علی حاجیان در گفتوگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: از سال ۱۳۶۳ تاکنون بیش از ۱۷۶ هزار دفن در باغ رضوان انجام شده است، نخستین فرد دفن شده در این آرامستان یک زن با نام «خاور» بوده که سال ۱۳۶۳ در این مکان آرام گرفته است.
وی افزود: آمار روزانه دفن اموات در باغ رضوان حدود ۲۰ دفن است که نیمه اول سال آمار فوت کمتر و نیمه دوم بیشتر است، همچنین بر اساس بررسیهای صورت گرفته، آمار فوتیها در روزهای پنجشنبه و جمعه بیشتر از سایر روزهای هفته است.
مدیرعامل سازمان آرامستانهای شهرداری اصفهان با بیان اینکه برای دفن در باغ رضوان تا ۵۰ سال آینده ظرفیت لازم وجود دارد، تصریح کرد: یکی از اقدامات خوبی که در رابطه با بودجه و توسعه میتوان به آن اشاره کرد، احیای قبور با قدمت بالای ۳۰ سال است که حکم شرعی، قانونی و مجوزهای لازم آن نیز دریافت شده است.
حاجیان ادامه داد: این اقدام بهطور کامل اختیاری و تنها با تقاضا و درخواست بستگان قانونی فرد دفنشده انجام میشود و فواید بسیاری از جمله احیا و رونقبخشی به قطعات قدیمی آرامستان باغ رضوان، بهرهبرداری و استفاده شهروندان از ساختمانها، امکانات، تأسیسات و تجهیزات ایجادشده در محیط کنونی، تمرکز بر ارائه خدمات بهصورت کیفی و پاسخ به درخواستهای مردمی در استفاده مجدد از قبور با قدمت ۳۰ سال است.
وی گفت: از مرداد سال گذشته تاکنون ۵۰۰ نفر قبور درگذشتگان خانواده خود را احیا کردهاند.
نظر شما