به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمان، عمار قهاری امروز _یکشنبه بیستوپنجم آذر_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بیشترین پروندههای موردبحث در حوزه پلیس فتا، کلاهبرداریهای رایانهای است که امیدواریم بتوانیم با همکاری اصحاب رسانه آگاهسازی کنیم تا سطح جرایم را پایین بیاوریم.
وی با بیان اینکه تقریباً ۷۳ درصد از جرایم حوزه سایبری موضوعات مالی هستند، افزود: این میزان شامل ۴۰ درصد کلاهبرداری و ۳۳ درصد برداشت غیرمجاز اینترنتی از حساب افراد است که از سال گذشته تاکنون تقریباً ۹۰۰ حساب را مسدود کردیم.
رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان کرمان با اشاره به فعالیت سامانه مرکز فوریتهای پلیس به صورت گفتوگوی برخط گفت: پس از تماس فرد شاکی و احراز هویت و مشخص شدن برداشت پول از حساب، بلافاصله حساب را تعلیق میکنیم.
وی با بیان اینکه تاکنون تقریباً ۲۵ میلیارد ریال از این وجوه را مسدود کردیم، گفت: بخش عظیمی از این وجوه در سالجاری، فقط با تماس تلفنی مردم در خارج از وقت اداری و ساعات تعطیلی بانکها یا روزهای تعطیل با مجموعه پلیس، مسدود شد.
قهاری بیان کرد: مردم هوشیار باشند و به پیامهایی مبنی بر واریز سود سهام عدالت و عیدانه یلدایی و روز مادر که احتمال کلاهبرداری توسط مجرمان وجود دارد، توجه نکنند.
وی در ادامه با اشاره به برگزاری پنجمین پویش کودکان سایبری در استان تصریح کرد: در سالهای گذشته با توجه به شیوع ویروس کرونا و استفاده کودکان از فضای مجازی در تحصیل، پویش مردمی با هدف آگاهی خانوادهها و دانش آموزان در خصوص آسیب و تهدیدات فضای مجازی راهاندازی شد.
رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان کرمان نقش مدارس و سکوهای محتوایی در ایمنی کودکان را تأثیرگذار دانست و افزود: افزایش آگاهی خانوادهها برای کاهش شکاف بین فرزندان و خانوادههاست که ارتقای سطح آگاهی خانوادهها را میتوانیم حفاظت و حراست کنیم تا برای فرزندانمان در فضای مجازی خطرات و مشکلاتی ایجاد نشود.
وی همچنین از اعزام کارشناسان پلیس فتا و ارائه آموزشهای لازم در مدارس به صورت روزانه و هفتگی خبر داد.
نظر شما