بزرگترین لندفیل غرب کشور در اراک آماده بهره‌برداری است

سخنگوی شورای اسلامی شهر اراک از اتمام عملیات احداث لندفیل(خاک چال) بهداشتی در این شهر خبر داد.

عباس خسروانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در مرکزی اظهار کرد: یکی از مطالبات بحق شهروندان اراکی و سمن‌های فعال حوزه محیط زیست از مدیریت شهری احداث و راه‌اندازی لندفیل بهداشتی یا همان خاک چال بود که شورای ششم از همان روز اول آغاز به کار خود این موضوع را در دستور کار قرار داد.

وی افزود: در بودجه سنواتی شهرداری مبالغ خوبی برای این مهم پیش بینی شده و شهرداری هم با همت خوبی که داشت و اعتقاد راسخی که در مجموعه سازمان پسماند شهرداری بود این پروژه طی یک سال به اتمام رسید.

سخنگوی شورای اسلامی شهر اراک تصریح کرد: امروز اراک جز معدود شهرهای بزرگ ایران است که صاحب لندفیل بهداشتی و استاندار است و گام بلندی در راستای سلامت محیط زیست و پایداری شهری اراک برداشته شده است.

خسروانی با بیان اینکه مدیریت پسماندهای شهری در ایران، همچون بسیاری از کشورهای در حال توسعه با چالش‌های جدی روبه‌رو است، عنوان کرد: اگر چه لندفیل‌های بهداشتی به عنوان روش اصلی دفع پسماند در جهان شناخته می‌شوند، در کشور ما نیز اقدامات خوبی در این حوزه برداشته شده که شهر اراک جز شهرهای پیشرو محسوب می‌شود.

وی اضافه کرد: ما در این زمینه در ابتدای راهیم و نیازمند تربیت نیروهای متخصص، بکارگیری روش‌های اصولی دفع پسماند و تأمین تجهیزات مناسب هستیم.

سخنگوی شورای اسلامی شهر اراک تصریح کرد: در سال‌های اخیر، به منظور بهبود شرایط موجود و کاهش مشکلات ناشی از تولید زباله و دفع آنها در کنار لندفیل‌ها، روش‌هایی مانند زباله‌سوزی و کمپوست نیز به سیستم مدیریت پسماند اضافه شده‌اند که با توجه به پیچیدگی این روش‌ها و نیاز به مدیریت تخصصی و آسیب‌های هر یک از این روش‌ها هنوز زباله به عنوان یک مسئله شهری مطرح است.

خسروانی درباره راهکارهای بهبود وضعیت موجود گفت: ارتقای عملکرد لندفیل‌های موجود از طریق بهداشتی‌سازی و ایمن‌سازی لندفیل‌های موجود، گام نخست برای کاهش مشکلات زیست‌محیطی و بهداشتی است.

وی عنوان کرد: ایجاد یک سیستم یکپارچه و هماهنگ برای مدیریت پسماند، از جمله جمع‌آوری، تفکیک، بازیافت و دفع، ضروری است.

سخنگوی شورای اسلامی شهر اراک اظهار کرد: تشویق مردم به تفکیک زباله از مبدا، نقش مهمی در کاهش حجم زباله‌های قابل دفن و افزایش بازیافت دارد و از سوی دیگر کاهش تولید زباله از طریق اصلاح الگوی مصرف، اطلاع‌رسانی و آموزش عمومی در زمینه مدیریت پسماند، می‌تواند نقش مؤثری در مشارکت مردم در این فرآیند و کاهش فشار بر محیط زیست داشته باشند.

خسروانی از اتمام عملیات احداث لندفیل (خاک چال) بهداشتی در این شهر خبر داد و خاطرنشان کرد: به نظر می‌رسد که بهبود وضعیت مدیریت پسماند در ایران، نیازمند یک رویکرد جامع و چندجانبه است که با سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌ها، آموزش نیروی انسانی، و ایجاد قوانین و مقررات مناسب، می‌توان به تدریج مشکلات موجود را کاهش داد و به سمت مدیریت پایدار پسماند حرکت کرد.

کد خبر 825449

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.