به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، مهدی عمرانفر امشب_ شنبه یکم دی_ در گفتوگو با خبرنگاران، از برگزاری بیش از ۵۱ کارگاه آموزشی و کلاسهای پیشگیرانه خبر داد و اظهار کرد: بیش از ۱۲۰ هزار سایت و تارنما توسط پلیس فتا کهگیلویه و بویراحمد رصد و بیش از ۱۳ هزار اقدام پیشگیرانه در بحث پیشگیری وضعی در پلیس فتا انجام شد.
وی با اشاره به اینکه فضای مجازی بیحد و مرز بوده و کاربران متفاوت دارد که با رشد تکنولوژی کاربران و جرایم نیز افزایش مییابد، افزود: واقعیت امر اعتماد شهروندان به افراد در فضای مجازی بهویژه فروشگاههای آگهیمحور و شبکههای اجتماعی، بستر کلاهبرداری را برای افراد سودجو فراهم میکند.
رئیس پلیس فتا کهگیلویه و بویراحمد گفت: شهروندان برای خرید امن اینترنتی باید فروشگاه درست را بعد از بررسی هویت و نماد فروشگاه انتخاب کنند و به اعتبار، خوشنامی، نماد الکترونیک، آدرس اینترنتی، تبلیغات، سبک قیمتگذاری بسیار توجه کنند و نباید فریب قیمت بسیار پایین را بخورند.
وی تصریح کرد: شهروندان برای خرید اینترنتی قبل از اطمینان از صحت اطلاعات ارائه شده توسط فروشنده، اقدام به واریز وجه نکنند و حتیالامکان خرید و فروشهای خود را بهصورت حضوری انجام دهند و از افرادی خرید کنند که امکان ملاقات حضوری آنها پیش از انجام معامله فراهم باشد.
عمرانفر با تأکید بر اینکه باید پیش از خرید، کالا با دقت مورد بررسی قرار گیرد تا خریدار آگاهی لازم را از کیفیت و اصالت کالای مدنظر پیش از خرید آن به دست آورد، خاطرنشان کرد: ارائه اطلاعات حساب از سوی فروشنده نباید موجب اعتماد شهروندان شود زیرا ممکن است اطلاعات شخص دیگری مورد سوءاستفاده قرار گرفته باشد، لذا بههیچ عنوان پیش از دریافت کالا هزینهای پرداخت نشود.
وی افزود: سرقت و کلاهبرداری اینترنتی، برداشتهای اینترنتی غیرمجاز، شرط بندی و قمار در فضای مجازی و همچنین هتک حیثیت و نشر اکاذیب به ترتیب بیشترین جرایم سایبری استان هستند.
رئیس پلیس فتا کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به راه اندازی فوریتهای سایبری با شماره ۰۷۴۰۹۶۳۸۰، گفت: این مرکز همچون مرکز فوریتهای پلیس ۱۱۰ بهصورت ۲۴ ساعته فعال بوده و شهروندان میتوانند از طریق تماس با این مرکز جرایم را اطلاعرسانی کرده و با استفاده از مشاورهها و راهنماییهای کارشناسان پلیس فتا در جهت رفع مشکلات احتمالی خود اقدام کنند.
نظر شما