به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاعرسانی معاونت رئیسجمهور در امور زنان و خانواده، زهرا بهروز آذر در نشستی که با هدف بررسی چالشها و راهکارهای طرح تسهیلات اشتغالزایی زنان سرپرست خانوار به همراه البرز محمدی، مدیر عامل صندوق ضمانت سرمایهگذاری تعاون برگزار شد، با تأکید بر اهمیت گسترش این طرح، از تمدید تفاهمنامه میان معاونت زنان و این صندوق خبر داد و اظهار کرد: بررسی مشکلات اجرایی پیشین طرح اشتغال زنان سرپرست خانوار مورد تأکید است.
وی افزود: لازم است با تشکیل یک کارگروه پایش، مشکلات و موانع موجود در اجرای طرح به طور مستمر بررسی و برطرف شود. با این اقدام، میتوان روند اجرای طرح را بهینهسازی کرد و از تکرار چالشهای گذشته جلوگیری کرد.
معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به اهمیت توانمندسازی زنان سرپرست خانوار عنوان کرد: این بانوان ستونهای پایدار خانوادههای خود هستند و حمایت از اشتغالزایی آنها نه تنها معیشت خانوادهها را بهبود میبخشد، بلکه به تقویت عدالت اجتماعی نیز کمک میکند، ایجاد شرایطی که این زنان بتوانند به طور مستقل و با بهرهگیری از منابع موجود، مسیر کارآفرینی را طی کنند، از اهداف مهم این تفاهمنامه است.
بهروزآذر با اشاره به ضرورت افزایش منابع مالی و توسعه خدمات مشاوره و مربیگری در حوزه کسبوکار و در این طرح گفت: با ارائه خدمات مشاورهای و حمایت هدفمند، میتوان زنان سرپرست خانوار را به مسیر کارآفرینی هدایت کرد و توانمندیهای آنها را به طور چشمگیری ارتقا داد.
به گزارش ایمنا، طرح اعطای تسهیلات به زنان سرپرست خانوار بدون ضامن، که برای دهکهای ۱ تا ۵ درآمدی طراحی شده، بر رفع موانع دریافت تسهیلات بانکی تمرکز دارد. بر اساس این طرح، زنان سرپرست خانوار به جای معرفی ضامن شخصی، میتوانند از ضمانتنامههای صادرشده توسط صندوق ضمانت سرمایهگذاری تعاون استفاده کنند. این اقدام مشکلاتی همچون نیاز به ضامن معتبر یا وثیقههای سنگین را رفع کرده است و دریافت تسهیلات را برای این گروه آسانتر میکند، با آغاز مرحله دوم این طرح، انتظار میرود گامهای مؤثری در راستای رفع موانع اشتغال و بهبود معیشت زنان سرپرست خانوار برداشته شود.
نظر شما