زمان ارزیابی عملکرد بخش خصوصی در آموزش عالی رسیده است

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به فعالیت و مشارکت بخش خصوصی در زمینه آموزش عالی از دهه ۶۰ خورشیدی گفت: اکنون زمان ارزیابی عملکرد این بخش در آموزش عالی فرارسیده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، حسین سیمایی درباره ورود بخش خصوصی به سرمایه‌گذاری در آموزش عالی اظهار کرد: بخش خصوصی پیش از پیروزی انقلاب اسلامی فعالیت نسبی در زمینه آموزش عالی داشته است، برای نمونه دانشگاه شهید بهشتی فعلی با نام «دانشگاه ملی ایران» فعالیت می‌کرد و نمونه‌ای از مشارکت بخش خصوصی در این حوزه بوده است.

وی افزود: پس از پیروزی انقلاب اسلامی و در دهه ۶۰، دانشگاه آزاد اسلامی با منطق درستی توسط بخش غیردولتی تأسیس شد و در دهه ۷۰ خورشیدی به مؤسسات (آموزش عالی) غیردولتی مجوز راه‌اندازی داده شد.

وزیر علوم بیان کرد: اکنون دوره‌ای است که باید ارزیابی شود بخش خصوصی تا چه میزان موفق بوده است. باید بررسی کنیم بخش خصوصی چقدر توانسته است در زمینه آموزش عالی به دولت کمک کند و بار را از روی دوش دولت بردارد.

سیمایی در پاسخ به سوالی در مورد افزایش شهریه سال جاری رشته‌های پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: این افزایش شهریه، لطمه روحی برای بچه‌ها بود، زیرا بچه‌هایی که رشته دانشگاهی مورد علاقه خود را پزشکی یا دندانپزشکی انتخاب کرده‌اند، اکنون به‌دلیل فقر، عقب‌نشینی می‌کنند و این برای ما دردناک است که فرزند خانواده‌ای با شور و اشتیاق و زحمت، رشته‌ای را انتخاب کرده و در آن قبول شده است و اکنون با شهریه‌ای روبه‌رو می‌شود که از پیش، از آن اطلاع نداشته است.

وی تاکید کرد: همه دانشگاه‌های دولتی و غیردولتی باید زیر نظر وزارت علوم عمل کنند و ضوابط وزارت علوم را رعایت کنند و ما از دانشگاه آزاد، گله‌مندیم.

وزیر علوم در مورد سوال برخی نمایندگان مجلس در این زمینه توضیح داد: من به نمایندگان حق می‌دهم، زیرا به‌عنوان وزیر علوم باید پاسخگو باشم. نمایندگان می‌دانند که دانشگاه آزاد آنچنان که باید، منضبط نیست. طرحی را خود نمایندگان آماده کرده‌اند که با کمک مجلس، نظارت بر ساماندهی دانشگاه آزاد منسجم‌تر باشد. کارمند، استاد و دانشجو از این وضعیت گله‌مند هستند و ما به‌عنوان وزارت علوم باید پاسخگو باشیم، اما پیش‌شرط‌های آن فراهم نیست.

منبع: ایرنا

کد خبر 825613

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.