به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از سازمان بنادر و دریانوردی، در این نمایشگاه که علاوه بر شرکتهای حوزه حمل و نقل دریایی، هوایی، جادهای و ریلی، شرکتهای دانش بنیان و استارتاپها، دانشگاهها و مراکز آموزشی نیز حضور دارند، یک فرصت مناسب برای ارتباطات تجاری، آموزش، نوآوری و به اشتراک گذاری دانش در این صنایع مهم محسوب میشود.
به همین منظور، عضو هیأت عامل و معاون مهندسی و توسعه امور زیربنایی سازمان بنادر و دریانوردی اعلام کرد: در این نمایشگاه، ۲۲۰ قطعه مرتبط با تجهیزات بندری، دریایی و مخابراتی-الکترونیکی در معرض بازدید مردم و علاقهمندان قرار گرفت که ساخته شده متخصصان داخل کشور و تولید بار اول است.
علی فتحی با اشاره به حمایت و پشتیبانی سازمان بنادر و دریانوردی از ظرفیت شرکتهای دانش بنیان و تولید بار اول در تولید قطعات تجهیزات بندری، دریایی و مخابراتی و الکترونیکی، گفت: حمایت از تولیدات داخلی، باعث اشتغال زایی مولد و پایدار با محوریت رشد و توسعه مناطق ساحلی و دریایی و بهروز رسانی دانش طراحی و تولید تجهیزات و تأسیسات موردنیاز دستاندرکاران چرخه بنادر و دریانوردی کشور میشود.
و فراهم کردن شرایط حرکت آنها در مرز علوم و فنون دریایی روز جهان و امکان رقابت با کشورهای پیشرو و مطرح دنیا، تقویت روحیه خود باوری و خوداتکایی با رویکرد خودکفایی و بومی سازی شده است.
به گفته معاون مهندسی و توسعه امور زیربنایی، با پشتیبانیهای مناسب سازمان بنادر و دریانوردی از صنعتگران و شرکتهای دانش بنیان داخلی، در آینده نزدیک امکان تولید اغلب قطعات یدکی و تجهیزات موردنیاز بنادر و دریانوردی در داخل کشور میسر میشود.
وی با اشاره به تجربه موفق همکاری سازمان بنادر با شرکتهای دانش بنیان در تأمین قطعات یدکی مورد نیاز تجهیزات بنادر خاطر نشان کرد: در نمایشگاه حمل و نقل، لجستیک و صنایع وابسته، حسب نیازمندیهای احصا شده از بنادر بالغ بر ۲۲۰ قطعه (ساخته شده و نیازمندی تولید بار اول) در سه بخش تجهیزات بندری، دریایی و مخابراتی -الکترونیکی در معرض عموم بازدید کنندگان قرار دارد.
گفتنی است، هشتمین نمایشگاه حمل و نقل، لجستیک و صنایع وابسته از ۲۶ الی ۲۸ آذر ۱۴۰۳ از ساعت ۱۰ تا ۱۸ آماده بازدید علاقهمندان است.
نظر شما