به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از مرکز اطلاعرسانی وزارت کشور، اسکندر مؤمنی امروز _دوشنبه سوم دی_ در حاشیه افتتاحیه گواهی الکترونیک ولادت و امضای دیجیتال در سازمان ثبت احوال کشور در جمع خبرنگاران با اشاره به اقدامات انجام شده در این حوزه اظهار کرد: با توجه به شرایط امروز کشور و دنیا، هوشمندسازی یک انتخاب نیست بلکه ضرورتی اجتناب ناپذیر است و امکان ارائه خدمت بدون هوشمندسازی فراهم نیست.
وی افزود: با همکاری مناسب وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی، گواهی ولادت در کشور از امروز - سوم دی ماه - هوشمند و الکترونیک میشود و این اقدام گامی بزرگ در راستای هوشمند سازی کامل فرآیندها است.
وزیر کشور با بیان اینکه هوشمند سازی به همراه خود سرعت، دقت و صحت عمل را به همراه دارد، اظهار داشت: وقتی این فرایند به نهایت برسد بسیاری از اقدامات و هزینهها از جمله هزینه کاغذ، وقت و عمر مردم صرفهجویی میشود.
مؤمنی با اشاره به موضوعات جمعیتی کشور، ادامه داد: موضوع کاهش روند ولادت و جمعیت موضوع جدی است و بخشهای مختلف و کارشناسان و وزارت بهداشت بارها اعلام کردهاند که این روند کشور را با بحرانی جدی در آینده روبرو میکند.
وی با اشاره به قانون جوانی جمعیت و حمایت از خانواده تاکید کرد: اقدامات تاکنون موفق نبوده و اگر موفق بود قطعاً این روند کاهشی باید جایی متوقف میشد.
وزیر کشور گفت: باید تلاش بیشتری کنیم و آسیب شناسی شود، این موضع بخشی نیست و مربوط به همه کشور است و باید این باور ایجاد شود که این روند و کاهش شتابان جمعیت، بحران جدی برای کشور است.
گفتنی است، گواهی نامه الکترونیک ولادت و امضای دیجیتال و مرکز میانی صدور گواهی الکترونیک امروز دوشنبه همزمان با روز ثبت احوال با حضور وزیر کشور و رئیس سازمان ثبت احوال کشور به بهره برداری رسید.
گواهی الکترونیک ولادت، به افزایش صحت و امنیت دادههای ولادت، ثبت به هنگام واقعه ولادت در کشور، جلوگیری از جعل، کاهش هزینهها، افزایش سرعت و دقت در ارائه خدمات هویتی و ارائه لحظهای آمارهای حیاتی کشور کمک میکند.
بر اساس این گزارش، امضای دیجیتال شناسهای است که اصالت مدارک الکترونیکی را تأیید میکند؛ این امضا در استفاده از امضای الکترونیکی و رمزنگاری اطلاعات پرکاربرد است.
از جمله کاربردهای گواهی الکترونیکی امضا میتوان به احراز هویت غیر حضوری، گواهی مهر زمانی به منظور ثبت زمان دقیق بر روی اسناد الکترونیکی اشاره کرد.
نظر شما