شهرداری تهران و سایر دستگاهها، شاهد بهبود وضعیت آلودگی هوا و توسعه پایدار در شهرها باشیم.
نظر شما