به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، یزدان خسروی امروز _چهارشنبه بیست و هشتم آذر_ در نشست خبری با خبرنگاران به مناسبت هفته حملونقل، رانندگی و راهداری، اظهار کرد: امروز در خدمت شما هستیم تا گزارشی از اقدامات انجامشده و وضعیت راههای استان ارائه دهیم و به پرسشهای شما پاسخ دهیم.
وی افزود: استان کرمانشاه با ۷ هزاررو ۹۲۶ کیلومتر راه، از جمله استانهای پر تردد کشور است. این راهها شامل ۴۶۴ کیلومتر بزرگراه، ۵۲۰ کیلومتر راه اصلی، یک هزار ۴۰۰ کیلومتر راه فرعی، ۴۲۰ کیلومتر راه مرزی و ۴ هزار و ۹۴۷ کیلومتر راه روستایی است و در مجموع، در استان کرمانشاه ۴۷ راهدارخانه وجود دارد که به ۱۵۰ نفر پرسنل راهداری در قالب ۵۳ اکیپ ثابت و سیار خدماترسانی میکنند.
مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: در هشت ماه ابتدای سال جاری، بیش از ۲۵ میلیون تردد ناوگان سنگین و ۱۰ میلیون تردد ناوگان سبک در محورهای استان ثبت شده و بیشترین تردد در محور کرمانشاه به بیستون گزارش شده است.
خسروی عنوان کرد: در استان کرمانشاه، پنج دستگاه سامانه ثبت تخلف در محورهای مواصلاتی نصب شده است و همچنین، در حال نصب دوربینهای نظارتی بیشتر و سیستمهای هوشمند در شهرستانها و در مرکز مدیریت راهها هستیم تا بتوانیم ترددها و وضعیت ایمنی را به دقت تحت کنترل داشته باشیم.
وی با اشاره به اقدامات صورتگرفته در زمینه نگهداری و بهبود وضعیت راهها، تاکید کرد: در بخش نگهداری، از ابتدای سال جاری حدود ۶۰۰ کیلومتر لکهگیری و روکش آسفالت انجام شده است. همچنین، ۴۷ کیلومتر راه روستایی و ۳ کیلومتر راه مرزی به بهرهبرداری رسیده است. ۶۵ ابنیه فنی نیز ساخته و ۸۰ کیلومتر بهسازی راهها انجام شده است.
مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای استان کرمانشاه با اشاره به محدودیتهای اعتباری در بعضی پروژهها، اضافه کرد: بعضی پروژهها به دلیل کمبود اعتباربه سال آینده موکول شده است.
خسروی در مورد وضعیت ماشینآلات راهداری عنوان کرد: میانگین عمر ماشینآلات سنگین راهداری در استان بالای ۳۰ سال است که مشکلاتی را در عملیات اجرایی ایجاد کرده است و به همین دلیل، در حال نوسازی و بهروزرسانی ناوگان راهداری هستیم.
وی تاکید کرد: در سال جاری و با استفاده از ظرفیت مناطق آزاد تجاری، تعداد قابل توجهی ماشینآلات جدید برای راهداری خریداری شده است و این ماشینآلات به تمام استانها به نسبت نیاز توزیع میشوند.
مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای استان کرمانشاه درباره وضعیت تصادفات در استان اظهار کرد: در هشت ماه سال جاری، ۱۸۴ فقره تصادف فوتی در استان گزارش شده، هرچند آمار تصادفات کاهش یافته است، اما هنوز به ضریب کاهشی مطلوب نرسیدهایم و در این راستا اصلاح ۱۹ نقطه حادثهخیز در استان در دستور کار قرار دارد که تاکنون ۱۵ نقطه اصلاح شده و ۴ نقطه دیگر در دست اجرا است.
خسروی عنوان کرد: در بخش حملونقل کالا، حدود ۱۹ هزار و ۵۸۰ دستگاه ناوگان فعال داریم که در هشت ماه سال جاری ۳۸۹ هزار و ۶۴۳ تن کالا جابهجا کردهاند. همچنین، در بخش حملونقل مسافر، سه میلیون و ۲۴۷ هزار نفر مسافر جابهجا شدهاند.
وی افزود: در استان کرمانشاه ۹۱ شرکت حملونقل کالا و ۶۲ شرکت حملونقل مسافر فعال هستند که نقش مهمی در جابهجایی کالا و مسافر ایفا میکنند.
مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای استان کرمانشاه به اهمیت همکاری بین دستگاهها و نهادهای مختلف در بهبود وضعیت حملونقل جادهای و ایمنی راهها اشاره کرد و ادامه داد: از تمام مسئولان درخواست میشود تا با همافزایی و برنامهریزی مناسب، مشکلات موجود را رفع سازند.
خسروی در خصوص نقاط حادثهخیز استان عنوان کرد: از مجموع ۸۸۷ نقطه حادثهخیز در کشور، ۱۹ نقطه مربوط به استان کرمانشاه است. این نقاط بر اساس بررسی تصادفات سالهای ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۰ شناسایی شده و طرحهای عمرانی برای ایمنسازی آنها در دستور کار است. عملیات عمرانی در ۱۵ نقطه از این ۱۹ نقطه آغاز شده و چهار نقطه باقیمانده در مراحل مطالعاتی و اجرای فاز نخست هستند.
نظر شما