سید سلمان قاضیعسگر در گفتوگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به اینکه پارکها حلقه ارتباط بین انسان و طبیعت است، اظهار کرد: این اماکن را میتوان بهعنوان یکی از نخستین کارکردهایی دانست که ساکنان شهرها بهنوعی همواره با آنها در تماس هستند و امروزه تردیدی وجود ندارد که لازمه زیستن پایدار انسان، همزیستی با طبیعت است.
وی افزود: هر زمان این همزیستی در معرض مخاطره و آسیب قرار گیرد، زندگی انسانها نیز به اشکال مختلف با نابسامانیهای گوناگون روبهرو میشود، بنابراین پارکهای محلهای نقش مهمی در ارتقای شکلگیری تعاملات شهروندی دارد.
مدیر منطقه ۹ شهرداری اصفهان با اشاره به ارتقای کیفی پارکهای محلی و قطعات فضای سبز عمرانی این منطقه تصریح کرد: طی سالهای گذشته تعداد زیادی از پارکهای محلی این منطقه مستهلک شده بود که سال جاری نیز با برنامهریزی بسیار مناسب، ارتقای کیفی و توسعه پارکهای محلی در دستور کار قرار گرفته است.
قاضیعسگر با اشاره به اینکه ساماندهی و ارتقای کیفی ۹ پارک محلی این منطقه با اعتباری بالغبر ۱۰ میلیارد ریال انجام میشود، ادامه داد: این ساماندهی شامل کاشت گل فصلی، هرس درختان، ترمیم شبکه آبرسانی، تعویض پایه چراغها، تسطیح، تعویض و بهسازی خاک انجام شد.
وی با بیان اینکه ارتقا و غنیسازی پارکها و بوستانهای محلی میتواند در رشد خلاقیت و رشد فردی و اجتماعی کودکان مؤثر باشد، گفت: این فضاها باید با برآورده ساختن بستر کالبدی مناسب جهت تحرک آزاد و فعالیت ایمن کودکان شرایط مناسب را برای رشد جسمی، ذهنی و اجتماعی آنها فراهم کند.
نظر شما