تداوم سفرها به سیستان و بلوچستان تا رفع کامل محرومیت‌ها

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع گفت: سفرهای استانی تا روزی که محرومیت از چهره این استان سیستان و بلوچستان زدوده شود، ادامه خواهد داشت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان، سیدرضا صالحی امیری در نشست بررسی مسائل جنوب استان که با حضور رئیس جمهور در چابهار برگزار شد، اظهار کرد: این سفرها تا روزی که محرومیت از چهره این استان زدوده شود، تداوم خواهد داشت.

وی افزود: این استان رمزها و رازهای زیادی در خودش دارد و پنج هزار قدمت دارد، این مردم، تبار و تاریخ بسیار بزرگ و باعزتی دارند و شایسته خدمت هستند و انتظار همت از دولت را دارند تا منزلت برابر با همه ادیان و مذاهب داشته باشند و در قدرت ملی سهیم باشند.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ادامه داد: امروز سیستان و بلوچستان، کردستان و همه ایران باور دارند که هیچ وجه تمایزی مگر به شایستگی و کارآمدی نیست.

وی با بیان اینکه انتظار بعدی مردم از دولت توزیع عادلانه فرصت‌ها و رفع فقر و محرومیت است، گفت: مشکلات استان در چهار محور اصلی است که مسئله اول آب است و حق مردم است که دسترسی بیشتری به آب شرب سالم داشته باشند و البته در بحث کشاورزی هم مشکلاتی دارند اما مشکل آب مهم‌تر است، روستاهای زیادی در جنوب استان آب سقایی استفاده می‌کنند و از ظرفیت آب دائم محروم هستند.

صالحی بیان کرد: مسئله دوم راه دسترسی است، آمار فوتی‌ها در اثر تصادف در استان زیاد است و همچنین روستاهای زیادی راه دسترسی ندارند و انتظار دارند تحولی در این زمینه ایجاد شود.

وی تصریح کرد: مسئله سوم بهداشت است، بیمارستان ۶۴ تخت خوابی کنارک افتتاح شد که نیازمند پزشک و کادر درمان است.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تصریح کرد: مسئله کلان دیگر استان آموزش و پرورش است و آمارهای نگران‌کننده‌ای اعلام شده که کمبود ۶۰۰ کلاس درس فقط در چابهار وجود دارد.

وی با بیان اینکه فقط در کنارک ۱۲۱ تن ماهی تن صید می‌شود، گفت: تقاضای عاجل صیادان منطقه، صدور مجوز برای لنج‌هایی است که منتظر مجوز هستند.

صالحی اضافه کرد: مسئله دریافت سوخت نیز از مطالبات دیگر مردم بود.

وی یادآور شد: ۱۵۸ تأسیسات گردشگری در استان وجود دارد که ۳۴ تأسیسات نیز در جنوب استان است.

وزیر میراث فرهنگی افزود: ظرفیت کل اتاق‌های پذیرش مسافر ۴۰۲ اتاق با دو هزار تخت بوده که کفایت نمی‌کند و نیازمند حضور سرمایه‌گذار است.

وی ادامه داد: این استان هزار و ۹۶۳ اثر ثبت شده ملی و همچنین سه اثر ثبت جهانی دارد که شهر سوخته نگین درخشان سیستان و بلوچستان است.

صالحی با تاکید بر راه‌اندازی خطوط مسافربری کشتیرانی به مقصد چابهار، بیان کرد: تقاضای آخر بحث معافیت‌های مالیاتی است و اگر معافیت مالیاتی و تسهیلات بانکی اصلاح شود، می‌توانیم برای توسعه زیرساخت‌های گردشگری، سرمایه‌گذاران زیادی را به استان بیاوریم که بسیار ارزشمند است.

کد خبر 828200

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.