مرتضی آرسته در گفتوگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: دی، ماهی است که در آن وقایع فراوانی رقم خورده است؛ پیش از انقلاب، در این ماه قانون مشروطیت توسط مظفرالدین شاه امضا شد و از سویی فوت جهانپهلوان تختی رقم خورد.
وی افزود: هفدهم دی، اجرای طرح استعماری حذف حجاب بهدست رضاشاه را داشتیم و نوزدهم دی، نخستین قیام مردم قم اتفاق افتاد، همچنین یکی از بزرگترین وقایع دی، فرار شاه از ایران در سال ۱۳۵۷ بود. بیستوهفتم دی نیز شهادت نواب صفوی بود و هفتم دی، حضرت امام (ره) فرمان نهضت سوادآموزی را صادر کردند.
دبیر جمعیت پیشگامان انقلاب اسلامی استان اصفهان عنوان کرد: یکی از اتفاقات مهم این ماه، عاشورای سال ۸۸ بود که در آن زمان، فتنهای آغاز شد و آتش زدن مساجد و سوزاندن قرآنها در تهران اتفاق افتاد و در پاسخ به این وقایع، مردم اصفهان روز هشتم دی و مردم دیگر نقاط کشور نهم دی به خیابانها آمدند و از انقلاب اسلامی دفاع کردند که بعداً بهعنوان روز بصیرت شناخته شد.
آرسته بیان کرد: از سویی در این ماه شاهد عملیات کربلای چهار بودیم، همچنین شهادت افرادی همچون شهید احمدی روشن و شهید علیمحمدی نیز در همین ماه رخ داد، از دیگر شخصیتهای مهمی که در این ماه از دست دادیم، آیتالله مصباح بود که دوازدهم دی فوت کرد. سیزدهم دی شهادت حاج قاسم سلیمانی و روز جهانی مقاومت است.
وی با تاکید بر اینکه ما باید آثار مثبت این وقایع را در یاد داشته باشیم و بدانیم که فتنهها هیچ تأثیری بر اراده ملت ایران ندارند، گفت: در این مسیر مردم همیشه صحنهگردان بودهاند و کشورهای خارجی متوجه شدهاند که کارشان بینتیجه است.
دبیر جمعیت پیشگامان انقلاب اسلامی استان اصفهان یادآور شد: مشکل ما در ایران همان چیزی است که رهبر انقلاب میفرمایند؛ ما در جنگ سخت و سختافزاری مجهز شدهایم و دشمنان هرچه سرمایهگذاری میکنند در شبکههای نرمافزاری و مجازی است تا به نسل جوان ما نفوذ کنند.
آرسته با اشاره به نقش مردم در این مسیر تاکید کرد: در پیروزی انقلاب اسلامی و بعد از آن فرازونشیبهای زیادی را تجربه کردیم، اما جمهوری اسلامی با درایت امامین انقلاب مسیر خود را پیش برده است؛ در این مسیر دولتها در دورههای مختلف ضعفهای زیادی داشتند، اما تنها کسانی که نگذاشتند انقلاب به سرنوشت سایر کشورها دچار شود، خود مردم و رهبری بودند که اگر نبودند، انقلاب همچون دیگر انقلابها به سرنوشت مشابهی دچار میشد.
نظر شما