زیباسازی نصف‌جهان باید همسو با معماری تاریخی اصفهان باشد

عضو اسبق شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: طرح‌های زیباسازی شهری باید در شأن معماری تاریخی اصفهان باشد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سیدکریم داوودی امروز _چهارشنبه نوزدهم دی_ در جلسه بودجه‌ریزی مشارکتی منطقه ۶ شهرداری که به‌منظور بهره‌گیری از ظرفیت‌های نخبگان، مدیران اسبق و شهروندان خلاق برای تدوین برنامه عملیاتی ۱۴۰۴ شهرداری اصفهان برگزار شد، اظهار کرد: یکی از پیشنهادهای من مربوط به ادامه مسیر پیاده‌روی در جنوب چهارباغ است و این مسیر می‌تواند از پارک خیابان آیین‌خانه عبور کرده و به‌صورت زیرگذر موازی رودخانه زاینده‌رود به سمت دیگر رودخانه امتداد پیدا کند تا پیاده‌راه چهارباغ کامل شود.

وی با تاکید بر مشکلات ترافیکی منطقه ۶ و ضرورت اقدامات زیرساختی افزود: شبکه معابر کنونی این منطقه در آینده پاسخگوی نیازها نخواهد بود، از این‌رو پیشنهاد من این است که در محور خیابان سعادت‌آباد (قبل از چهارراه فرایبورگ تا بعد از میدان انقلاب)، با توجه به خطوط متروی طراحی‌شده، زیرگذرهایی ایجاد و طرح‌های ترافیکی جسورانه اجرا شود.

عضو اسبق شورای اسلامی شهر اصفهان تاکید کرد: ایجاد مسیر ارتباطی مستقیم از شهرک شهید کشوری به میدان شهید قوچانی و احداث پلی به سمت روشن‌دشت می‌تواند ترافیک جنوب به شمال و بالعکس را کاهش دهد.

داوودی با اشاره به مصرف بالای آب شهری در اصفهان و ضرورت استفاده از آب‌های بازیافتی گفت: آب مازاد ساختمان‌ها باید وارد فاضلاب شده و با ترکیب با آب‌های دیگر برای فضای سبز استفاده شود.

وی ادامه داد: احداث پنل‌های خورشیدی روی ساختمان‌ها می‌تواند به کاهش مصرف برق و آلودگی کمک کند و این طرح می‌تواند به‌صورت اجباری-تشویقی اجرا شود تا سازندگان به تأمین انرژی بخش‌های مشاع ساختمان‌ها از طریق انرژی خورشیدی تشویق شوند.

عضو اسبق شورای اسلامی شهر اصفهان با تاکید بر اهمیت زیباسازی شهری همسو با معماری اصیل اصفهان خاطرنشان کرد: اصفهان یک شهر کویری است و زیباسازی آن باید با کاشت درختان بزرگ و نورپردازی‌های منطبق بر معماری تاریخی اصفهان انجام شود و طرح‌هایی که موجب اتلاف بودجه می‌شود، باید حذف شود.

داوودی با اشاره به وظایف فرهنگی شهرداری‌ها گفت: آموزش شهروندی باید در اولویت قرار گیرد، روزگاری اصفهان روزانه ۹۰۰ تن زباله تولید می‌کرد که هم‌اکنون ۴۰۰ تن آن در مبدا جداسازی می‌شود، اما هنوز نیاز به تلاش‌های بیشتری برای ارتقای فرهنگ شهروندی داریم.

وی با تاکید بر ضرورت ایجاد قطب‌های درمانی و اداری در چهار گوشه اصفهان خاطرنشان کرد: پروژه‌هایی همچون شهرک سلامت و اراضی ۱۸۰ هکتاری در جنوب شرقی و شمال غربی اصفهان می‌تواند به کاهش سفرهای شهری و افزایش دسترسی شهروندان به خدمات درمانی کمک کند.

کد خبر 827841

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.