به گزارش خبرگزاری ایمنا، امروز در بسته خبری پنجره امید به سراغ رونمایی از دو محصول درمانگر خود ایمنی و نقص ایمنی در نمایشگاه هفته پژوهش میرویم، در ادامه نیز احداث بیش از ۲۶۰۰ طرح گردشگری در کشور مطرح شده است، همچنین فعالیت ۸ هزار مرکز نیکوکاری در سراسر کشور، حمایت وزارت بهداشت از تجهیزات ایرانساخت در حوزه پزشکی و سلامت و افزایش قالبهای جشنواره قصهگویی با هدف زمینهسازی درخشش استعدادها نیز از جمله موضوعاتی است که در ادامه جزئیات بیشتر آن بیان شده است.
رونمایی از دو محصول درمانگر خود ایمنی و نقص ایمنی در نمایشگاه هفته پژوهش
جواد محمدی، رئیس پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیستفناوری در آئین رونمایی از دو محصول جدید این پژوهشگاه در بیستوپنجمین نمایشگاه بینالمللی دستاوردهای پژوهش، فناوری و فنبازار گفت: محصولات درمانگر خود ایمنی و نقص ایمنی با تلاش دانشمندان جوان تولید شده و به بهرهبرداری رسیده است.
وی درباره ویژگیهای این محصولات افزود: از محصولات جدید پژوهشگاه، پروتئینهایی هستند که در خون همه افراد وجود دارند، یکی از آنها ایمونوژین است که در واقع همان آنتیبادی و پادتنهایی است که در خون افراد وجود دارد، توسط گلبولهای سفید در بدن ترشح میشود و با گردش در خون با عوامل بیماریزا مقابله میکند؛ نقش اصلی این محصول تنظیم ایمنی بدن است و در موارد نقص ایمنی و پرکاری سیستم ایمنی (خود ایمنی) استفاده میشود.
رئیس پژوهشگاه مهندسی ژنتیک و زیستفناوری خاطرنشان کرد: محصول دیگری که به تازگی در پژوهشگاه تولید شده و به ثبت رسیده، آلبوژین است که نقش پایدار کردن تمام سیستم گردش خون را بهعهده دارد، در واقع این پروتئین آلبومین توسط کبد ساخته میشود و در خون میماند که با غلیظ نگهداشتن خون، نمیگذارد آب از رگ خارج شود؛ داروی آلبومین در افرادی که کبدشان نارسایی دارد و این پروتئین در بدنشان کم است، استفاده میشود.
احداث بیش از ۲۶۰۰ طرح گردشگری در کشور
سید رضا صالحی امیری، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی با بیان اینکه گردشگری موتور پیشران توسعه در ایران است، گفت: در حال حاضر ۲۶۷۰ پروژه گردشگری در جغرافیای ایران بزرگ در حال احداث است که مصوب شده ۱۰ همت به پروژههایی که بیش از ۷۰ درصد آن پیشرفت کرده است، اختصاص پیدا کند.
فعالیت ۸۰۰۰ مرکز نیکوکاری در سراسر کشور
حمزه علیکوهساری، مدیرکل هماهنگی شبکههای مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) با اشاره به افزایش همکاری خیران با مراکز نیکوکاری گفت: ۸ هزار مرکز نیکوکاری در کشور برای ارائه خدمات به جامعه هدف در زمینههای مختلف از جمله اجتماعی، بهداشت و درمان فعال است.
وی افزود: مراکز نیکوکاری به عنوان مجموعههای خیر و احسان محلهمحور، مورد اعتماد مردم هستند و کمکهای مردمی را در سریعترین زمان به دست نیازمندان میرسانند؛ فعالیت ۸ هزار مرکز نیکوکاری در کشور نماد تعاون و همدلی است و جای قدردانی دارد.
مدیرکل هماهنگی شبکههای مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) خاطرنشان کرد: توانمندی مددجویان با ایجاد اشتغال و تأمین مسکن از اهداف مراکز نیکوکاری است؛ مراکز نیکوکاری در سرفصلهای اهدای جهیزیه، مسکن، بهداشت و درمان، اشتغال و معیشت به مددجویان جامعه هدف ارائه خدمت میکنند.
حمایت وزارت بهداشت از تجهیزات ایرانساخت در حوزه پزشکی و سلامت
محمدرضا ظفرقندی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حاشیه بازدید از دوازدهمین نمایشگاه ایرانساخت، دستاوردها و محصولات عرضه شده در این نمایشگاه را ارزشمند و تحسینبرانگیز دانست و از دستاندرکاران معاونت علمی که این نمایشگاه پیشرفته و مفید را برای نمایش زحمات دانشبنیانها در کشور برپا کردند، قدردانی کرد.
وی با اشاره به اینکه تولید و توسعه تجهیزات آزمایشگاهی و پزشکی با سرعت و کیفیت بسیار خوبی در کشور توسط دانشبنیانها انجام میشود، اظهار کرد: تجهیزات متعددی که توسط دانشمندان جوان کشورمان در حوزه پزشکی تولید و بخشی از آنها در این نمایشگاه عرضه شده است، دارای کیفیت بسیار بالا بوده و سطح کیفی برخی از آنها در حد صادرات است؛ بعضی از این محصولات در آزمایشگاهها، پژوهشگاهها، بیمارستانها و مراکز درمانی کشور استفاده میشود و کارایی بسیار خوبی داشتهاند.
وزیر بهداشت با اشاره به آمادگی وزارت بهداشت برای حمایت و بهکارگیری تجهیزات با کیفیت ایرانساخت گفت: وظیفه ذاتی وزارت بهداشت تأمین تجهیزات و اقلام حوزه پیشگیری، تشخیص و درمان بهگونهای است که از حیث کیفیت و کارایی دارای سطح خوبی باشند، اگر وزارت بهداشت به این اطمینان برسد که تجهیزات و اقلام تولیدشده توسط یک شرکت دانشبنیان دارای کیفیت مطلوب است، به قطع توسط بازوهای خود از جمله بیمارستانها، دانشگاهها و مراکز پژوهشی، آموزشی و سایر بخشهای زیرمجموعه وزارت بهداشت، از این تجهیزات حمایت میکند.
قالبهای جشنواره قصهگویی با هدف زمینهسازی درخشش استعدادها افزایش پیدا کرد
سیده عالیه قوامی، رئیس دبیرخانه دائمی ترویج و توسعه قصهگویی ایران با اشاره به اینکه مرحله استانی بیستوششمین جشنواره بینالمللی قصهگویی در سراسر کشور در حال برگزاری است، گفت: افزایش قالبهای جشنواره از چهار قالب به ۱۲ قالب با هدف زمینهسازی درخشش استعدادها و مهارتها بود.
نظر شما