به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه منوچهر حبیبی امروز _ یکشنبه بیستوپنجم آذر _ در بازدید از مرکز پایش شرکتهای برق و گاز استان کرمانشاه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: شرایط خاصی به دلیل ناترازی در حوزه انرژی در کشور وجود دارد که مدیریت این شرایط نیازمند نظارت بر حوزه مصرف و برنامهریزی برای تأمین انرژی مورد نیاز در تمامی بخشها است.
وی در مورد وضعیت مصرف انرژی برق در بخشهای مختلف استان افزود: مصرف انرژی برق در بخش خانگی ۴۰ درصد و در بخش کشاورزی و صنعتی ۳۰ درصد است و بقیه نیز در بخش تجاری مصرف میشود که تأمین انرژی پایدار نیازمند همراهی مردم در تمامی بخشهای خانگی، تجاری و اداری است.
استاندار کرمانشاه با اشاره به کاهش محسوس دما و افزایش برودت هوا در چند روز آینده، خاطرنشان کرد: ۳۰ درصد مصرف گاز استان در بخش خانگی، ۳۸ درصد در بخش نیروگاهی و بقیه در بخشهای صنعتی و تولیدی مصرف میشود و چنانچه نیازمند اعمال محدودیت در مصرف باشیم، از بخش اداری شروع خواهیم کرد.
حبیبی با بیان اینکه گاز در بخش خانگی به صورت پایدار تأمین خواهد شد، عنوان کرد: از عموم مردم استان کرمانشاه درخواست دارم که حداقل دو درجه دمای اتاق و منزل خود را کاهش دهند تا با پایداری شبکه از اعمال محدودیت در بخشهای مختلف جلوگیری شود.
وی با بیان اینکه شرکتهای برق و گاز بر روند مصرف انرژی نظارت کامل دارند، تاکید کرد: از مردم استان کرمانشاه درخواست دارم که حداقل ۱۰ درصد در مصرف انرژی برق نیز صرفهجویی کنند که این کاهش مصرف، به تأمین انرژی برق در واحدهای تولیدی و صنعتی استان کمک خواهد کرد.
استاندار کرمانشاه ادامه داد: تلاش خواهیم کرد که با تأمین انرژی، فعالیت صنعتی استان کرمانشاه تعطیل نشود و همکاری و همراهی مردم در کاهش مصرف انرژی برای ادامه فعالیت بخش تولید ضروری است.
حبیبی از برنامهریزی برای کاهش ۵۰ درصدی مصرف انرژی در بخش اداری خبر داد و گفت: مصرف انرژی در حوزه ادارات با نظارت شرکتهای گاز و برق تا ۵۰ درصد کاهش پیدا میکند که این اعمال محدودیت از استانداری کرمانشاه آغاز شد و ادارات باید بخشی از انرژی مورد نیاز را بهوسیله دیزل ژنراتور تأمین کنند.
وی با بیان اینکه استان کرمانشاه شرایط بسیاری مناسبی برای تأمین برق از انرژی خورشیدی دارد، تاکید کرد: بسترهای لازم برای تولید ۲۰۰ مگاوات انرژی پاک در استان ایجاد شده است که عملیات اجرایی آن بهزودی آغاز خواهد شد و شرکت توزیع برق نیز پس از شناسایی ۳۶ مکان برای تأمین انرژی خورشیدی روند اجرا را پیگیری میکند.
نظر شما