به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام، غلامحسین محمدی امروز _چهارشنبه دوازدهم دی_ در حاشیه نشست کارگروه توسعه مهارتآموزی استان ایلام در جمع خبرنگاران اظهار کرد: برنامه اصلی سازمان فنی و حرفهای کشور از لحاظ نظری، تقاضا محور کردن آموزشها است.
وی افزود: ۱۰۰ فرصت همکاری و سرمایهگذاری در زمینه آموزشهای فنی و حرفهای در قالب مشارکتهای عمومی و خصوصی تا پایان دی در سطح کشور در دست اجرا است.
رئیس سازمان فنی و حرفهای کشور تصریح کرد: توجه به حوزه فرصتها، سرمایهگذاریها و مشارکتها سبب خواهد شد که نقاط جداکننده زنجیره اقتصاد که بخش عمده آن در آموزشهای مهارتی منجر به اشتغال تقاضا محور است تا حدودی مرتفع شود.
محمدی خاطرنشان کرد: ۷۰۰ مرکز دولتی و ۱۲ میلیون مترمربع فضای آموزشی در قالب ۱۳ هزار استاندارد در کشور وجود دارد که آموزشهای لازم رشتههای مختلف مهارتآموزی را به کارآموزان ارائه میدهد که بخشی عمدهای از کارآموزان با کسب آموزشهای منجر به اشتغال میتوانند فرصت کار را برای خود فراهم کنند.
وی ادامه داد: ۳۰ مرکز دولتی و ۱۴۸ مرکز خصوصی آموزشهای فنی و حرفهای در استان ایلام فعال است که با توجه به هم مرز بودن این استان با کشور عراق، ظرفیتهای بزرگی در زمینه دیپلماسی مهارت در ایلام وجود دارد.
رئیس سازمان فنی و حرفهای کشور عنوان کرد: با همکاری صنایع، افزایش همکاری با مراکز تولیدی، توسعه دیپلماسی مهارت و استفاده از امکانات جدید مسیرها، راهها و کیفیت آموزشهای مهارتی در استان ایلام توسعه پیدا میکند.
فعالیت ۱۴۸ کارگاه آموزشی ثابت و ۳۰ کارگاه آموزشی سیار در مناطق عشایری و روستایی ایلام
حمیدرضا رئیسی، مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان ایلام در این نشست اضافه کرد: ۱۶ مرکز آموزشی دولتی فعال در استان ایلام کار آموزش کارآموزان و مهارتآموزان را بر عهده دارند.
وی ادامه داد: ۱۴۸ کارگاه آموزشی ثابت و ۳۰ کارگاه آموزشی سیار در مناطق عشایری و روستایی استان ایلام در راستای آموزش مهارتهای فنی و حرفهای فعال است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان ایلام تصریح کرد: پنج مرکز جوار دانشگاهی TMC، چهار مرکز ویژه مهارتآموزی نیروهای مسلح، سه مرکز ویژه جوار صنایع و صنوف در این استان برای آموزش رشتههای مختلف مهارتی فعال است.
رئیسی تاکید کرد: در مجموع ۶۵۰ کارگاه آموزشی فعال در بخش دولتی و خصوصی استان فعال و در حال خدمترسانی در حوزه آموزشهای مهارتی به متقاضیان در بیش از ۴۰۰ حرفه و چهار شاخه صنعت، خدمات، کشاورزی و فرهنگ هنر هستند.
وی گفت: ۱۱۹ مربی رسمی و پیمانی در ۱۶ مرکز دولتی، ۱۱ مربی حقالتدریس فعال در مراکز آموزشی، ۶۰ مربی بدون هزینه افتخاری در حرفههای تخصصی و ۷۵ مربی پایور برون سازمانی فعال در حوزه نیروهای مسلح نیز کار آموزش مهارتآموزان را برعهده دارند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان ایلام اضافه کرد: در نه ماه سال جاری در مجموع ۱۲ هزار و ۸۲۷ نفر دوره معادل دو میلیون و ۶۶۲ هزار و ۳۲۱ نفر ساعت آموزشهای رشتههای مختلف مهارتی را در مراکز دولتی فنی و حرفهای کسب کردهاند.
رئیسی عنوان کرد: دانشجویان، دانشآموزان، سربازان وظیفه، زندانیان، افراد دارای معلولیت، زنان سرپرست خانوار، آسیبدیدگان اجتماعی، (خانوادههای آسیبدیده از اعتیاد)، معتادان بهبود یافته، ساکنان مناطق روستایی، متقاضیان مهارتآموزی، عشایر، ساکنان سکونتگاههای غیر رسمی، ساکنان مناطق محروم مرزی، دانشآموختگان و فارغالتحصیلان دانشگاهی، مشمولان بیمه بیکاری، شاغلان بنگاههای اقتصادی و زنان خانهدار از جمله جامعههای هدف آموزشهای فنی و حرفهای در استان ایلام هستند.
نظر شما