مهدی شمسبگی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در اصفهان اظهار کرد: مطالعات فاضلاب شهرضا از سال ۱۳۶۷ آغاز و سال ۱۳۶۹ کلنگ تصفیهخانه و کلکتور اصلی فاضلاب شهر زده شده است.
وی افزود: با بهرهبرداری شبکه فاضلاب منطقه سپهرآباد شهرضا، سال ۱۳۷۳ از تصفیهخانه فاضلاب شهرضا، کلکتور و شبکه جمعآوری فاضلاب شهرضا بهره برداری شدهاست.
مدیر آبفا شهرضا ادامه داد: به دلیل ضرورت وقت زمانی که از تصفیهخانه شهرضا استفاده شده است، کمتر از ۱۰ درصد آن فقط ساخته شده و کمتر ۷ درصد جمعآوری شبکه شهر اجرا شده است.
شمسبگی تاکید کرد: بهرهبرداری زودهنگام کار فاضلاب شهری را به تعویق انداخت، به دلیل اینکه دولت معتقد است هر تصفیهخانهای که به بهره برداری رسید بودجه دولتی آن قطع شود.
وی تصریح کرد: سالهای متمادی فاضلاب شهرضا بودجه دولتی نداشت، اما با رایزنیهای نماینده فعلی و سابق مجلس، باعث شده است دوباره بودجه عمرانی برای این پروژه اختصاص داده شود.
مدیر آبفا شهرضا گفت: ۵۷ درصد شبکه فاضلاب اجرا و ۴۳ درصد جمعآوری فاضلاب شهری باقی مانده است که بودجه آن بالغ بر ۱,۳۰۰ میلیارد تومان است.
شمسبگی ادامه داد: در سال بیش از ۴۰ کیلومتر اجرای شبکه انجام میشود و با توجه به اینکه ۲۶۰ کیلومتر فاضلاب شهر باقی مانده در صورت تأمین اعتبار، کمتر از ۱۰ سال دیگر به بهرهبرداری میرسد.
نظر شما