به گزارش خبرگزاری ایمنا از چهارمحالوبختیاری، حجتالاسلام سیدابوالحسن فاطمی روز گذشته در نشست گرامیداشت روز وحدت حوزه و دانشگاه اظهار کرد: ایران همیشه از جمله مللی بوده که از سواد و علم بهرهمند بوده است، بهویژه هنگامی که پدیده دانشگاه در ایران ظهور کرد، کشور دارای حوزههای علمیه کهن بود که در آنها اساتید بزرگ و علمای برجسته تدریس میکردند.
وی افزود: این در حالی است که برخی در دوران رژیم پهلوی تلاش کردند تا علوم را به دو دسته «جدید» و «قدیم» تقسیم کنند، غافل از اینکه این علوم هر کدام ارزش و اهمیت خاص خود را دارند و هیچکدام نباید بهعنوان علوم قدیمی و بیفایده تلقی شوند.
نماینده ولی فقیه در چهارمحالوبختیاری با اشاره به گفتههای علامه حلی در مقدمه کتاب «تحریر» گفت: بعد از علم خداشناسی، علم فقه شریفترین علم است، چراکه این علم با معیشت و معاد مردم در ارتباط است.
حجتالاسلام فاطمی ادامه داد: فقه یک علم حیاتی است که نهتنها در گذشته بلکه در حال حاضر و آینده هم مورد نیاز و استفاده قرار خواهد گرفت، به همین دلیل است که فقیهان و علمای دین همواره به این علم اهمیت داده و آن را در خدمت جامعه قرار میدهند.
وی تصریح کرد: سفر آیتالله مرعشی نجفی به اسپانیا برای درمان چشمانشان، نمادی از احترام به علم و تخصص به شمار میرود، چراکه برای احترام به پزشکان و نسخههای درمانی آنها باید به تخصصهای مختلف علمی نیز احترام گذاشت و از آنها بهره برد.
نماینده ولی فقیه در چهارمحالوبختیاری خاطرنشان کرد: همکاری و تأثیرگذاری متقابل میان حوزههای علمیه و دانشگاهها امری ضروری است و باید مورد توجه قرار بگیرد.
حجتالاسلام فاطمی تصریح کرد: همدانشگاهیان و همحوزویان باید از یکدیگر بیاموزند و در راستای خدمت به جامعه و استفاده از میراث علمی گذشته گام بردارند، همکاری و وحدت است که میتواند جامعه را به رشد و اعتلای بیشتر هدایت کند.
وی بیان کرد: استفاده از میراث علمی و فرهنگی ایرانیان در راستای تحقق اهداف بزرگ ملی و اجتماعی اهمیت دارد و همگان باید در مسیر توسعه و پیشرفت کشور به ویژه بر اساس راهنماییهای امام راحل و رهبر معظم انقلاب گام بردارند.
نظر شما