طرز تهیه ماکارونی به روش ایتالیایی

ماکارونی غذایی ایتالیایی است؛ این را همه دنیا می‌دانند. البته ما ایرانی‌ها آن را به سبک‌وسیاق خودمان می‌پزیم و بسیار هم لذت می‌بریم. باید بدانید که دنیای این خمیرهای رشته‌ای و شکل‌دار که طعم و مزه خوبی دارند، بسیار متنوع است

آشنایی با روش خود ایتالیایی‌ها برای طبخ مدل‌های مختلف از ماکارونی هم خالی از لطف نیست. در این مقاله، شما را با ماکارونی به سبک ایتالیایی آشنا می‌کنیم. مواد لازم را از سوپرمارکت تحویل فوری بگیرید و با ما همراه شوید.

ترکیب پنیر و ماکارونی؛ خوشمزه، لذیذ و همه‌پسند

طعم پنیر پیتزا بسیار خوشایند است و ایرانی‌ها هم ثابت کرده‌اند که وجود آن در غذاهای مختلف را می‌پسندند. برای آماده‌کردن مک‌اندچیز یا ماکارونی به سبک ایتالیایی، امکان استفاده از این پنیر وجود دارد. البته پنیرهای مختلفی برای درست‌کردن ماکارونی ایتالیایی پیشنهاد می‌شود و در این زمینه انتخاب عمل فراوانی داریم. در این طرز تهیه مواد لازم از سوپر مارکت اسنپ قابل‌سفارش است.

در هرحال، یادتان باشد که پنیر پیتزا می‌تواند قهرمان‌ کشدار این غذای خوشمزه باشد و طعم آن را بسیار دوست‌داشتنی‌تر کند. پنیر دیگری که معمولاً برای استفاده در مک‌اندچیز کاربرد دارد، پنیر چدار است. پیشنهادهای دیگری هم در این زمینه وجود دارد. برای مثال، می‌توانید به‌سراغ پنیر گودا هم بروید.

اگر تمام این پنیرها در دسترستان نیست، امکان استفاده از یکی از آن‌ها یا دو مورد هم وجود دارد. اما اگر می‌توانید تمام انواع پنیر پیشنهادی را تهیه کنید، بهتر است که ترکیبی از آن‌ها را به‌کار بگیرید.

مواد لازم برای تهیه ماکارونی ایتالیایی

برای آماده‌کردن ماکارونی ایتالیایی به مواد زیر احتیاج دارید. اگر هریک از مواد را در اختیار ندارید، نگران نباشید. نیازی به خروج از خانه هم نیست. با سوپرمارکت تحویل فوری می‌توانید گزینه‌های موردنیازتان را از نزدیک‌ترین فروشگاه‌ها سفارش بدهید. مواد موردنظرتان ظرف ۳۰ دقیقه به دستتان می‌رسند:

  • ماکارونی شکل‌دار؛ یک بسته
  • کره؛ ۳ قاشق سوپ‌خوری
  • آرد؛ ۲ قاشق سوپ‌خوری
  • شیر؛ ۱٫۵ پیمانه
  • شیر و خامه؛ سه‌چهارم پیمانه
  • پنیر گودا؛ دو پیمانه رنده‌شده
  • پنیر چدار؛ یک بسته
  • پنیر پیتزا؛ به مقدار دلخواه
  • نمک و فلفل؛ به مقدار لازم

طرز تهیه ماکارونی

طرز تهیه ماکارونی به روش ایتالیایی

برای آماده‌سازی ماکارونی خوشمزه به سبک ایتالیایی‌ها باید پیش از هرچیز به‌سراغ پنیر بروید. کدام پنیر؟ پنیر چدار را درون فِر با دمای ۱۸۰سانتی‌گراد بگذارید و آن را گرم و شُل کنید. بعد هم نوبت به ماکارونی می‌رسد. باید آن‌ها را درون یک قابلمه بزرگ بریزید و بگذارید در آب جوش درون آن، نرم شوند.

کمی صبر کنید تا ماکارونی‌ها نرم شوند. این نرمی نباید زیاد از حد باشد و زمانی که سطح بیرونی ماکارونی‌ها کاملاً حالت نرمی پیدا کرد و درونشان کمی سفت بود، زیر گاز را خاموش کنید. سپس به‌سراغ آبکش بروید و ماکارونی‌ها را درون آن بریزید.

تهیه سس مک‌اندچیز

برای آماده‌کردن سس مک‌اندچیز یا همان ماکارونی پنیری ایتالیایی باید مراحل زیر را با صبر و دقت طی کنید. روش کار به این شرح است:

  • کره و آرد را با هم در یک تابه تفت بدهد؛ ۲ دقیقه برای این کار کافی است.
  • نمک و فلفل را به تابه اضافه کنید و آن را هم با موا دیگر هم بزنید.
  • شیر و شیر/خامه را هم به تابه اضافه کنید و مواد را هم بزنید.
  • پنیر گودای رنده‌شده را هم درون سس بریزید و هم بزنید.
  • اگر دوست دارید، کمی پنیر پارمزان هم در سس بریزید.

مرحله نهایی پخت ماکارونی ایتالیایی

در گام آخر، باید ماکارونی‌هایی را که آبکش کرده‌اید، به سس اضافه کنید. همه آن‌ها را درون یک ظرف بریزید و خوب مخلوط کنید. فِر را روی ۱۸۰ سانتی‌گراد بگذارید و اجازه بدهید که کمی گرم شود. سپس ماکارونی را در یک ظرف مناسب بریزید و روی آن را هم پنیر چدار یا پنیر پیتزا یا هردو را بریزید. همه‌چیز به سلیقه و ذائقه شما وابسته است. یادتان باشد که در ریختن پنیر زیاده‌روی نکنید.

بعد از اینکه ظرف حاوی پنیر و ماکارونی آغشته به سس آماده شد، آن را به‌مدت ۲۰ دقیقه در فِر قرار بدهید. بعد از آب‌شدن پنیرها، ظرف را بیرون بیاورید و آماده تزیین شوید. کمی پیازچه یا جعفری را خرد کنید و روی ماکارونی بریزید و بعد هم نوش‌جان کنید.

نگهداری و گرم‌کردن مجدد مک‌اندچیز

یادتان باشد که اگر این ماکارونی در یک ظرف مناسب مجهز به یک عدد در بگذارید، امکان نگهداری از آن در یخچال وجود دارد. در چنین شرایطی، ماکارونی تا ۴ روز در یخچال، خراب نمی‌شود و می‌توانید آن را دوباره مصرف کنید. برای گرم‌کردن هم فقط به یک دقیقه زمان نیاز دارید. مک‌اندچیز را در ظرف مناسب بریزید و به‌مدت ۱ دقیقه در مایکروویو بگذارید.

پیشنهادهای حرفه‌ای

طرز تهیه ماکارونی به روش ایتالیایی

در پخت هر غذایی، توجه به نکات جانبی و پیشنهادهای حرفه‌ای می‌توانند سرنوشت خوراک و غذای شما را تغییر بدهند. پس حواستان به نکته‌ها باشد و در به‌کارگیری آن‌ها صبر و دقت به‌خرج بدهید. برای آماده‌سازی ماکارونی ایتالیایی هم به این توصیه‌های حرفه‌ای توجه کنید:

  • استفاده از اندکی جوز هندی به سس ماکارونی می‌تواند آن را تند و خوشمزه کند.
  • اگر اهل طعم‌های تندوتیز هستید، با اضافه‌کردن فلفل قرمز به سس مک‌اندچیز باعث خوشمزه‌ترشدن آن می‌شوید.
  • چنانچه دوست دارید که ارزش غذایی ماکارونی بیشتر هم شود، کمی اسفناج هم به سس اضافه کنید و بگذارید که با ماکارونی در فِر بپزد.
  • ایتالیایی‌ها برای سِرو این غذا از مواد و خوراکی‌های دیگر هم استفاده می‌کنند. آن‌ها گاهی مک‌اندچیز را با بیکن یا سینه مرغ میل می‌کنند.
  • اگر دوست ندارید که مک‌اندچیز بیش از حد چرب شود، از خامه در سس آن استفاده نکنید.

یادتان باشد که با خرید آنلاین، سوپرمارکت تحویل فوری دارد و هر ماده‌ای که در اختیارتان نیست، بی‌معطلی به دستتان می‌رساند.

در آخر

اگر تابه‌حال، ماکارونی را به سبک و سیاق خود ایتالیایی‌ها نپخته‌اید، وقت آن رسیده که کمی تنوع را امتحان کنید. با این روش، یک غذای خوشمزه و همه‌پسند خواهید داشت که هم برای مصرف در وعده‌های معمولی و هم ترتیب‌دادن یک مهمانی دورهمی مناسب است. یادتان باشد که این غذا چربی زیادی دارد و پر از پنیرهای مختلف است. برای همین، باید در کنار آن از سبزیجات کافی استفاده کنید تا سلامتی شما حفظ شود و یک وعده غذایی متعادل نوش‌جان کنید. سالاد کلم و کاهو پیشنهاد خوبی است و در کنار این غذا، ترکیب جذابی به‌وجود می‌آورد. بعد از مطالعه دقیق این طرز تهیه مواد لازم از سوپر مارکت اسنپ با چند کلیک قابل‌سفارش‌اند.

از مک‌اندچیز ایتالیایی خوشتان آمد؟ آن را امتحان خواهید کرد؟

کد خبر 824334

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.