کردستان، بالاتر از میانگین کشوری در نسبت پرستار به تخت

رئیس اداره پرستاری دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اشاره به اینکه نسبت پرستار به تخت در استان کردستان مطلوب‌تر از میانگین کشوری است، گفت: این نسبت در استان ۱.۳ و در برخی بیمارستان‌ها حتی به ۱.۵ می‌رسد، در حالی که میانگین کشوری آن کمتر از ۱.۲ است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، حیدر ایزدی اظهار کرد: مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی استان کردستان، در مجموع ۴ هزار و ۶۴۴ نفر کادر پرستاری را شامل می‌شوند.

وی افزود: این نیروها در رده‌های مختلف از جمله پرستاری، بهیاری، کمک بهیاری، کمک پرستاری، هوشبری، اتاق عمل و فوریت‌های پزشکی مشغول به خدمت هستند.

رئیس اداره پرستاری دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اشاره به اینکه وضعیت نسبت پرستار به تخت در استان کردستان مطلوب‌تر از میانگین کشوری است، گفت: این نسبت در استان ۱.۳ و در برخی بیمارستان‌ها حتی به ۱.۵ می‌رسد، در حالی که میانگین کشوری آن کمتر از ۱.۲ است.

ایزدی ادامه داد: در میان مراکز درمانی، بیمارستان کوثر سنندج بیشترین و بیمارستان سروآباد کمترین تعداد پرستار را به خود اختصاص داده است.

وی اضافه کرد: میانگین اضافه‌کار پرستاران استان ۲۰ ساعت گزارش شده است و سعی می‌شود از اضافه کاری نامتعارف جلوگیری و در آینده‌ای نزدیک با اصلاح مبالغ اضافه کاری و ضرایب تعرفه‌گذاری دریافتی پرسنل به نحو قابل توجهی مورد رضایت همکاران قرار بگیرد.

رئیس اداره پرستاری دانشگاه علوم پزشکی کردستان تصریح کرد: با اصلاح رابطه استخدامی در آینده‌ای نزدیک سعی می‌شود بر میزان رضایت‌مندی کارکنان و گیرندگان خدمت در استان افزوده شود.

کد خبر 824685

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.