نبود دسترسی کامل به آمار اسمی و مکانی بی‌سوادان از چالش‌های حوزه سوادآموزی کردستان است

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان، نبود دسترسی کامل به آمار اسمی و مکانی افراد بی‌سواد و کم‌سواد را از چالش‌های حوزه سوادآموزی استان عنوان کرد و گفت: در این راستا نیازمند همکاری نهادهایی همچون ثبت احوال و خانه‌های بهداشت هستیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، هاشم ناظمی جلال، امروز _یکشنبه دوم دی_ در نشست خبری با خبرنگاران استان کردستان، اظهار کرد: سوادآموزی استان در ارزیابی شاخص‌های عملکردی در سال ۱۴۰۲ موفق به کسب رتبه چهارم کشوری و در سال ۱۴۰۱ موفق به کسب رتبه پنجم کشوری شد.

وی افزود: در حال حاضر حدود ۱۰۰۰ نفر آموزشیار سوادآموزی در استان مشغول به فعالیت هستند که کار آن‌ها سخت و شرایط خاص خود را دارد.

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه آموزشیاران، رابطه استخدامی ندارند همین مسئله باعث ایجاد چالش در حوزه سوادآموزی شده است و بعضی اوقات همکاری و انگیزه لازم را برای تشکیل کلاس ندارند.

ناظمی جلال، نبود دسترسی کامل به آمار اسمی و مکانی افراد بی‌سواد و کم‌سواد را یکی دیگر از چالش‌های حوزه سوادآموزی استان دانست و گفت: نیازمند همکاری اداراتی همچون ثبت احوال و خانه‌های بهداشت هستیم چون در این زمینه بسیار می‌توانند ما را کمک کنند.

وی تصریح کرد: خود بی‌سوادان هم رغبت و انگیزه کافی برای ثبت نام و شرکت در کلاس را ندارند در صورتی که علم آموزی یکی از توصیه‌های مؤکد دین اسلام است.

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان تاکید کرد: نیازمند فرهنگ‌سازی بیشتری در حوزه سوادآموزی هستیم که در این زمینه، رسانه‌ها نیز بسیار می‌توانند ما را یاری کنند.

کد خبر 822052

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.