به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، آیتالله قربانعلی درینجفآبادی ظهر امروز _شنبه پانزدهم دی_ در همایش شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان مرکزی اظهار کرد: مساجد از صدر اسلام تاکنون بهترین مکان برای بررسی و ارائه راهحل مسائل و موضوعهای مختلف اقتصادی، سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و مذهبی بوده است.
وی افزود: ساماندهی امور مساجد پیشنیاز رشد، توسعه فرهنگی و مدیریت اجتماعی جامعه است، ارائه یک سیستم مدیریتی قوی برای نظارت بر عملکرد مساجد و اطمینان از حسن اداره آنها و تدوین برنامهریزیهای منظم برای برگزاری نماز جماعت، کلاسهای آموزشی، مراسم مذهبی و فعالیتهای اجتماعی باید مورد توجه قرار گیرد.
نماینده ولیفقیه در استان مرکزی با بیان اینکه مساجد محل همدلی و وحدت مردم است، گفت: با ایجاد انسجام و همدلی بین همه اقشار باید جمعیت بیشتری را به سمت مساجد و تکایا کشاند.
آیتالله درینجفآبادی تصریح کرد: استفاده از تجارب بزرگان انقلاب، مسئولان و کارگزاران و نیز ایجاد زیرساخت و بسترهای لازم برای توسعه و آبادانی کشور مورد تاکید رهبر انقلاب است.
وی ادامه داد: بهبود زیرساختها و فضاهای مساجد برای جذب بیشتر جامعه و فراهم آوردن محیطی مناسب برای عبادت و فعالیتهای اجتماعی میتواند به احیای مساجد کمک شایانی کند.
نماینده ولیفقیه در استان مرکزی با بیان اینکه مسجد از صدر اسلام تاکنون محلی برای ماوا و تجمع مسلمانان و مؤمنان بوده است، عنوان کرد: مدیریت مساجد باید از ظرفیت جوانان و تعامل با این قشر بهره بیشتری ببرد و برای ساماندهی هرچه بهتر مساجد باید ایجاد کمیتههای مردمی برای مشارکت شهروندان در تصمیمگیریها و برنامهریزیها در دستور کار باشد.
آیتالله دری نجفآبادی گفت: امامان جماعت نهتنها راهنمایان معنوی محلات، بلکه مرجع اجتماعی و فرهنگی، نقشی بیبدیل در حل مسائل مردم و ارتقای همبستگی محلی دارند.
وی افزود: فراهم آوردن آموزشهای لازم برای امامان جماعات، روحانیون و افرادی که در مساجد فعالیت دارند نیز برای جذب هرچه بیشتر اقشار مختلف مردم به مساجد باید مورد توجه قرار گیرد.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی با بیان اینکه وجود بیش از چهار میلیون مسجد در جهان سرمایه ارزشمند جهان اسلام است، تاکید کرد: بیش از دو هزار مسجد در نقاط مختلف استان مرکزی وجود دارد که هر یک از این مساجد باید کانون همبستگی و انسجام هر چه بیشتر مردم باشند، اگر چه در برخی نقاط بهخصوص در جادههای استان مرکزی مسجد کم داریم، اما در بسیاری از نقاط مانند مرکز شهر اراک با تعدد مساجد مواجه هستیم.
آیتالله درینجفآبادی ادامه داد: باید به گونهای برنامهریزی شود تا مساجد بهعنوان مراکز جامع و چندمنظوره عمل کنند تا بتوانند نیازهای متنوع جامعه را پاسخگو باشند چراکه ارتباط میان مساجد، خانه و مدرسه یک موضوع بسیار مهم و کلیدی در ایجاد یک جامعه مذهبی، آموزشی متوازن و سالم است.
وی تاکید کرد: ایجاد یک ارتباط مستحکم و مؤثر بین مساجد، خانه و مدرسه به رشد و توسعه فردی و اجتماعی کودکان و نوجوانان کمک شایانی میکند و میتواند به تقویت جامعهای سالم و متعادل بیانجامد.
نظر شما