هیچ رویداد فرهنگی بدون مشارکت شهرداری امکان‌پذیر نیست

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شهرکرد گفت: هیچ رویداد فرهنگی بدون مشارکت فعال شهرداری امکان‌پذیر نیست و این موضوع نیازمند بررسی و تحلیل دقیق‌تری است تا بتوان ایده‌هایی چندبعدی و جامعی در این زمینه ارائه داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از چهارمحال‌وبختیاری، اکبر ایازی، امروز _دوشنبه بیست‌وششم آذر_ در جلسه کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهرکرد اظهار کرد: برای موفقیت در برگزاری رویدادهای فرهنگی، لازم است مکان‌های مناسب و ظرفیت‌های موجود مورد توجه قرار بگیرند و ایده‌ها متناسب با واقعیت‌های منطقه و توانایی‌های بالقوه آن طراحی شوند، در غیر این صورت، ایده‌پردازی‌ها به سمتی می‌رود که امکان تحقق آن‌ها فراهم نمی‌شود.

وی افزود: هیچ رویداد فرهنگی بدون مشارکت فعال شهرداری امکان‌پذیر نیست و این موضوع نیازمند بررسی و تحلیل دقیق‌تری است تا بتوان ایده‌هایی چندبعدی و جامعی در این زمینه ارائه داد.

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شهرکرد گفت: اگر بخواهیم ایده‌پردازی کنیم، نخستین قدم این است که هیچ انتظاری در مردم ایجاد نکنیم، باید ویژگی‌ها و پارامترهای موجود در شهرکرد را به‌دقت بررسی و سپس قابلیت اجرایی بودن ایده‌ها را ارزیابی کنیم.

ایازی ادامه داد: مردم باید به‌طور کامل از فرآیندها آگاه شوند، این آگاهی می‌تواند به سطح‌بندی ایده‌ها کمک و زمینه‌ساز مشارکت فعال‌تر شهروندان شود، پس از این مرحله، ایده‌های جمع‌آوری‌شده باید به دسته‌های مختلف تقسیم و تعیین شود که کدام یک از آن‌ها قابلیت اجرایی در کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت را دارند.

وی خاطرنشان کرد: برای تحول فرهنگی در شهرکرد، نیاز به یک رویکرد جامع و مشارکتی داریم، با در نظر گرفتن ظرفیت‌ها و نیازهای جامعه، می‌توان راه‌حل‌های مؤثری را ارائه داد که به پیشرفت فرهنگی شهرکرد منجر می‌شوند.

هدف مدیریت شهری شهرکرد، تبدیل شهرکرد به شهری خلاق است

ماشاالله ایزدی، رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، ورزشی، ایثارگران و بانوان شورای اسلامی شهرکرد نیز در این جلسه اظهار کرد: شهرکرد، مرکز چهارمحال‌وبختیاری، به عنوان بلندترین مرکز استان در کشور با پتانسیل‌های فراوان خود در عرصه‌های مختلف به ویژه در حوزه صنایع دستی، شناخته شده است.

وی افزود: شهرداری در تلاش است با توجه به وجود نخبگان در دانشگاه‌ها و ادارات، با مشارکت شهروندان، شهرکرد را به سوی توسعه‌ای پایدار و آینده‌نگر سوق دهد.

رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، ورزشی، ایثارگران و بانوان شورای اسلامی شهرکرد گفت: از مسائل مهم این شهر، معرفی و ترویج صنایع دستی، به ویژه هنر نمدمالی است که تاکنون به‌طور جدی مورد استقبال قرار نگرفته است، مسئولان شهرداری با توجه به وجود مواد اولیه و هنرمندان ماهر در این حوزه، درصد هستند تا این ظرفیت‌ها را شناسایی و از آنها بهره‌برداری کنند.

ایزدی ادامه داد: نمد نه‌تنها یک هنر سنتی است، بلکه در صنایع خودروسازی، پزشکی و تزئینی نیز نقش بسیار مهمی دارد.

وی تصریح کرد: هدف اصلی مدیریت شهری، تبدیل شهرکرد به «شهر خلاق» با محوریت صنایع دستی و نمد است، در این راستا، مشارکت شهروندان و بهره‌گیری از ایده‌های خلاقانه آن‌ها در حوزه‌های مختلف از جمله فرهنگی، اجتماعی و شهری، مورد تأکید قرار دارد.

رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، ورزشی، ایثارگران و بانوان شورای اسلامی شهرکرد خاطر نشان کرد: مدیریت شهری معتقد است که تقویت حس مسئولیت‌پذیری و گفتمان مشارکت شهروندی، ضروری است، جوانان این شهر دارای ایده‌های نوآورانه‌ای هستند که می‌تواند در زمینه شهرسازی، جمع‌آوری پسماند، ترافیک و مبلمان شهری، تأثیرگذار باشد.

ایزدی بیان کرد: همچنین، با تأسیس مرکز آموزش شهروندی، شهروندان تشویق به رعایت قوانین شهری و فرهنگ ترافیک می‌شوند، به این ترتیب، نه‌تنها زیرساخت‌های لازم برای اجرای ایده‌ها فراهم می‌شود، بلکه به نسل جوان نیز فرصتی برای استفاده از این ظرفیت‌ها داده می‌شود.

وی عنوان کرد: مجموعه مدیریت شهری شهرکرد به دنبال ایجاد هم‌افزایی بین نخبگان، مدارس و مراکز علمی هستند تا بتوانند شهری زیبا و آباد بسازند و فرهنگ مسئولیت‌پذیری را در بین شهروندان ترویج کنند.

رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، ورزشی، ایثارگران و بانوان شورای اسلامی شهرکرد اضافه کرد: در جلسات آینده، از تمام ذی‌نفعان دعوت و از آن‌ها خواسته می‌شود نظر خود را درباره اهمیت همکاری در طرح‌های توسعه‌ای بیان کنند.

ایزدی خاطرنشان کرد: هدف اصلی این طرح، آشنایی هرچه بیشتر افراد با مرکز آموزشی شهروندی و استفاده از ایده‌ها برای توسعه و تعالی شهر است.

کد خبر 820162

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.