سند امنیت غذایی به دنبال افزایش تولید و کاهش سطح زیر کشت است

معاون اسبق وزیر جهاد کشاورزی سند امنیت غذایی را یکی از اسناد بزرگ، معتبر و جامع دانست و گفت: سند، دانش‌بنیان و به دنبال افزایش تولید و کاهش سطح زیر کشت بوده است و باید از ظرفیت‌های مغفول مانده استفاده شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، اسکندر زند در نشست الزامات اجرای سند ملی دانش‌بنیان امنیت غذایی اظهار کرد: این سند جزو یکی از اسناد بزرگ، معتبر و جامع است.

وی در ادامه به خصوصیات سند پرداخت و افزود: نخست اینکه به ابعاد مختلف امنیت غذایی پرداخته شده و به مؤلفه‌های فراهم، مصرف، تاب‌آوری و… را در بر می‌گیرد.

رئیس اسبق سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی (تات) به خصوصیت دیگر اشاره کرد و اضافه کرد: همه ذی‌نفعان از بخش دولتی و خصوصی و نهادهای آموزشی و علمی در نوشتن آن دخیل بودند.

وی گفت: اجماع تمام طیف‌های گوناگون رخ داد و سند در دو دولت چکش کاری شد همچنین واقعی است و عرشی نیست؛ شاخص‌ها برای اجرا تعریف شده است. تئوری قوی داشته و یک نگاه به منابع و نگاه دیگر به تولید است ضمن اینکه اسناد بالادستی را پوشش می‌دهد.

زند تصریح کرد: در سند امنیت غذایی روی ۳۰ الگو مصرف مطالعه شد و این سند ۶۰ زیر سند دارد. به عنوان مثال، درباره اطلاعات گوشت ۵ تا ۶ جلسه برگزار شد.

وی با اشاره به وجود نوآوری‌های زیاد در این سند تاکید کرد: سند، دانش‌بنیان است. این امر به دنبال افزایش تولید و کاهش سطح زیر کشت بوده و باید از ظرفیت‌های مغفول مانده استفاده شود.

کد خبر 825497

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.