به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از سازمان غذا و دارو، علی صفا با اشاره به روند صعودی تولید شیرخشک رژیمی طی سالهای اخیر اظهار کرد: طبق آمار موجود، میزان تولید شیرخشک ر ژیمی از سال ۱۳۹۸ تاکنون به طور قابلتوجهی افزایش یافته است و در سال ۱۴۰۲ تولید این محصول به حدود ۶۱ میلیون قوطی رسید.
وی افزود: این روند در شش ماه ابتدایی سال ۱۴۰۳ نیز ادامه داشت و پیشبینی میشود تولید سال از حدود ۶۲ میلیون قوطی فراتر رود.
سرپرست فراوردههای طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو با اشاره به عملکرد تولیدکنندگان تصریح کرد: تولیدکنندگان داخلی با افزایش ظرفیت تولید و پایداری در تأمین نیازها، نقش مهمی در این حوزه ایفا کردهاند و ورود افراد جدید به این صنعت، سهم قابلتوجهی در افزایش تولید و بهبود بازار داشته است.
صفا تاکید کرد: توسعه زیرساختهای تولید و حضور تولیدکنندگان جدید، علاوه بر افزایش رقابت در بازار، کیفیت محصولات را نیز بهبود بخشیده است و این امر نقش مهمی در تأمین سلامت تغذیه کودکان دارد.
نظر شما