از تجهیز مدارس به نیروگاه خورشیدی تا افزایش ظرفیت تولیدات فراورده‌های مشتق از پلاسمای خون

ایمنا از تجهیز دو هزار مدرسه به نیروگاه خورشیدی، خبر خوش کاهش هزینه برای متقاضیان سفر عتبات، برنامه اعزام دانشگاهیان به عمره، کاهش زمان صدور مجوزها و افزایش ظرفیت تولیدات فراورده‌های مشتق از پلاسمای خون در کشور در بسته خبری پنجره امید می‌گوید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، امروز در بسته خبری پنجره امید به سراغ تجهیز ۲ هزار مدرسه به نیروگاه خورشیدی می‌رویم، در ادامه نیز خبر خوش کاهش هزینه برای متقاضیان سفر عتبات مطرح شده است، همچنین برنامه اعزام دانشگاهیان به عمره، کاهش زمان صدور مجوزها و افزایش ظرفیت تولیدات فراورده‌های مشتق از پلاسمای خون در کشور نیز از جمله موضوعاتی است که در ادامه جزئیات بیشتر آن بیان شده است.

۲ هزار مدرسه مجهز به نیروگاه خورشیدی می‌شوند

۲ هزار مدرسه مجهز به نیروگاه خورشیدی می‌شوند

علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش ضمن تقدیر از اقدام ارزشمند و ماندگار خیران و استاندار اصفهان در افتتاح نیروگاه خورشیدی دریک مدرسه اوتیسمی اظهار کرد: راه‌اندازی این نیروگاه خورشیدی تجمیعی ۲۰۰ کیلوواتی در مدرسه کودکان اوتیسمی اقدامی ارزنده و ماندگار خواهد بود و از خیران و مسئولانی که در این زمینه گام‌های مؤثر برداشتند قدردانی می‌کنم.

وی از امضای تفاهم‌نامه خیران با بیش از ۲ هزار مدرسه جهت راه‌اندازی نیروگاه خورشیدی خبر داد و افزود: بنا شد بر اساس این تفاهم‌نامه برای هر مدرسه یک نیروگاه خورشیدی نصب شود؛ هر نیروگاه خورشیدی در مدرسه قریب به ۲۰ کیلووات برق تولید خواهد کرد که ۵۰ درصد از آن برای مصرف مدرسه و باقی به شبکه برق کشور تزریق خواهد شد، بنابراین اقدام می‌تواند سبب کسب درآمد مناسبی برای مدارس طرف قرارداد شود.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اقداماتی که وزارت آموزش و پرورش برای مدیریت انرژی انجام داده است، تصریح کرد: راه‌اندازی پویش‌ها، ارسال پیام‌ها و دستورالعمل‌ها و تقسیم کار بین دانش‌آموزان و استفاده از ظرفیت تشکل‌ها از جمله اقداماتی بوده که در این خصوص صورت گرفته است.

کاظمی با تاکید بر اینکه ناترازی انرژی فرصتی برای اقدامات خلاقانه و نوآورانه در ایجاد زیرساخت‌های نوین است، افزود: در کنار این فرصت‌ها باید فرهنگ مصرف انرژی را به یک فرهنگ پایدار و نهادینه شده در خانواده و جامعه تبدیل کرد.

خبر خوش برای متقاضیان سفر عتبات/ کاهش ۱۰ تا ۱۵ درصدی هزینه‌های سفر

خبر خوش برای متقاضیان سفر عتبات / کاهش ۱۰ تا ۱۵ درصدی هزینه‌های سفر

علیرضا بیات، رئیس سازمان حج و زیارت از کاهش ۱۰ تا ۱۵ درصدی هزینه‌های بسته‌های سفرهای زیارتی به عتبات عالیات خبر داد و اظهار کرد: سازمان حج و زیارت در راستای خدمت‌رسانی شایسته به زائران اعتاب مقدسه، کاهش هزینه‌ها و اهتمام به افزایش کیفیت خدمات را مدنظر قرار داده است.

وی با بیان اینکه بیشتر هزینه‌های سفرهای زیارتی به‌صورت ارزی در کشور میزبان صرف می‌شود، افزود: با وجود نوسانات ارزی که وجود دارد، سعی کرده‌ایم این موضوع بر هزینه‌های سفرهای زیارتی تأثیر منفی نگذارد.

رئیس سازمان حج و زیارت گفت: توانستیم با مدیریت هزینه‌ها و تلاش همه دست‌اندرکاران، هزینه‌های سفر به عتبات عالیات را کاهش دهیم و متقاضیان بسته‌های مختلف زمینی و هوایی این مهم را از ابتدای دی احساس خواهند کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، تمام متقاضیان سفرهای زیارتی به عتبات عالیات می‌توانند با ورود به سامانه atabatorg.haj.ir یا مراجعه به دفاتر کارگزاری سازمان حج و زیارت در سراسر کشور نسبت به نام‌نویسی در کاروان‌های تحت نظارت سازمان حج و زیارت اقدام کنند.

برنامه اعزام دانشگاهیان به عمره اعلام شد

برنامه اعزام دانشگاهیان به عمره اعلام شد

قرار بر این است که ۳۶ کاروان دانشگاهی از یکم تا پایان بهمن به عمره بروند که در دهه اول بهمن دانشجویان دختر، دهه دوم دانشجویان متأهل، دهه سوم دانشجویان پسر و استادان عازم خانه خدا خواهند شد.

ثبت‌نام عمره دانشجویان از بیست‌وهشتم آبان آغاز شده بود و تا دوازدهم آذر ادامه داشت؛ در این مرحله ۴۰۰۰ نفر از استادان و دانشجویان کشور در قالب ۳۶ کاروان از پنج ایستگاه پروازی به سرزمین وحی اعزام خواهند شد.

در این دوره استادان دانشگاه بیش از ۱۹ هزار نفر، دانشجویان متأهل بیش از ۴۸ هزار نفر، دختران مجرد بیش از ۳۰ هزار و پسران مجرد بیش از ۳۱ هزار نفر ثبت‌نام کردند؛ هزینه سفر عمره دانشگاهیان در سال جاری در حدود ۴۳ تا ۴۵ میلیون تومان (بر اساس ایستگاه پروازی) است.

محسن مسلمی، معاون ستاد عمره دانشگاهیان بیان کرده است: هتل‌های اسکان دانشگاهیان در مکه و مدینه نهایی شده است و اعزام‌ها از یکم بهمن (در ماه‌های رجب و شعبان) انجام می‌شود.

زمان صدور مجوزها به نصف کاهش یافت

زمان صدور مجوزها به نصف کاهش پیدا کرد

حسین پیرموذن، نایب رئیس اتاق ایران اظهار کرد: بهبود محیط کسب از مباحث مهم و مورد تاکید رهبر معظم انقلاب و رئیس‌جمهور است که زمینه جهش تولید و تحقق رشد ۸ درصدی در برنامه هفتم توسعه را فراهم می‌کند و در همین راستا در سطح استان نیز کمیته‌های تسهیل و حمایت قضائی بار عظیمی از مشکلات بخش خصوصی را بر دوش کشیده و در تلاش برای رفع موانع هستند که لازم است از همکاری قوه قضائیه و تاکید رئیس کل دادگستری استان در این رابطه تقدیر شود.

وی با بیان اینکه نتایج و بازخورد شوراهای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی مبنای امتیازدهی به تلاش سه قوه در استان‌ها است، افزود: کیفیت، کمیت و پیگیری مجدانه مسائل ملی و استانی مطرح شده در جلسات شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی نشان‌دهنده تلاش و همت مسئولان سه قوه در سطح استان‌ها و مبنای ارزیابی نهادهای حاکمیتی است که بر ضرورت پیگیری مصوبات این شورا از سوی مدیران استانی می‌افزاید.

نایب پارلمان بخش خصوصی کشور با اشاره شناسایی و احصای ۸۵ مورد از قوانین مخل کسب و کار گفت: یکی از قوانین مخل کسب و کار فرایند طولانی صدور مجوزها بود که این موضوع در شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی به مصوبه تبدیل و در حال حاضر با تجمیع استعلامات سیزده‌گانه در سامانه صدور مجوزها، زمان فرایند صدور مجوز به نصف کاهش پیدا کرده است.

از تجهیز مدارس به نیروگاه خورشیدی تا افزایش ظرفیت تولیدات فراورده‌های مشتق از پلاسمای خون

افزایش ظرفیت تولیدات فراورده‌های مشتق از پلاسمای خون در کشور

داروهای مشتق از پلاسما از بیشترین ارزبری در حوزه تجهیزات پزشکی و سلامت برخوردار است و بر همین اساس خودکفایی هر کشور در تولید این محصولات می‌تواند یکی از اهداف بلندمدت مسئولان و نهادهای ذی‌ربط این حوزه در جهت توسعه تأمین داخلی و ارزآوری کلان باشد؛ شرکت‌های دانش‌بنیان از اهمیت این حوزه غافل نبوده‌اند تا جایی که یک مجموعه دانش بنیان کشورمان به عنوان نخستین کارخانه تصفیه پلاسما در خاورمیانه توانسته طرح تولید فرآورده‌های مشتق از پلاسمای خون را به سرانجام برساند و این مجموعه تاکنون بخش قابل توجهی از نیاز داخلی کشور به فرآورده‌های مشتق از پلاسمای خون را تأمین کرده است.

بردیا فرزام‌فر، مدیرعامل این شرکت دانش بنیان درباره فعالیت‌های این مجموعه و نقش آن در تولید محصولات دارویی از پلاسمای خون در کشور گفت: این شرکت اولین و تنها پالایشگاه پلاسمای خون خاورمیانه است که مواد اولیه آن پلاسمای خون انسان‌هایی است که به صورت داوطلبانه آن را اهدا می‌کنند، فرآورده‌های استخراج شده از پلاسمای خون برای درمان بیماری‌های خود ایمنی، هموفیلی یا افرادی که به هر دلیلی خون خود را از دست داده و بدن‌شان نیاز به جبران حجم خون از دست رفته دارد، کاربرد دارد.

وی در خصوص میزان ارزآوری طرح تولید فرآورده‌های مشتق از پلاسمای خون افزود: واردات این مشتقات بسته به نوع و کشور واردکننده از هر صد هزار لیتر خونی که بتوانیم در کشور به محصول و فراورده‌های مشتق از پلاسما تبدیل کنیم، بین ۲۰ تا ۳۰ میلیون یورو در سال صرفه‌جویی ارزی می‌شود.

این فعال حوزه دانش بنیان افزود: در حال حاضر در تلاش هستیم که ظرفیت تولیداتمان را به ۳۰۰ هزار لیتر برسانیم که اگر این اتفاق بیفتد، می‌توان شاهد کاهش ارزبری در کشور تا سقف نزدیک به ۱۰۰ میلیون یورو باشیم؛ با افزایش ظرفیت تولید شرکت و بهره بردن شرکت دیگری از تکنولوژی ما در تولید این دو فراورده مشتق از پلاسمای خون و عرضه آن به بازار حدود نیاز کشور به (IVIG) و همچنین نیاز کشور را برای آلبومین تا ۷۰ درصد تأمین می‌کنیم.

فرزام‌فر با اعلام اینکه هدفمان در حال حاضر انتقال فناوری این محصولات به کشورهای دیگر است، درباره برنامه‌های صادراتی این شرکت بیان کرد: البته محصولاتمان را در کشورهایی چون عراق و سوریه ثبت کرده‌ایم، اما چون اولویت اصلی ما تأمین نیاز داخلی کل کشور است، بعد از رسیدن به این مهم، صادرات را آغاز می‌کنیم.

کد خبر 822923

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.